Termékcsalád:  Viessmann melegvíztárolók
logo2jav_100-2.jpg Vitocell 100-V melegvíztároló

Álló melegvíztároló Ceraprotect zománcozással ellátott acél tárolótesttel, 160, 200, 300, 390 (Vitocal hőszivattyúkhoz), 500, 750 és 1000 liter tároló-űrtartalommal. A tartály legaljáig vezetett nagyra méretezett fűtőcsőspirálnak köszönhetően a teljes víztartalom gyors és egyenletes felfűtése biztosított. A nagy hatékonyságú körkörös hőszigetelés miatt csekély a hőveszteség. A készülékhez elektromos fűtőbetét is szállítható, illetve utólag beszerelhető. Nagyobb használati melegvíz szükséglethez több Vitocell 100-V tároló-vízmelegítőt tárolótelepekké lehet alakítani gyűjtővezetékek segítségével. A Vitocell 100-V CVA és CVAA típusok fehér és ezüst színben is elérhetők. A Vitocell 100-V CVAA-A típusok fokozott hatékonyságú hőszigeteléssel ellátott „A” energiaosztályú tárolók. A Vitocell 100-V CVW típus speciálisan megfelel a hőszivattyúkkal és kondenzációs kazánokkal történő használati melegvíz készítéshez.

Letöltések

További termékek a cégtől

 
Vitocell 100-U/-W bivalens melegvíztárolók

Kompakt bivalens melegvíz tároló Ceraprotect zománcozással ellátott acél tárolótesttel, rászerelt szolárállomással és szolárszabályozóval, 300 liter tároló-űrtartalommal. A Vitocell 100-U/-W egy optimális, helytakarékos és tetszetős megjelenésű melegvíz tároló fehér (W) vagy ezüst (U) színű burkolattal. A szivattyúcsoport, csövezés, feltöltő szerelvény, szolárszabályozó, két tárolóhőmérő, valamint levegőleválasztó szerelvény a tárolótartályon elhelyezett, egyetlen házba került beépítésre. Mivel az összes részegység tökéletesen illeszkedik egymáshoz, és csatlakoztatásra kész állapotban van összeszerelve, az egyszerű és időtakarékos beszerelés biztosított. A tartály legaljáig vezetett nagyra méretezett fűtőcsőspirálnak köszönhetően a teljes víztartalom felfűtése gyors és egyenletes. A nagy hatékonyságú körkörös hőszigetelés miatt csekély a hőveszteség.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Vitocal 300-G talajhő és talajvíz hőszivattyú

Talajhőt hasznosító hőszivattyú 5,7…42,8 kW teljesítmény-tartományban. A készülék alkalmas talajszondákból, talajkollektorból, földkosarakból kinyert hő hasznosítására, de kiegészítő tartozékokkal akár talajvíz hűtésére is használható. A Vitocal 300-G szíve a csendesen járó, hatékony és hosszú életű Compliant Scroll kompresszor. A Vitocal 300-G elektromos hőszivattyúk fűtéshez és melegvíz készítéshez monovalens vagy bivalens fűtési rendszerekben alkalmazható, egy-, két- és többlakásos épületekben, ipari felhasználásra, új építéshez és felújításhoz egyaránt.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
Vitodens 100-W Touch kondenzációs gázkazán

Kondenzációs falikazán 4,3…35 kW névleges hőteljesítménnyel, fűtő- és kombi kivitelben, lakás, családi ház ellátásához, új és korszerűsítendő rendszerekhez. A Vitodens 100-W-ba épített saválló nemesacél kazántest (Inox-Radial) tartósan ellenáll a lecsapódó savas kondenzvíznek. Ez biztosítja a kondenzációs hő legmagasabb fokú hasznosítását. A Viessmann által kifejlesztett és gyártott hengeres Matrix-égő a saválló MatriX-szövettel és hosszú élettartamával tűnik ki. A készülékkel szállított szabályozó bármikor átalakítható időjáráskövető szabályozássá, ehhez csak egy külső hőmérséklet-érzékelőt kell csatlakoztatni. Időjáráskövető szabályozással egy kazán további energiát takarít meg, azáltal, hogy az időjárás enyhülésével automatikusan csökkenti a fűtővíz hőmérsékletét. A Vitodens 100-W kazánok fűtő-, kombi- és tárolós kivitelben érhetők el.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
Vitocell 100-B bivalens melegvíztároló

Bivalens melegvíztároló Ceraprotect zománcozással ellátott acél tárolótesttel, 300, 400 és 500 liter tároló-űrtartalommal. A Vitocell 100-B optimális megoldás napkollektoros melegvíz készítéshez. A tartály legaljáig vezetett nagyra méretezett fűtőcsőspirálnak köszönhetően a teljes víztartalom gyors és egyenletes felfűtése biztosított. A nagy hatékonyságú körkörös hőszigetelés miatt csekély a hőveszteség. Bivalens használati melegvíz készítéshez napkollektorok és fűtőkazánok egymástól függetlenül járulnak hozzá. A napkollektorok által termelt hőt az alsó fűtőcsőspirál adja át a használati melegvíznek. Az elhelyezés megkönnyítése érdekében a Vitocell 100-B (400 és 500 l űrtartalom esetén) levehető hőszigeteléssel van ellátva. A készülékhez elektromos fűtőbetét is szállítható, illetve utólag beszerelhető.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Vitovent 300-F lakásszellőztető rendszer

Központi lakásszellőztető rendszer hővisszanyeréssel, hőszivattyúkkal kombinálva, max. 280 m³/h térfogatárammal. A Vitovent 300-F különösen energiatakarékos. A nagy felületű belső hőcserélő a hideg évszakban a kifújt levegő energiájának akár 98%-át is visszanyeri, és a befújt friss levegő melegítésére fordítja. Alkalmazásának előnyei az egészséges, megszűrt levegő (F7-es pollenszűrővel is szállítható), a zárva tartható ablakok, amely által a kinti zaj és por távol tartható, a kiegyenlített páraháztartás, mely megelőzi a penészképződést és megóvja az épület állagát, valamint a komfortos szabályozás. Ezen kívül integrált elektromos fűtés véd a téli fagyveszély ellen. A Vitovent 300-F lakásszellőztető készülék egy levegő- vagy talajhő hőszivattyúval kombinálható. A rendszer kb. 210 m²-es lakóterületig alkalmazható.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Ajánlott kategóriák

Közvetett fűtésű melegvíztárolók, puffertartályok
Közvetett fűtésű melegvíztárolók, puffertartályok
Napkollektorok
Napkollektorok
Gáztüzelésű és olajtüzelésű falikazánok
Gáztüzelésű és olajtüzelésű falikazánok
Gáztüzelésű és olajtüzelésű álló kazánok
Gáztüzelésű és olajtüzelésű álló kazánok

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...