proidea.hu online termékinformációs katalógus

Márka-Mix Kft.

 
Székhely: H-1201 Budapest, Helsinki u. 76.
Telefon: +36 1 284 4522
Fax: +36 1 283 1603
E-mail:
Web: www.markamix.hu
 
Kővári György
ügyvezető igazgató +36 1 284 4522
   
   
   
 

A Márka Mix Kft. 1990-ben alakult, egyszemélyes tulajdonban lévő magyar érdekeltségű családi vállalkozásként. 2000-ig nyílászárók gyártásával, kis- és nagykereskedelmével foglalkoztak. 2000-től a termékkör nagymértékben bővült. A 2004-ig megszerzett kereskedői tapasztalatukat hasznosítva választékuk, valamint nagykereskedelmi tevékenységük bővítése céljából megkezdték a Sonoco Alcore konszern Sonotube oszlopzsaluzatainak nagykereskedelmi forgalmazását. 2008-ban tovább bővítették a nagykereskedelmi termékeik körét a jó hírnevű, innovatív Salag profilgyártó cég termékkínálatával. 2012-ben a piac és partnereik igényének felmérését követően szerződést kötöttek a Midas céggel, így bővítették termékkínálatukat exkluzív megjelenésű üveg-, kő-, bambuszmozaik termékekkel, bambusz burkolatokkal, exclusive profilokkal. 2014-től kínálatukat szélesítették a nagy múltú CB Spolka Akcyjna gyár kiváló minőségű Secco polimer kenhető vízszigetelési rendszerével.

Márkanevek: Sonotube, Salag, Secco, Formosa, Alpol, Ideatek
Információ- és ajánlatkérés

Jelölje be a terméket, majd nyomja meg a megfelelő gombot. Kérése közvetlenül a gyártóhoz/forgalmazóhoz jut el.

Termék
Termékcsalád  Salag burkolati profilok

A Salag cég széles minta- és színválasztékban gyárt befejező munkálatokhoz használatos PVC, alumínium és réz alapanyagból készült profilokat. A legyártott termékeket kifejezetten hideg- és melegburkolatokhoz, és további építőiparon belüli befejező munkálatokhoz ajánlják. A Salag cég tervezési részlege a termékfejlesztéskor mindig figyelmemmel kíséri a mai trendeket és divatirányzatokat. Azok az építtetők, akik lakásukat korszerűen és stílusosan szeretnék berendezni, biztosan a Salag profilokat válasszák a befejező munkálatok korrekt és pontos lezárására. A Salag cég legfőbb alapelve az innováció. A világ számos országában jelen van szabadalmaztatott termékeivel. A cég nagy gondot fordít a minőségre, valamint a termelés teljes ellenőrzésére.

Formosa Exclusive bambusz parketták

Az Exclusive fonott bambusz parkettákat a gazdag színvilágnak és kimagasló minőségnek köszönhetően különleges megjelenés jellemzi. A fonott típusú parketták gyártásakor a bambuszszálakat beáztatják és nagy nyomáson préselik egymáshoz. A mai kor elvárásainak megfelelő Uni Click illesztési rendszerrel látják el. Elhelyezésük történhet ragasztással vagy az Uni Click rendszernek köszönhetően úsztatott rétegként is. Ragasztással történő elhelyezés esetén csiszolással és lakkozással felújíthatók. Az anyag keménységének és a 7 réteg UV lakknak köszönhetően kiválóan helytállnak a nagyobb igénybevételnek is. Ajánlják nagy forgalmú üzletek, éttermek, tánctermek, irodák, családi házak, lakások aljzatának burkolására. A termékek melegvizes padlófűtés esetén is elhelyezhetők.

Formosa Exclusive Step Fashion LVT vinil burkolatok

A Step Fashion LVT vinil burkolatokat kifejezetten ajánlják olyan munkálatoknál, ahol igényként merül fel a nagy teherbírású, vízálló melegburkolati igény a megrendelők részéről. A Step Fashion LVT vinil burkolatok speciális Super Click rendszerrel vannak ellátva, melynek köszönhetően a rendszer lehetővé teszi a gyors és egyszerű elhelyezést, illetve a többféle lerakási módot, pl.: egysoros, halszálka, négyzet stb. A vinil burkolatot úsztatott rétegként kell elhelyezni, amennyiben a felület úgy igényli, akkor ragasztással is elhelyezhető. A Step Fashion vinil burkolatok anyagának köszönhetően kiválóan helytállnak a nagyobb igénybevételnek is. A termékcsalád egyes színválasztéka kétféle kopásállósággal bír: a Home kollekció AC4, míg a Commercial kollekció AC5 kopásállósággal rendelhető.

Hír
Salag SPC új generációs melegburkolat rendszer a Márka-Mix kínálatában
2019.09.04    
Új Exclusive Design mozaikok a Márka-Mix Kft.-nél
2018.05.16    
Innovatív eljárással készülő GUMI Composite teraszburkolat
2018.04.05    
M-Levelling lapszintező rendszer a Márka-Mix Kft. kínálatában
2017.08.10    
A Márka-Mix Kft. frissített tartalommal szerepel a proidea.hu-n
2017.08.07    
Egyszeri felhasználású oszlopzsalu a Márka-Mix Kft.-től
2009.01.19    
Megújult a Sonotube weboldala
2009.03.04    
Információ- és ajánlatkérés

Jelölje be a terméket, majd nyomja meg a megfelelő gombot. Kérése közvetlenül a gyártóhoz/forgalmazóhoz jut el.

Kulcsszavak:  Márka-Mix  Sonotube  oszlopzsaluzat  Salag  profilok  Formosa  Midas  üvegmozaik  kőmozaik  bambusz  mozaik  bambusz  parketta  padlóburkolat  falburkolat  Secco  kenhető  vízszigetelési  rendszer  burkolat