Új Kerlite greslap kollekciók

Új Kerlite greslap burkolatok

Ultravékony StarLight és Advance Skin burkolatok

A világ legvékonyabb kerámiája mindössze 3,5 mm vastag és maximális ellenállást kínál. Az elegáns, letisztult formájú burkolat a textúrákat, a trendeket, a kreativitást és a kényelmet ötvözi. A Cotto d'Este volt az első, aki piacra dobta ezt a forradalmi termékkategóriát és ezzel teljesen újradefiniálta az építészeti tervezést.

A Kerlite nagy, ultravékony greslapjainak két új kollekciója a StarLight és az Advantage Skin. A kifinomult esztétika új textúrákkal és a legmodernebb technológiával párosul. Az egyedi stílusjegyekkel rendelkező két sorozat érdekes megoldásai és elegáns felületei a belsőépítészet és az építészet legújabb trendjeit követi.

A StarLight burkolat kollekció tökéletesen megtestesíti a Cotto D'Este lényegét – a legmodernebb technológiát, a részletekre való odafigyelést, a maximális vonzerőt és az eleganciát a kiemelkedő végeredmény érdekében. Az erekkel és csíkokkal díszített kerámia lapok lenyűgöző felületükkel a leghíresebb és legértékesebb márványok vizuális megjelenését és eleganciáját kínálják.

Az Advantage Skin greslapok a különböző természetes kövek részleteinek kiegyensúlyozott keverékét nyújtják. Ezek közül kiemelkedik a pala hatás, amit a vékony és jól eloszló erek, az árnyalatok és tónusok változásai jellemeznek. Ezeken a részleteken kívül a lap felületén markánsabban megjelenő, jellegzetes márványcsíkok láthatóak.

A Kerlite burkolatok e két új kollekciója újraértelmezi a természet szépségét és visszaidézi azt az ultravékony táblákon, alkalmassá téve ezzel őket az egyedi projektekhez.

A hírben szereplő termékek
Kerlite Advantage Skin kerámia homlokzatburkolati rendszer
 
Kerlite Advantage Skin kerámia homlokzatburkolati rendszer

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Kerlite Advantage Skin nagytáblás kerámiaburkolat
 
Kerlite Advantage Skin nagytáblás kerámiaburkolat

Az Advantage Skin egy olyan kőhatást kínál, amely a természetben fellelhető legszembetűnőbb ásványi textúrákat vegyíti. Rendkívül kis vastagsága univerzális burkolattá teszi - a könnyű, rugalmas és rendkívül ellenálló greslap végtelen számú alkalmazási megoldáshoz megfelelő. A kollekció csodálatos materiális és esztétikai egyensúlya kiterjed mindenre, ahol az építészet arra törekszik, hogy elérje azt a jellegzetes eredetiséget, amelyet csak a Kerlite 3plus tud garantálni. A könnyű és ellenálló Kerlite 3plus ultravékony lapok technológiai teljesítménye, hogy a rendkívül egyszerű megmunkálás és a soha nem látott esztétikai vonzerő keverékét kínálják.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Kerlite StarLight nagytáblás kerámiaburkolat
 
Kerlite StarLight nagytáblás kerámiaburkolat

A legritkább és legfinomabb természetes márvány közül nyolc a StarLight greslap ihletője. A Kerlite 3plus laminált greslap kollekció egyensúlyt teremt a pazar elegancia és a szerénység között. A kifinomult dekorációs technológia a legmagasabb szintre emeli a valósághű megjelenést - a rendkívül magas grafikai felbontás, az ásványi részletekre való odafigyelés és az intenzív színek maximális hitelességet közvetítenek. A márvány érzéki szépségét megtestesítő StarLight kollekció nagy, ultravékony lapjai mindössze 3,5 mm vastagok. A fényes tükörszerű felület kölcsönhatásba lép a fénnyel és gyönyörű tükröződésekkel hatja át az életteret.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Anyagában színezett kerámia burkolatok
Anyagában színezett kerámia burkolatok
Burkolatok, padlók, térburkolatok
Burkolatok, padlók, térburkolatok
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...