Szabadtéri fitnesz park Kazincbarcikán

Szabadtéri fitnesz park Kazincbarcikán

A Lappset kültéri fitnesz eszközök hatékonyan segítenek az egészségmegőrzésben

A mai rohanó világban sajnos egyre kevesebb idő jut testünk karbantartására és edzésére. Nehezen jutunk el az edzőterembe, keveset tartózkodunk a friss levegőn. Erre a problémára nyújtanak segítséget a szabadtéri fitnesz parkok, melyek egyre több helyen lelhetőek fel az országban, ezzel is támogatva a generációk mozgásra buzdítását.

A szabadtéri Lappset fitnesz eszközök segítségünkre vannak abban, hogy a nap bármely szakában, friss levegőn mozgathassuk át testünk valamennyi izomcsoportját. Ezek az eszközök izomcsoportokra bontva, 1-2 izomcsoport átmozgatására adnak lehetőséget. Egyszerre több ember egy időben, forgó rendszerben használhatja az eszközöket.

Szabadtéri fitnesz park Kazincbarcikán
Szabadtéri fitnesz park Kazincbarcikán

A Lappset fitnesz eszközeivel inspiráló környezetet teremtettek a mozogni vágyóknak Kazincbarcikán. A prémium minőségű sporteszközök között valamennyi korcsoport, 0-99 éves korig megtalálhatja a neki megfelelő mozgásformát. Amíg a szülők edzenek, addig a gyerekek a játszótéren játszhatnak, a tinédzserek pedig az interaktív játékokkal tudják elütni az időt.

A mozgás nem csak a testünket tartja karban, hanem a lelkünket is. Mozogjunk rendszeresen minél többet, hogy egészségesek és boldogok maradhassunk!

A hírben szereplő termékek
Lappset kültéri fitnesz állomások
 
LAPPSET kültéri fitnesz állomások

A kültéri fitnesz eszközök elsősorban felnőtteknek lettek kifejlesztve a szabadidő hasznos eltöltése érdekében, egyfajta „felnőtt játszóterek”. A tervezés során a mai kor emberének beszűkült mozgási lehetőségeit ezen eszközökkel bővítik. A gyermekjátszóterek mellett néhány kültéri fitnesz eszköz megoldja a szülő- gyermek egyidejű kikapcsolódását.
Egy igényesen felépített Parkour az akrobatikus ügyesség és atletikus képességek különleges, szabadtípusú ötvözete. A szabadfutással bármilyen természetes vagy mesterséges akadály leküzdése a tinédzserek kedvenc időtöltését, mozgásigényét elégíti ki. A nagy ugrások és komoly akrobatikus trükkök megtanulhatók, de lényeg a fokozatosság, a megfontoltság és az ésszerű akadály választás.

CAD
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Kültéri fitnesz és sporteszközök
Kültéri fitnesz és sporteszközök
Sportlétesítmények, játszóterek berendezései
Sportlétesítmények, játszóterek berendezései
Berendezések
Berendezések
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...