Tungsram Operations Kft.

Tungsram Operations Kft.

Tungsram LED Track ADV spot Tungsram LED panelek Tungsram LED mélysugárzók Tungsram lineáris lámpatestek
 
Tungsram LED beltéri lámpatestek
8 termék

8 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Tungsram ipari kerek LED lámpatestek Tungsram ipari lineáris LED lámpatestek
 
Tungsram ipari LED lámpatestek
2 termék

A LED technológia új horizontot nyitott az ipari világításban. Ami igazán vonzóvá teszi a LED-et, az az, hogy különböző fényviszonyokhoz alkalmazkodó, magas minőségű termékek előállítását teszi lehetővé és mindezt jóval hatékonyabb energiafelhasználás mellett, mint a hagyományos fényforrások.

2 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Tungsram út- és utcavilágítási lámpatestek Tungsram dísz- és járdavilágítás Tungsram térvilágítás Tungsram alagút világítás
 
Tungsram LED kültéri lámpatestek
4 termék

Legyen szó közúti forgalomról, gyalogosközlekedésről a járdán vagy közterületeken, esetleg bevásárlásról az üzletekben vagy vacsoráról egy étteremben, a hatékony kültéri világítás nagyobb láthatóságot jelent. Cserébe segít a közbiztonság és a biztonságérzet maximalizálásában, illetve új életet lehel a nagyvárosokba. A kültéri világításnak más haszna is van beleértve a nagymértékű esztétikai előnyt és jelentős mértékű energiaköltség-megtakarítást. A Tungsram úttörő szerepet játszott a hatékony LED-es lámpatestek fejlesztésében, melyek átalakították a kültéri környezetet, és milliók számára biztosítanak minőségi éjszakai világítást. A Tungsram LED világítást mindenhol használják: a lakótelepi utcáktól kezdve az autópályákon át. Ragyogó fehér fényt bocsátanak ki, amely javítja a biztonságot a jobb láthatóság mellett, ugyanakkor csökkenti az energiafogyasztást és a kapcsolódó költségeket. A nagyteljesítményű térvilágítást úgy tervezték, hogy közvetlenül biztosítsa a fényt ott, ahol arra szükség van, miközben a megvilágítás, egyenletesség és káprázás tekintetében is optimális teljesítményt nyújtson.

4 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Tungsram LEDTube fényforrások
 
Tungsram LEDTube fényforrások

A Tungsram LED T8 Ultra Glass sorozat biztonságos, megbízható és energiatakarékos megoldást kínál a 18 W, 36 W és 58 W fénycsövekhez. Ezek a rendkívül hatékony LED T8 csövek kivételesen nagy lumenteljesítménnyel és 50 000 órás élettartammal rendelkeznek. A 60 cm-es, 120 cm-es és 150 cm-es G13 zárókupakkal kapható Tungsram LED T8 Ultra Glass csövek gyorsan felszerelhetők elektromágneses vezérlőberendezéssel működő vagy közvetlenül a hálózatra csatlakoztatott lámpatestekbe.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Tungsram UV-C fertőtlenítő berendezések
 
Tungsram UV-C fertőtlenítő berendezések

A Tungsram UV-C Sanitizer fertőtlenítő készülékét kifejezetten a közös használatú eszközök, elektronikai eszközök fertőtlenítésére tervezték, kórházak, magánrendelők, a járóbeteg ellátásban résztvevő, illetve egyéb egészségügyi vagy idős-, gyermekgondozó intézmények számára. Az UV-C Sanitizer megbízhatóan alkalmazható a betegellátásban széles körben használt adminisztratív, diagnosztikai vagy szórakoztatáshoz kapcsolódó eszközök felületi fertőtlenítésére; mint pl. orvosi tabletek, digitális kijelzők, mobiltelefon, billentyűzet, kulcstartó, távirányító. A teljes fertőtlenítés néhány percet vesz csak igénybe.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...