Soudal innováció az ablakbeépítésben

Soudatight SP és Soudatight LQ folyékony membránok

A Soudatight egy folyékony membrán, melynek segítségével költséghatékonyan és gyorsan készíthető RAL minőségű nyílászáró beépítés. Ezen kívül használható egyes csatlakozó épületszerkezetek párazáró és légtömör lezárására.
A Soudal standon megtekinthető lesz a teljes, RAL szerinti nyílászáró beépítési folyamat, a technikai kollégák folyamatosan fogják bemutatni majd a termék használatát.


Szeretettel várják számos meglepetéssel, nagyszerű újdonságokkal és csak a kiállítás idejére vonatkozó akciókkal a Construma 2017 építőipari szakkiállításon, az "A" pavilon 213D standján 2017. április 5-9. között.
A partnerek számára bármely kiállítási napra érvényes, díjtalan belépőt biztosítanak, melyhez itt regisztrálhat.

Az épületetek határoló szerkezeteinek légtömörsége kiemelten fontos a megfelelően szigetelt és a közel zéró energiafelhasználású, új építésű házak előírásainál. Ennél a követelménynél elsősorban arra törekednek, hogy a szerkezeteken minél alacsonyabb legyen a levegőáramlás.
A külső levegő beáramlása a lehűlés és a huzatjelenség miatt kerülendő, épületfizikailag kevésbé kritikus. Ezzel szemben a belső levegő eltávozása a hőenergia veszteségen túl épületfizikai problémát is okozhat, hiszen a meleg, nedves levegő a szerkezetekbe jutva páralecsapódást és így akár szerkezeti károsodást is okozhat. A megfelelően légtömör kialakítás segít elkerülni ezeket a problémákat, így javítja az épület hőszigetelési hatékonyságát, a megfelelő zajvédelmet, jelentős szerepe van az energiamegtakarítás mellett a lakókomfort emelésében és az épületszerkezetek tartós védelmében.
A Soudal egy új termékcsalád bevezetésével segíti a megfelelő légtömörség kialakítását, egyúttal egyszerűbbé és gyorsabbá teszi a nyílászárók beépítését. A Soudatight család rendkívül egyszerűen használható, könnyedén felvihető a legtöbb építőiparban előforduló felületre, beleértve akár a purhabokat is. Száradás után finom, mégis ellenálló és rugalmas réteget képez, amely tökéletesen levegő- és párazáró megoldást alkot.

A Soudatight az alábbi verziókban érhető el:

Soudatight SP - vízbázisú, szálerősítés nélküli, kompresszoros pisztollyal szórható folyékony membrán, mellyel könnyedén és gyorsan tehetjük légtömörré többek között nyílászáró és fal, fal és aljzat, vagy fal és mennyezet találkozásainkat.

Soudatight LQ - vízbázisú, üvegszál erősített kivitel, amely ecsettel könnyedén felhordható a kívánt felületekre. Alkalmazható többek között faláttörések, ablak csatlakozások, fal és aljzat vagy fal és mennyezet találkozások esetén.

Soudatight Hybrid - MS Polymer bázisú, akár szórható, víz- és időjárás álló tömítő, amellyel a falak és nyílászárók csatlakozásait a külső oldalakon zárhatjuk le, így tartósan biztosítva a megfelelő légtömörséget.
Soudatight SP
szórható folyékony membrán
Soudatight LQ
kenhető folyékony membrán
Soudatight Hybrid
kenhető és szórható folyékony membrán

A Soudatight folyékony membránok termékismertető katalógusát a hír alatti termékképre kattintva töltheti le. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb felvilágosítást szeretne kérni a Soudal Magyarország Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek

 
Soudatight folyékony membránok

A Soudal egy új termékcsalád bevezetésével segíti a megfelelő légtömörség kialakítását, egyúttal egyszerűbbé és gyorsabbá teszi a nyílászárók beépítését! A Soudatight család rendkívül egyszerűen használható, könnyedén felvihető a legtöbb építőiparban előforduló felületre, beleértve akár a purhabokat is. Száradás után finom, mégis ellenálló és rugalmas réteget képez, amely tökéletesen levegő- és párazáró megoldást alkot.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Tömítő masszák, tömítő profilok, hézagszigetelések, hőszigetelő keretek
Tömítő masszák, tömítő profilok, hézagszigetelések, hőszigetelő keretek
Vízszigetelő bevonatok, vízzáró habarcsok
Vízszigetelő bevonatok, vízzáró habarcsok
Nyílászárók, felülvilágítók, vasalatok
Nyílászárók, felülvilágítók, vasalatok
Szigetelések
Szigetelések
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...