Termékcsalád:  Viessmann tárolók
Viessmann Fűtéstechnika Kft.

Viessmann melegvíztárolók

Melegvíztárolók széles választéka a családi házak igényeitől az ipari melegvíz szolgáltatásig. A Vitocell tárolóprogramban a vízszükséglettől és a beszerelési lehetőségektől függően választható álló, melléállított vagy aláhelyezett melegvíztároló. A választást a melegvíz felhasználási szokások és a lakók száma is befolyásolja. Egyes tárolókhoz elektromos fűtőbetét is szállítható, illetve utólag beszerelhető. Vannak típusok, amelyek hőszivattyúkkal és kondenzációs kazánokkal történő használati melegvíz készítésre is alkalmasak.

Termékcsalád tagjai

Vitocell 100-V melegvíztároló
 
Vitocell 100-V melegvíztároló

Álló melegvíztároló Ceraprotect zománcozással ellátott acél tárolótesttel, 160, 200, 300, 390 (Vitocal hőszivattyúkhoz), 500, 750 és 1000 liter tároló-űrtartalommal. A tartály legaljáig vezetett nagyra méretezett fűtőcsőspirálnak köszönhetően a teljes víztartalom gyors és egyenletes felfűtése biztosított. A nagy hatékonyságú körkörös hőszigetelés miatt csekély a hőveszteség. A készülékhez elektromos fűtőbetét is szállítható, illetve utólag beszerelhető. Nagyobb használati melegvíz szükséglethez több Vitocell 100-V tároló-vízmelegítőt tárolótelepekké lehet alakítani gyűjtővezetékek segítségével. A Vitocell 100-V CVA és CVAA típusok fehér és ezüst színben is elérhetők. A Vitocell 100-V CVAA-A típusok fokozott hatékonyságú hőszigeteléssel ellátott „A” energiaosztályú tárolók. A Vitocell 100-V CVW típus speciálisan megfelel a hőszivattyúkkal és kondenzációs kazánokkal történő használati melegvíz készítéshez.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Vitocell 100-L melegvíztároló
 
Vitocell 100-L melegvíztároló

Melegvíz puffertároló külső hőcserélős melegvíz készítéshez, Ceraprotect zománcozással ellátott acél tárolótesttel, 500, 750 és 1000 literes tároló-űrtartalommal. A Vitocell 100-L a tartozékként szállítható külön Vitotrans 222 (80, 120 és 240 kW-os) hőcserélő készlettel együtt használati melegvíz készítő tárolótöltő-rendszert alkot. A hőcserélő készlet lemezes hőcserélőből, szerelvényekből és szivattyúkból áll. A levehető hőszigetelésnek köszönhetően az elhelyezés könnyebb. A kiváló minőségű körkörös hőszigetelés miatt csekély a hőveszteség. Elektromos fűtőbetét és lándzsacső hőszivattyúkkal együtt történő üzemelésre tartozékként szállítható.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Vitocell 100-W CUG melegvíztároló
 
Vitocell 100-W CUG melegvíztároló

A Vitocell 100-W CUG egy kazán alá helyezett tároló-vízmelegítő fali készülékekhez, zománcozott acél tárolótesttel, 100-150 liter űrtartalommal.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Vitocell 100-W CVAB melegvíztároló
 
Vitocell 100-W CVA melegvíztároló

Falikazánok alá- vagy melléállított melegvíztárolók, Ceraprotect zománcozással ellátott acél tárolótesttel, 120…400 liter tároló űrtartalommal. A tartály legaljáig vezetett fűtőcsőspirálon keresztül a teljes víztartalom felfűtése biztosított. A nagy hatékonyságú körkörös hőszigetelés miatt csekély a hőveszteség. A Vitocell 100-W tárolók a Viessmann falikazánokkal megegyező színben szállíthatók. Teljesítményük tökéletesen illeszkedik a Viessmann lakóházakhoz ajánlott falikazán programjához.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Vitocell 100-B bivalens melegvíztároló
 
Vitocell 100-B bivalens melegvíztároló

Bivalens melegvíztároló Ceraprotect zománcozással ellátott acél tárolótesttel, 300, 400 és 500 liter tároló-űrtartalommal. A Vitocell 100-B optimális megoldás napkollektoros melegvíz készítéshez. A tartály legaljáig vezetett nagyra méretezett fűtőcsőspirálnak köszönhetően a teljes víztartalom gyors és egyenletes felfűtése biztosított. A nagy hatékonyságú körkörös hőszigetelés miatt csekély a hőveszteség. Bivalens használati melegvíz készítéshez napkollektorok és fűtőkazánok egymástól függetlenül járulnak hozzá. A napkollektorok által termelt hőt az alsó fűtőcsőspirál adja át a használati melegvíznek. Az elhelyezés megkönnyítése érdekében a Vitocell 100-B (400 és 500 l űrtartalom esetén) levehető hőszigeteléssel van ellátva. A készülékhez elektromos fűtőbetét is szállítható, illetve utólag beszerelhető.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Ajánlott kategóriák
Közvetett fűtésű melegvíztárolók, puffertartályok
Közvetett fűtésű melegvíztárolók, puffertartályok
Napkollektorok
Napkollektorok
Gáztüzelésű és olajtüzelésű falikazánok
Gáztüzelésű és olajtüzelésű falikazánok
Gáztüzelésű és olajtüzelésű álló kazánok
Gáztüzelésű és olajtüzelésű álló kazánok
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...