Termékcsalád:  Viessmann melegvíztárolók
Viessmann Fűtéstechnika Kft. Vitocell 100-V melegvíztároló

Álló melegvíztároló Ceraprotect zománcozással ellátott acél tárolótesttel, 160, 200, 300, 390 (Vitocal hőszivattyúkhoz), 500, 750 és 1000 liter tároló-űrtartalommal. A tartály legaljáig vezetett nagyra méretezett fűtőcsőspirálnak köszönhetően a teljes víztartalom gyors és egyenletes felfűtése biztosított. A nagy hatékonyságú körkörös hőszigetelés miatt csekély a hőveszteség. A készülékhez elektromos fűtőbetét is szállítható, illetve utólag beszerelhető. Nagyobb használati melegvíz szükséglethez több Vitocell 100-V tároló-vízmelegítőt tárolótelepekké lehet alakítani gyűjtővezetékek segítségével. A Vitocell 100-V CVA és CVAA típusok fehér és ezüst színben is elérhetők. A Vitocell 100-V CVAA-A típusok fokozott hatékonyságú hőszigeteléssel ellátott „A” energiaosztályú tárolók. A Vitocell 100-V CVW típus speciálisan megfelel a hőszivattyúkkal és kondenzációs kazánokkal történő használati melegvíz készítéshez.

Letöltések

További termékek a cégtől

Vitocell 360-M fűtővíz puffertároló
 
Vitocell 360-M fűtővíz puffertároló

Kombinált puffertároló, nemesacél bordáscsövön keresztül történő használati melegvíz készítéssel, belső átrétegző rendszerrel, 750 és 950 liter tároló-űrtartalommal. A Vitocell 360-M fűtővíz-puffertároló és tároló-vízmelegítő kombinációja, melyet kis helyszükséglet és egyszerű szerelés jellemez. A kombitároló (multivalens puffertároló melegvíz készítéssel) lehetőséget nyújt több hőfejlesztő helytakarékos csatlakoztatására, mely higiénikus használati melegvíz készítésére alkalmas magas csapolási aránnyal. Különösen alkalmas a Viessmann napenergiával működő rendszereivel együtt történő használati melegvíz készítéshez és fűtés-rásegítéshez. A szolárrendszer a teljes tárolót fel tudja fűteni az alsó részen elhelyezett csőkígyós hőcserélőnek köszönhetően. A belső átrétegző rendszerrel a felfűtött fűtővíz keveredés nélkül tud a tároló felső részébe áramlani, ez a rendszer indulásakor felgyorsítja a magasabb hőmérsékletű víz rendelkezésre állását.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Vitovent 300-W lakásszellőztető rendszer
 
Vitovent 300-W lakásszellőztető rendszer

Lakásszellőztető rendszer hővisszanyeréssel, falra szerelhető kivitelben, max. 300 és 400 m³/h térfogatárammal. A Vitovent 300-W különösen energiatakarékos. A nagy felületű belső hőcserélő a hideg évszakban a kifújt levegő energiájának akár 93%-át is visszanyeri, és a befújt friss levegő melegítésére fordítja. Alkalmazásának előnyei az egészséges, megszűrt levegő, a zárva tartható ablakok, amely által a kinti zaj és por távol tartható, a kiegyenlített páraháztartás, mely megelőzi a penészképződést és megóvja az épület állagát, valamint a komfortos szabályozás. Ezen kívül integrált elektromos fűtés véd a téli fagyveszély ellen.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Vitoligno 150-S faelgázosító kazán
 
Vitoligno 150-S faelgázosító kazán

Csúcskategóriájú faelgázosító kazán félméteres és méteres hasított fa számára, 17, 23, 30, 34,9 és 45 kW névleges hőteljesítménnyel. A Vitoligno 150-S fatüzelésű fűtőkazánt speciálisan hasábfával történő tüzelésre fejlesztették. A töltőtérbe max. félméteres hasábok adagolhatók. Az időjárás függvényében vezérelt szabályozás a befűtéstől a leégésig szabályozza a hőelosztást. A tiszta és hatékony égéssel akár 92 százalékos hatásfok is elérhető. Az olajtüzelésű kazánként is működtethető Vitoligno 150-S faelgázosító kazán elsősorban többlakásos lakóépületek, mezőgazdasági épületek, valamint kisméretű ipari üzemek fűtésére ajánlott, új építéshez és korszerűsítéshez egyaránt.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Vitocrossal 200 CM2C kondenzációs gázkazán Vitodens 100-W Touch kondenzációs gázkazán Vitoplex 200 alacsony hőmérsékletű kazán Vitocrossal 200 CM2 kondenzációs gázkazán
 
Viessmann gáztüzelésű kazánok
13 termék

Kondenzációs és alacsony hőmérsékletű Viessmann fali és álló gázkazánok. A kondenzációs készülékek a legjobb tüzelőanyag-felhasználást biztosítják, ezáltal takarékos fogyasztás érhető el. A kondenzációs technika azt az energiát is hasznosítja, amely a hagyományos készülékek esetében felhasználatlan marad. A kondenzációs kazánok az égéstermék által tartalmazott hőt szinte teljesen kivonják, és fűtési energiává alakítják. A Viessmann kondenzációs kazánjai saválló nemesacél Inox-Radial hőcserélővel lettek felszerelve, amely az égésterméket a kéménybe történő bevezetés előtt annyira lehűti, hogy a benne levő vízgőz célzottan lecsapódik. Az alacsony tüzelésű gázkazánok közül 400 kW alatt jelenleg csak olyan készülékek kerülhetnek forgalomba, amelyek meglévő készülékek cseréjére, vagy olyan technológiai célokra szolgálnak, amelyek nem esnek az ErP-irányelv hatálya alá.

13 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Vitocrossal 300 CT3U kondenzációs gázkazán
 
Vitocrossal 300 CT3U kondenzációs gázkazán

Kondenzációs állókazán 400, 500 és 630 kW névleges hőteljesítménnyel, nagyobb épületek, középületek fűtésére és ipari felhasználásra, új építésű és korszerűsítendő épületekhez. A Vitocrossal 300 egy nagy vízterű kondenzációs kazán, amely kedvező hidraulikus tulajdonságokkal rendelkezik. Nagy vízterének köszönhetően nem szükséges minimális vízáramlás biztosítása, így egy fűtési rendszerbe hidraulikus váltó és kazánköri szivattyú nélkül integrálható. A Vitocrossal 300 egyik különlegessége az ellenáramú, függőleges elrendezésű hőcserélő. A kazánból távozó égéstermék és a lecsapódó kondenzvízzel együtt fentről lefelé áramlik. Így elkerülhető a kondenzvíz felgyülemlése és visszapárolgása. A kondenzvíz a lehető leggyorsabban távozik a kazánból. A másik különlegesség a két visszatérő csőcsonk. Alkalmazásával vegyes hőmérsékletű fűtési rendszereknél - jellemzően padló- és radiátoros fűtésnél - is maximális kondenzációs hőhasznosítás érhető el.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Ajánlott kategóriák

Közvetett fűtésű melegvíztárolók, puffertartályok
Közvetett fűtésű melegvíztárolók, puffertartályok
Napkollektorok
Napkollektorok
Gáztüzelésű és olajtüzelésű falikazánok
Gáztüzelésű és olajtüzelésű falikazánok
Gáztüzelésű és olajtüzelésű álló kazánok
Gáztüzelésű és olajtüzelésű álló kazánok

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...