Új Ragno burkolatok - Stoneway Barge Antica és Simphony

Két figyelemreméltó Ragno kőporcelán termékcsalád a 2013-as Cersai nemzetközi vásáron

A Stoneway Barge Antica változatos és kontrasztos mintázatú természetes kőutánzat. Csúszásállósága R11 C - a legbiztonságosabb tapadási együttható a vizes felületeken. Látványos kültéri teraszok, wellness terek és medencék környezetének ideális burkolóanyaga.
Gyalogosforgalomnak szánt sétányok, közterek ideális burkolata. 60x60, 30x60, 45x45, 30x30, valamint 15x15 cm-es, méretszabályzott változatban, 10,5 mm vastagsággal forgalmazzák. A többféle méret moduláris illesztése tovább erősíti a természetes hatást. A moduláris burkolást bátorítja az a tény is, hogy négy méretet azonos áron forgalmaznak.


Osztatlan elismerést váltott ki a Simphony termékcsalád, amelyet röviden a változatok összhangja jellemez. 14 különböző erezetű márvány és travertin mintázat harmonikus eredménye. Az élményt fokozza a szabadon kombinálható öt méret (15x120, 20x120, 30x120, valamint 30x60 és 60x60 cm).
Továbbá valamennyi felület és méret matt és magasfényű változatban is rendelhető (a két felület méretei eltérnek). Mandula, bézs, dió és szürke színváltozatban rendelhető.
Barátságosan meleg, vagy hűvösen elegáns lakossági, messzemenően igényes közületi fürdőszobák, és szállodai, irodaépületi fogadóterek burkolására egyaránt alkalmas. A rombusz formájúra metszett hálós mozaik matt és fényes elemei utánozhatatlanná teszik a Simphony egyediségét.
Tekintse meg a Cersaie nemzetközi vásáron bemutatott Ragno 2013/2014-es termékújdonságait:
Az új Ragno burkolatokkal kapcsolatban további információért kattintson a hír alatti termékképre, amennyiben árajánlatot, bővebb tájékoztatást vagy katalógust szeretne kérni a Trenditaly munkatársától, használja a megfelelő gombot.

Kategóriák

Anyagában színezett kerámia burkolatok
Anyagában színezett kerámia burkolatok
Burkolatok, padlók, térburkolatok
Burkolatok, padlók, térburkolatok
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...