Színek személyre szabva

Ingyenes egyedi színkidolgozás a REVCO laborjában

REVCO Kft. - ingyenes egyedi színkidolgozás
Színek személyre szabva
Galéria

Naponta érkezik olyan megkeresés a REVCO Kft.-hez, hogy az újonnan épült házrészt, garázst, ugyanolyanra szeretnének lefesteni, vakolni, mint a főépületet. Tudnak-e ebben segíteni? Természetesen tudnak!

Ha a régi vakolatból egy kis mintát (minimum 10×10 cm) juttatnak el a céghez, a labor kidolgozza azt a receptúrát, ami leginkább közel áll a beküldött fal színéhez. Ezt a szolgáltatásukat nemcsak Revco színek esetében biztosítják, hanem bármely más színkártya esetén is vállalják a legközelebb álló tónus előállítását, legyen szó akár festékről, akár vakolatról.

Szolgáltatását a REVCO Kft. rövid határidővel, ingyenesen végzi.

További információért keresse labor-munkatársukat, Kocsis Mariannát.

A hírben szereplő termékek

 
REVCO homlokzati színező vakolatok
4 termék

Az alapvetően diszperziós termékek gyártása nagy részben a vödrös vakolatokat jelenti, melyek közül a legnépszerűbb termék a Silicon. E mellett a Neo és Vario akril vakolat is évek óta stabilan állja helyét a piacon minőségének, kedvező árának és korszerű adalékanyagokat magában hordozó receptúrájának köszönhetően. Nemcsak a háztulajdonosok elégedettek a termékek által produkált eredménnyel, de a kivitelezők is kedvelik könnyű kezelhetőségük miatt.

4 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
REVCO kültéri falfestékek
3 termék

A kültéri falfestékek gyárilag előkevert, szilikongyanta, diszperziós vagy vízüveg kötőanyagot, pigmenteket, töltőanyagot és tulajdonság javító adalékokat tartalmazó, jó fedőképességű, kiváló kopásállóságú, jó páraáteresztő képességű, könnyen tisztítható, magas minőségű matt festékek.

3 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...