proidea.hu online termékinformációs katalógus

Szolgáltatás emelt szinten a B&K Kft.-től


2019. augusztus 31.

A B&K szerelőcsapata vállalja a megrendelt válaszfalak összeállítását, pipere termékek felszerelését is

Szakmai berkekben közismert információ, hogy a B&K Kft. zuhanyfülke és WC-fülke termékeit nem csak lapra szerelt formában rendelhetik meg a vásárlók, de igény esetén szerelőcsapat is rendelkezésre áll, melynek tagjai profi minőségben és idő alatt állítják össze a megrendelt válaszfalakat.

Egy WC-fülke vagy zuhanyfülke megépítése nem mindenki számára rutin feladat. Ez természetes. Éppen ezért, a megrendelő dönti el, hogy csak a fülkerendszer összeállításához szükséges, méretre szabott és lapra szerelt alapanyagokat és szerelvényeket vásárolja meg, vagy komplett szolgáltatásként, a WC-fülke vagy zuhanyfal összeszerelését is megrendeli. Szerelési vagy szervizelési igény esetén, előzetes időpont egyeztetés minden esetben szükséges.

A B&K szerelőcsapata profi minőségben állítja össze a válaszfalakat A B&K szerelőcsapata profi minőségben állítja össze a válaszfalakat

Sőt, a vizesblokkok építésében és felújításában jártas kivitelező csapatok immár pipere termékek, WC- és kéztörlőpapír adagolók, szappan- és fertőtlenítőszer adagolók, de akár kézszárító berendezések felszerelését is elvégzik.
Pipere termékek felszerelését is vállalják
És ha már kézszárító berendezésekről beszélünk, fontos megemlíteni a B&K Kft. szerviz szolgáltatásait is. A cég monori telephelyén, kéz- és hajszárítók javítását is készséggel elvégzik.

 

Cég
Telefon: +36 29 613 540
Fax: +36 29 613 558
Kereskedelmi iroda: H-2200 Monor, Mátyás király u. 11.
Gyártás: H-2200 Monor, Jókai út 9-11.
E-mail:
Web: http://www.bandk.hu
Web: https://www.bandkaruhaz.hu/
Varga Gábor Zoltán
marketing manager +36 30 385 9971
   
   
   
   
   
A B&K Kft. 1991-ben alakult azzal a céllal, hogy kiváló minőségű épületgépészeti, higiéniai termékeket gyártson és forgalmazzon az építőipar és az élelmiszeripar számára. A cég termékstruktúráját úgy alakította ki és formálja ma is, hogy partnerei számára biztosítani tudjon mindent ami a közösségi mosdókba kell, ami az élelmiszeripari, vendéglátói, kórházi higiéniához szükséges. A B&K Kft. 1996-tól rendelkezik ISO 9001 minőség tanúsítással, folyamataikat figyelve fejlesztik szervezetüket, technológiáikat, termékeiket és képezik kollégáikat.