proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új Phoenix Contact Crimphandy kéziszerszám


2013. október 15.

Hordozható csupaszoló- és krimpelőautomata

A piac követelményei - így pl. a megbízhatóbb, kompaktabb és gyorsabb vezetékezés - napjainkban nagy kihívásokat jelentenek a felhasználó számára, különösen a kis- és közepes sorozatú kapcsolószekrény-gyártásban. A felhasználóknak ezért olyan készülékre van szüksége, amely kombinálja a kézi fogók mobilitását az automaták sebességével és megbízhatóságával. Éppen ezt nyújtja az új Crimphandy - a világviszonylatban egyedülálló hordozható csupaszoló- és krimpelőautomata, a Phoenix Contact újdonsága. A berendezés súlya kicsiny, egyaránt független az elektromos kábeltől és a pneumatikus tömlőtől, ami nagy mobilitást tesz lehetővé, és alkalmassá teszi a közvetlenül a kapcsolószekrény melletti használatra.

A Crimphandy csupán két másodperc alatt eltávolítja a szigetelést és elvégzi a krimpelés folyamatát. A közvetlenül a kapcsolószekrény mellett elvégezhető, reprodukálható krimpelési folyamatot az akkumulátoros üzemeltetés teszi lehetővé. Mivel az érvéghüvelyek tárolóhelyét beépítettük a berendezésbe, további tartozékokra, például tároló kazettákra nincs szükség. Három különböző színű LED segítségével küld a felhasználónak állapotüzeneteket a készülék, például a „tároló” töltöttségi szintjéről vagy az akkumulátor töltési állapotáról. A Crimphandy kiválóan használható a kapcsolószekrény-gyártás, a gépgyártás és az épületgépészet összes olyan felhasználója számára, akik egy bizonyos keresztmetszet-tartománnyal dolgoznak. A készülék nagyjából akkora, mint a Phoenix Contact akkumulátoros csavarhúzója. Ezen tulajdonságainak köszönhetően megfelelnek a piac hatékonyságnövelő és mobilitás iránti igényeinek.

Ha a Crimphandy csupaszoló- és krimpelőautomatával kapcsolatban árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a Phoenix Contact Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Cég
Székhely: H-2040 Budaörs, Gyár utca 2.
Telefon: +36 23 501 160
Fax: +36 23 418 438
Mobil: +36 20 499 7000
Mobil: +36 20 499 7100
E-mail:
Web: www.phoenixcontact.hu
   
   
   
   
   
   
   
A Phoenix Contact több mint 80 éves múltra tekinthet vissza és mind a mai napig vezető gyártója az elektronikai csatlakozástechnikának és automatizálási technológiának. Világszerte 12.300 alkalmazott, 50 saját tulajdonú leányvállalat és 30 kereskedelmi kirendeltség biztosítja, hogy minél közelebb lehessenek partnereikhez. Munkájukat az inspiráló, innovatív megoldásoknak és megbízható partnerkapcsolatnak szentelik, mellyel hozzájárulhatnak partnereik és vevőik fejlődéséhez.
További hírek a Kéziszerszámok termékkategóriában
További hírek a Mérőműszerek, kéziszerszámok, munkavédelem termékkategóriában
További hírek az Eszközök termékkategóriában
Kulcsszavak:  Phoenix  Contact  Crimphandy  kéziszerszám  krimpelőautomata  csupaszoló  hodozható