WICONA

WICONA

WICLINE 65 EVO ablakrendszer WICLINE 75 EVO ablakrendszer WICLINE 75 TOP ablakrendszer WICLINE 75 MAX ablakrendszer
 
WICONA alumínium ablakrendszerek
5 termék

Minden épület egyedülálló. Az egyedileg tervezett ablakok kulcselemei a mai építészeti koncepcióknak, meghatározva a teljes homlokzat esztétikáját és az épület karakterét. A WICLINE széria kielégíti az előírt követelményeket, és emellett igényes ablakokat kínál elegáns dizájnnal, magas funkcionalitással és méretpontos kiegészítőkkel.

5 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
BIM
Tovább
Termék kártya
WICSTYLE 65 EVO ajtórendszer WICSTYLE 75 EVO ajtórendszer WICSLIDE 150 PS hibrid tolóajtó rendszer WICSLIDE 160 emelő-tolóajtó
 
WICONA alumínium ajtórendszerek
5 termék

Az első benyomás megismételhetetlen - ami a lakások és irodaházak bejárati portáljára is elmondható. Aligha akad bármilyen más szerkezet, amelynek annyi kritériumot összhangba kell hoznia, mint a bejárati ajtóknak. Legyen az egy magánház ajtaja, egy hivatali épület vagy hotel főbejárata, akár egy tűzvédelmi- vagy menekülési ajtó egy iskolában vagy egy egyszerű gyárépületi ajtó, a kivitelezés során a gérbe vágott és méretre szabott WICSTYLE profilrendszer megoldást kínál minden helyzetre számos nyitási típusával.

5 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
BIM
Tovább
Termék kártya
WICTEC 50 alumínium függönyfal rendszer WICTEC 60 NG alumínium függönyfal rendszer WICTEC Modul air integrált homlokzatrendszer
 
WICONA függönyfalak
3 termék

A WICONA lenyűgözővé teszi a homlokzati technológiát. Ez magában foglalja a modern építészet átfogó koncepcióját, amely egyetlen konstrukcióban ötvözi a hőtároló, a légkondicionáló, a fényszolgáltató, a napvédő, a tűz- és zajvédelem és a tervezés elemeit.

3 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
BIM
Tovább
Termék kártya
WICONA üvegkorlát
 
WICONA üvegkorlát

Egyszerű és elegáns, statikailag méretezett üvegkorlát rendszer kiesésgátló üvegezéssel.

CAD
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
WICTOUCH antivírus ablakkilincsek
 
WICTOUCH antivírus kilincsek

A design ajtó- és ablakkilincs választék különféle, könnyen működtethető kilincseket tartalmaz: a szabványos, (kulccsal zárható) bukó-nyíló ablakkilincstől a hagyományos ajtókilincsig az emelő-tolóajtók működtetéséhez szükséges kilincseket is ideértve.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...