Wallcon X-treme fali, kondenzációs kazáncsalád az SR-Therm Kft.-től

Wallcon X-treme fali, kondenzációs kazáncsalád

A Gassero premix égős kondenzációs kazánjai tisztább világot hagynak a jövő generációi számára

A CE, SELO és EAC tanúsítványokkal rendelkező Gassero gázüzemű kazánokat többek között kompakt kivitel, könnyű szerelhetőség, alacsony NOx kibocsátás, jövőbe mutató automatizáció, automatikus fagyvédelem és teljes körű szabályozás jellemzi.

A Gassero portfóliójának Wallcon X-treme fali, kondenzációs, ErP, kazáncsaládja széles teljesítménytartományban nyújt megoldást az épületek és otthonok hőellátására.

Tökéletes automatizálást és integrált intelligens vezérlőpult kaszkád csatlakozást kínál, akár 16 kazán vezérlésével. Korlátlan számú zóna vezérelhető az opcionális kiegészítő elemekkel az épület fűtési igényei szerint.

Az internet és a webszerver közötti kapcsolat révén a kazánok minden - a Siemens által biztosított - vezérlési és beállítási változtatását megteheti a világ bármely pontjáról.

Wallcon X-treme - biztonságos és megbízható

A Wallcon X-treme kazánok a legmagasabb biztonsági rendszerekkel vannak felszerelve, a mai technológiáknak megfelelően. 9 másodpercenként a központ 31 különféle biztonsági alrendszer aktuális adatait dolgozza fel és jeleníti meg.
A beépített Siemens LMS 14 tűzvezérlő egység a periféria egységekkel a BUS rendszeren keresztül valamint az opcionális szabályzórendszer elemekkel kiegészítve minden vezérlési és szabályozási feladatra megoldást kínál.

Wallcon X-treme 42-150 kW - 16 kazán vezérlése
Wallcon X-treme - 16 kazán kaszkád vezérlése

A Gassero Wallcon X-treme kazáncsalád 42, 50, 67, 115, 125 és 150 kW-os egységteljesítmény leadására képes, mellyel a 16 kazán kaszkád rendszerbe történő kötésével, széles teljesítménytartományon belül, akár 42-2.400 kW összteljesítmény biztosítása is megoldható.
A különböző számú, illetve teljesítményű fali kazánok szabadon kombinálhatóak, melynek köszönhetően a kívánt összteljesítmény pontosabban megközelíthető. A Wallcon X-treme falikazánok további előnye a kis helyigény és súly, alacsony víztérfogata csökkenti az épületre gyakorolt terhelést.

Wallcon X-treme kondenzációs kazánok - előnyök
Wallcon X-treme fali, kondenzációs kazánok előnyei

A Wallcon X-treme kazáncsalád az alacsony NOx kibocsátásnak, a magas hatásfoknak és a kis energia igényének köszönhetően környezetbarát, mindenben megfelel az Európai Unió direktíváinak.

A Wallcon X-treme szerelőbarát kialakítása egyszerű és gyors telepítést tesz lehetővé. A kiváló minőségi alkatrészek használata mellett a készüléket úgy tervezték, hogy elölről szerelhető és karbantartható legyen.

A Gassero kazánok beüzemelését és teljes körű szervizelési feladatait az importőr, a nagy szervizelési tapasztalattal rendelkező SR-Therm Kft. látja el.

Wallcon X-treme 42-150 kW - műszaki adatok
Wallcon X-treme fali, kondenzációs kazánok műszaki adatai

A hírben szereplő termékek

Gassero Wallcon X-treme 42-150 kW kondenzációs fali gázkazánok
 
Gassero Wallcon X-treme 42-150 kW kondenzációs fali gázkazánok

A Wallcon X-treme 42-150 kW kondenzációs fali gázkazán a ma elérhető legkorszerűbb technológiával van felszerelve. Folyamatosan 9 szenzor ellenőrzi a kazán működését és továbbítja az adatokat a 31 biztonsági alrendszerhez. A kazán automatikus fagyvédelemmel, beépített időprogrammal van ellátva a hét minden napjára (hétköznap és hétvége). Akár 16 kazán kaszkádvezérléssel történő összekötése lehetséges további eszköz használata nélkül. Egy fűtési és HMV kör mellett minden kazán akár további 3 kört is képes szabályozni ( zóna vezérlés).

CAD
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Gáztüzelésű és olajtüzelésű falikazánok
Gáztüzelésű és olajtüzelésű falikazánok
Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények
Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények
Épületgépészet
Épületgépészet

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...