Új WEASEL® Lite - vezető nélküli raktári szállítójármű

WEASEL® LITE - vezető nélküli raktári szállítójármű

A nyomvonal egyszerűen kijelölhető és bármikor rugalmasan módosítható

A repetitív és egységes logisztikai feladatokhoz a vállalatok gyakran választják a folyamatok automatikus kombinálását, hogy a szükséges áruk rugalmasan és időben rendelkezésre álljanak. A logisztikai feladatokhoz egyre nehezebb megbízható raktári munkatársakat találni. Az alábbi tényezők kulcsfontosságúak az automatizálási projektekben:

 • Gazdasági hatékonyság: gazdaságos és gyorsan megvalósítható raktártechnikai megoldások, a befektetés gyors megtérülésével
 • A rendszerek egyszerű integrálása a már meglévő raktárakba vagy intralogisztikai folyamatokba
 • Rugalmas bővítési és adaptálási lehetőségek

Mindezek fényében az SSI SCHÄFER megalkotta a WEASEL® Lite-ot.

Mi az a WEASEL® Lite?

A WEASEL® Lite az SSI SCHÄFER díjnyertes vezető nélküli raktári szállítójárműve, a Weasel új változata kisárutárolókhoz. A klasszikus Weasel rendszerhez hasonlóan a WEASEL® Lite max. 35 kg tömegű ládák, kartondobozok és hasonló áruk szállítására szolgál. A két változat elsősorban a vezérlés és a kommunikáció terén tér el egymástól. Míg a klasszikus rendszert egy flottavezérlő irányítja WiFi-n keresztül, a WEASEL® Lite vezető nélküli járművek Bluetooth alapú kommunikációt használnak. A szállítási utasításokat tableten keresztül kapják az anyagok rendeltetési helyén tartózkodó személytől. A decentralizált vezérlésnek köszönhetően nincs szükség informatikai készségekre vagy különleges műszaki know-how-ra az anyagáramlás megtervezéséhez és az üzembe helyezéshez, azaz nincs szükség az SSI SCHÄFER komplett anyagáramlási rendszerére, melyet az üzembe helyezéssel együtt az ügyfél is biztosítani tud. Az intelligens raktári  megoldás így bármikor az egyedi követelményekhez igazítható, és az egyes területek összekapcsolásával maximális rugalmasságot tesz lehetővé. A megoldás egyszerűsége és gazdasági hatékonysága mellett a decentralizált vezérlés egyszerű és gyors üzembe helyezést is biztosít.

WEASEL® LITE - vezető nélküli raktári szállítójármű
Új WEASEL® Lite - vezető nélküli raktári szállítójármű

Melyek a WEASEL® Lite előnyei?

 • Gyors és gazdaságos raktárautomatizálás
 • Maximális rugalmasság a raktári területek összekapcsolása terén
 • A nyomvonalakat az ügyfél is a körülményekhez tudja igazítani
 • A flotta rövid távon is bővíthető
 • Gyors rendelés és szállítás
 • Gyors és egyszerű üzembe helyezés (nem igényel informatikai infrastruktúrát és készségeket, sem műszaki képzettséget)
 • Decentralizált irányítás tableten keresztül, így nincs szükség felsőbb szintű flottavezérlőre (de az utólag is beépíthető a rendszerbe)
 • Nem igényel különösebb informatikai tudást
 • Ládák, kartondobozok és különböző méretű termékek akadálymentes és kíméletes szállítása
WEASEL® LITE - vezető nélküli raktári szállítójármű
WEASEL® LITE - vezető nélküli raktári szállítójármű

Maximális rugalmasság  a kisárutárolók szállításához

A WEASEL® Lite koncepciója rugalmasan a dinamikus piaci követelményekhez és a felhasználók összetett igényeihez igazítható. A raktári járműflotta egy optikai pályát követ, mely a kívánt nyomvonal mentén a padlóhoz van rögzítve. Óriási előnyt jelent, hogy a nyomvonal egyszerűen kijelölhető, és a felhasználók által bármikor rugalmasan módosítható. A rövid szállítási határidőknek köszönhetően a teljesítmény növelése gyorsan és gond nélkül megoldható további járművek hozzáadásával. A rendszer bármikor klasszikus WEASEL® megoldássá fejleszthető. Meglévő WEASEL® flottájukba egy vezérlőrendszert beépítve a felhasználók még tovább fokozhatják a hatékonyságot.

Gyors és gazdaságos raktárautomatizálás

A WEASEL® Lite gazdaságos megoldást kínál a belső szállítás automatizálásának első lépéseihez. A hagyományos raktári szállítórendszerekhez képest alacsony beszerzési költség jellemzi, mivel nem igényli informatikai struktúra költséges telepítését, vagy az elrendezés bonyolult megtervezését. A folyamatos munkavégzés rövid időn belül növeli a termelékenységet, az automatizálás pedig jelentősen fokozza a befejezetlen termelés hatékonyságát, miközben a felhasználók befektetése is gyorsan megtérül.

A WEASEL® Lite és a helytakarékos vertikális tárolóautomata és SSI LOGIMAT® ötvözése

Az SSI LOGIMAT® vertikális tárolóautomata egy kisárutároló és -komissiózó megoldás egyetlen rendszerben. A megoldás helytakarékossága mellett a felhasználók a gyorsabb komissiózás előnyeit is élvezhetik. A megoldás lelke az ergonómia, biztonság és hatékonyság. A tárolóautomata bármilyen iparágban alkalmazható a belső folyamatok hatékony és célirányos támogatására.

Egyszerű raktárautomatizálás a WEASEL® Lite-tal

A hírben szereplő termékek
WEASEL® Lite vezető nélküli raktári szállítójármű
 
WEASEL® Lite vezető nélküli raktári szállítójármű

A WEASEL® Lite az SSI SCHÄFER díjnyertes vezető nélküli raktári szállítójárműve, a Weasel új változata kisárutárolókhoz. A klasszikus Weasel rendszerhez hasonlóan a WEASEL® Lite max. 35 kg tömegű ládák, kartondobozok és hasonló áruk szállítására szolgál. A két változat elsősorban a vezérlés és a kommunikáció terén tér el egymástól. Míg a klasszikus rendszert egy flottavezérlő irányítja WiFi-n keresztül, a WEASEL® Lite vezető nélküli járművek Bluetooth alapú kommunikációt használnak.

Termék kártya
Kategóriák
Targoncák, szállítókocsik
Targoncák, szállítókocsik
Szállítószalagok
Szállítószalagok
Raktártechnika
Raktártechnika
Teherhordó szerkezetek, falazatok
Teherhordó szerkezetek, falazatok
Berendezések
Berendezések
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...