proidea.hu online termékinformációs katalógus

Viessmann Vitodens 100-W (WB1C típusú) falikazán fűtő és kombi kivitelben


2012. szeptember 20.

Kondenzációs falikazán, nemesacél kazántesttel

A készülék a korábbi, jól bevált Vitodens 100 továbbfejlesztett változata. A kazán szabályozási-tartománya 1:3-ról 1:4-re nőtt, valamint az egyébként is csendes készülék még halkabb lett. A 26 kW-os kombi kazán teljesítménye melegvíz-készítés esetén 29 kW, ezzel is növelve a melegvíz-komfortot. A kazán 19, 26 és 35 kW névleges teljesítményű változatban kapható.
További jellemzők:
 
 • ****-os energiaosztály (az EN 92/42 szerinti legmagasabb energetikai besorolás)
 • ***-os melegvíz-komfort (EN 13203)
 • Éves átlagos hatásfok: 97%(Hf) / 108% (Ha)
 • 19, 26 és 35 kW névleges teljesítmény (kombi: 26 és 35 kW)
 • Fűtő- és kombi kivitel
 • Befoglaló méretek: 700 × 350 × 400 (magasság × mélység × szélesség)
 • Kategóriájának legcsendesebb készüléke: < 37dB(A)
 • Made in Germany - A Vitodens 100-W falikazánok gyártása a németországi Allendorfban történik.

 • Saválló nemesacél kazántest
  A kondenzációs kazánokban nagy mennyiségben lecsapódó víz savas, maró hatású. Csak a saválló nemesacél képes tartósan ellenállni a kondenzvíznek. Ezért a Viessmann összes kondenzációs hőcserélőjét saválló nemesacélból készítik.
  Inox-Radial fűtőfelület
  A saválló Inox-Radial fűtőfelület gyakorlatilag egy spirálisan hengerformára hajtott cső. A csőben áramlik a fűtési víz, míg a henger belső terében ég az égő. Az égéstermék a hengerívek közötti résen távozik a tűztérből. Az Inox-Radial hőcserélő egyike a Viessmann legjelentősebb innovációinak.
  Viessmann MatriX-égő
  A saját fejlesztésű MatriX-égő égési felülete nagy a hagyományos égőkhöz képest. A láng nagy felületen oszlik el, az égés alacsony hőmérsékleten megy végbe. A károsanyagokban szegény égés minden feltétele biztosított.
  A Vitodens 100-W kazánnal kapcsolatban további információért kattintson a hír alatti termékképre, amennyiben árajánlatot, bővebb felvilágosítást vagy katalógust szeretne kérni a Viessmann Fűtéstechnika Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
   

  Termék
  Vitodens 100-W Touch kondenzációs gázkazán

  Kondenzációs falikazán 4,3…35 kW névleges hőteljesítménnyel, fűtő- és kombi kivitelben, lakás, családi ház ellátásához, új és korszerűsítendő rendszerekhez. A Vitodens 100-W-ba épített saválló nemesacél kazántest (Inox-Radial) tartósan ellenáll a lecsapódó savas kondenzvíznek. Ez biztosítja a kondenzációs hő legmagasabb fokú hasznosítását. A Viessmann által kifejlesztett és gyártott hengeres Matrix-égő a saválló MatriX-szövettel és hosszú élettartamával tűnik ki. A készülékkel szállított szabályozó bármikor átalakítható időjáráskövető szabályozássá, ehhez csak egy külső hőmérséklet-érzékelőt kell csatlakoztatni. Időjáráskövető szabályozással egy kazán további energiát takarít meg, azáltal, hogy az időjárás enyhülésével automatikusan csökkenti a fűtővíz hőmérsékletét. A Vitodens 100-W kazánok fűtő-, kombi- és tárolós kivitelben érhetők el.

  Cég
  Székhely: H-2045 Törökbálint, Süssen u. 3.
  Telefon: +36 23 334 334
  Fax: +36 23 334 339
  E-mail:
  Web: www.viessmann.hu
  Klug Viktor
  okleveles épületgépész mérnök  
     
     
     
  A Viessmann Csoport egyike a hatékony fűtési-, hűtési- és ipari hőszolgáltató rendszerek vezető gyártóinak. Az 1917-ben alapított családi vállalkozás 11.500 alkamazottal rendelkezik, a csoport éves árbevétele eléri a 2,2 milliárd Eurót. 11 országban található 22 gyártóegységeivel, 74 országra kiterjedő értékesítési szervezetével, valamint 120 kereskedelmi kirendeltségével a Viessmann nemzetközileg is ismert márka.
  Márkanevek: Vitodens, Vitocrossal, Vitoplex, Vitoligno, Vitoflex, Vitocal, Vitosol, Vitocell, Vitovolt, Vitovent
  További hírek a Gáztüzelésű és olajtüzelésű falikazánok termékkategóriában
  További hírek a Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények termékkategóriában
  További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
  Kulcsszavak:  Viessmann  Vitodens  kazán  gázüzemű  alacsonyhőmérsékletű  falikazán  Vitodens  100-W  (WB1C)