Westag Hungária Kft.

Westag Hungária Kft.

Westag Portalit CPL felületű ajtók Westag Getalit HPL felületű ajtók Westag Dekorit dekorfóliás ajtók Westag Westalack lakköntött ajtók
 
Westag beltéri faajtók
6 termék

A Westag beltéri ajtó kategóriában a legfrissebb lakberendezési trendekhez igazodva minden lakásstílushoz és élethelyzethez széles választékot kínál, az egyszerű kivitelektől kezdve a stíl- és designajtókig és különböző üvegezett kialakításokig. A külső megjelenésen túl a belső szerkezetre és műszaki megoldásokra is nagy hangsúlyt fektetnek, így a Westag ajtóknál az igényes külső megbízható belsővel párosul.

6 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Westag bejárati ajtó Dekorit Westag hanggátló ajtók Westag tűzgátló ajtók Westag nedvestéri ajtók
 
Westag funkciós faajtók
6 termék

Nagyforgalmú középületeknél, oktatási, egészségügyi intézményekben, sport és ipari létesítményekben, bevásárlóközpontokban, irodaházakban, társasházakban, szállodákban, de a magánszférában is igény és egyben előírás is, hogy a nyílászárók bizonyos védelmi feladatokat is szolgáljanak. Nem mindenütt elfogadott, illetve megoldható, hogy ezek az ajtók acélból készüljenek, hiszen illeszkedniük kell az elképzelt és kialakított belső környezethez, megjelenéshez. A Westag ajtók az alábbi funkciókat tudják betölteni: hanggátlás, tűzgátlás, betörésvédelem, sugárvédelem, nedvestéri és vizestéri helyiségek védelme.

6 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...