Becker

Becker intelligens otthon rendszerek

A Becker okos otthon megoldások lehetővé teszik, hogy otthonunk különféle elektronikusan működtetett pontjait kényelmesen szabályozhassuk a távolból is.

Termékcsalád tagjai

Becker homee intelligens otthon rendszer
 
Becker homee intelligens otthon rendszer

A Homee egy moduláris intelligens otthon rendszer, mely célja, hogy a különböző ismert és leggyakrabban használt rádióprotokollokat, köztük a Becker CentronicPLUS vezetéknélküli rendszert egy platformra hozza, megadva ezzel azt a szabadságot, mely szerint a felhasználók választhatják ki, hogy mit és hogyan akarnak vezérelni. A rendszer felépítése roppant egyszerű, a vezérlő egység kis kockákból épül fel aszerint, hogy milyen protokollokon kommunikáló eszközök vannak. Van egy központi kocka (Brain Cube) és erre helyezhetők rá a további kockák. Például az árnyékolóvezérlés esetében, a CentronicPLUS kocka. A Homee rendszerébe a Becker más rádióprotokollal rendelkező motorjai is integrálhatók. EnOcean és BoxCtrl csőmotorok.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Becker CentralControl intelligens otthon rendszer
 
Becker CentralControl intelligens otthon rendszer

A CentralControl a Becker saját fejlesztésű okosotthon rendszere, amely kiváló egy alap okosotthon kiépítéséhez, ahol a ház önállóan reagál az időjárás-változásokra és az előre beállított parancsokra, napszakokra. Vezérelhetők vele többek között az árnyékolók, on-off fogyasztók, világítótestek, riasztó, kamerák, ablakok. Mindezt akár egy telefonra letölthető app segítségével.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...