Viessmann Vitodens 100-W (WB1C típusú) falikazán fűtő és kombi kivitelben

Kondenzációs falikazán, nemesacél kazántesttel

A készülék a korábbi, jól bevált Vitodens 100 továbbfejlesztett változata. A kazán szabályozási-tartománya 1:3-ról 1:4-re nőtt, valamint az egyébként is csendes készülék még halkabb lett. A 26 kW-os kombi kazán teljesítménye melegvíz-készítés esetén 29 kW, ezzel is növelve a melegvíz-komfortot. A kazán 19, 26 és 35 kW névleges teljesítményű változatban kapható.
További jellemzők:
 
 • ****-os energiaosztály (az EN 92/42 szerinti legmagasabb energetikai besorolás)
 • ***-os melegvíz-komfort (EN 13203)
 • Éves átlagos hatásfok: 97%(Hf) / 108% (Ha)
 • 19, 26 és 35 kW névleges teljesítmény (kombi: 26 és 35 kW)
 • Fűtő- és kombi kivitel
 • Befoglaló méretek: 700 × 350 × 400 (magasság × mélység × szélesség)
 • Kategóriájának legcsendesebb készüléke: < 37dB(A)
 • Made in Germany - A Vitodens 100-W falikazánok gyártása a németországi Allendorfban történik.
 • Saválló nemesacél kazántest
  A kondenzációs kazánokban nagy mennyiségben lecsapódó víz savas, maró hatású. Csak a saválló nemesacél képes tartósan ellenállni a kondenzvíznek. Ezért a Viessmann összes kondenzációs hőcserélőjét saválló nemesacélból készítik.
  Inox-Radial fűtőfelület
  A saválló Inox-Radial fűtőfelület gyakorlatilag egy spirálisan hengerformára hajtott cső. A csőben áramlik a fűtési víz, míg a henger belső terében ég az égő. Az égéstermék a hengerívek közötti résen távozik a tűztérből. Az Inox-Radial hőcserélő egyike a Viessmann legjelentősebb innovációinak.
  Viessmann MatriX-égő
  A saját fejlesztésű MatriX-égő égési felülete nagy a hagyományos égőkhöz képest. A láng nagy felületen oszlik el, az égés alacsony hőmérsékleten megy végbe. A károsanyagokban szegény égés minden feltétele biztosított.
  A Vitodens 100-W kazánnal kapcsolatban további információért kattintson a hír alatti termékképre, amennyiben árajánlatot, bővebb felvilágosítást vagy katalógust szeretne kérni a Viessmann Fűtéstechnika Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

  A hírben szereplő termékek

  Vitodens 100-W Touch kondenzációs gázkazán
   
  Vitodens 100-W Touch kondenzációs gázkazán

  Kondenzációs falikazán 4,3…35 kW névleges hőteljesítménnyel, fűtő- és kombi kivitelben, lakás, családi ház ellátásához, új és korszerűsítendő rendszerekhez. A Vitodens 100-W-ba épített saválló nemesacél kazántest (Inox-Radial) tartósan ellenáll a lecsapódó savas kondenzvíznek. Ez biztosítja a kondenzációs hő legmagasabb fokú hasznosítását. A Viessmann által kifejlesztett és gyártott hengeres Matrix-égő a saválló MatriX-szövettel és hosszú élettartamával tűnik ki. A készülékkel szállított szabályozó bármikor átalakítható időjáráskövető szabályozássá, ehhez csak egy külső hőmérséklet-érzékelőt kell csatlakoztatni. Időjáráskövető szabályozással egy kazán további energiát takarít meg, azáltal, hogy az időjárás enyhülésével automatikusan csökkenti a fűtővíz hőmérsékletét. A Vitodens 100-W kazánok fűtő-, kombi- és tárolós kivitelben érhetők el.

  Termékismertető
  Műszaki adatok
  Tovább
  Termék kártya

  Kategóriák

  Gáztüzelésű és olajtüzelésű falikazánok
  Gáztüzelésű és olajtüzelésű falikazánok
  Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények
  Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények
  Épületgépészet
  Épületgépészet

  Épületszerkezetek

  Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

  Épületgépészet

  Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

  Épületvillamosság

  Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

  Berendezések

  Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

  Eszközök

  CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...