proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új Villas Alkalmazástechnika CD


2010. április 09.

A Construma 2010 szakkiállításra jelenik meg a Villas Hungária Kft. új Épületszigetelési Tervezési Segédlete

Villas Alkalmazástrechnika CD  
A Construma 2010 szakkiállításra jelenik meg a sokak által várt, új Villas Alkalmazástrechnika CD.
A CD menürendszere azonos a www.villas.hu honlap már jól ismert menürendszerével, de külön menüpontban jelennek meg az alkalmazástechnikai útmutatók, valamint a tervezési segédletek.
Az alkalmazástechnikai útmutatók között megtalálható a korábban csak nyomtatott formában létező Lapostető kivitelezési kézikönyv, az Egyrétegű lapostető szigetelések acél trapézlemez aljzaton alkalmazástechnikája, a Tetőszigetelés felújítási kézikönyv, a Villas Color alkalmazástechnika, valamint a Pince és lábazat, üzemi és használati víz elleni szigetelések alkalmazástechnikája.
A tervezés segédletek menüpont alatt, szerkezetek szerinti, tematikus felsorolásban megtalálhatók az Villas termékek alkalmazása során kialakítandó rétegrendek és csomópontok rajzai dwg, dxf és pdf formátumban, valamint a rajzokhoz tartozó szöveges ismertető pdf formátumban.

Ha az új Villas Alkalmazástrechnika CD-vel kapcsolatban bővebb információt szeretne kérni az Icopal Kft. munkatársától, használja az alábbi Információkérés gombot.
 

Cég
Székhely: H-8900 Zalaegerszeg, Zrínyi út 6.
Telefon: +36 92 550 361
Fax: +36 92 550 350
E-mail:
Web: www.villas.hu
   
   
   
   
   
Az Icopal Kft. tetőfedő és vízszigetelő termékek fejlesztésével, gyártásával és értékesítésével foglalkozik. A több évtizedes gyártási tapasztalat birtokában ma olyan termékek előállítására helyezi a hangsúlyt, amelyek élettartamukat illetően szintén több évtizedig képesek az épületeket a víz káros hatásától megvédeni.
Kulcsszavak:  Villas  alkalmazástechnika  CD