proidea.hu online termékinformációs katalógus

Soudal innováció az ablakbeépítésben


2017. március 30.

Soudatight SP és Soudatight LQ folyékony membránok

A Soudatight egy folyékony membrán, melynek segítségével költséghatékonyan és gyorsan készíthető RAL minőségű nyílászáró beépítés. Ezen kívül használható egyes csatlakozó épületszerkezetek párazáró és légtömör lezárására.
A Soudal standon megtekinthető lesz a teljes, RAL szerinti nyílászáró beépítési folyamat, a technikai kollégák folyamatosan fogják bemutatni majd a termék használatát.


Szeretettel várják számos meglepetéssel, nagyszerű újdonságokkal és csak a kiállítás idejére vonatkozó akciókkal a Construma 2017 építőipari szakkiállításon, az "A" pavilon 213D standján 2017. április 5-9. között.
A partnerek számára bármely kiállítási napra érvényes, díjtalan belépőt biztosítanak, melyhez itt regisztrálhat.

Az épületetek határoló szerkezeteinek légtömörsége kiemelten fontos a megfelelően szigetelt és a közel zéró energiafelhasználású, új építésű házak előírásainál. Ennél a követelménynél elsősorban arra törekednek, hogy a szerkezeteken minél alacsonyabb legyen a levegőáramlás.
A külső levegő beáramlása a lehűlés és a huzatjelenség miatt kerülendő, épületfizikailag kevésbé kritikus. Ezzel szemben a belső levegő eltávozása a hőenergia veszteségen túl épületfizikai problémát is okozhat, hiszen a meleg, nedves levegő a szerkezetekbe jutva páralecsapódást és így akár szerkezeti károsodást is okozhat. A megfelelően légtömör kialakítás segít elkerülni ezeket a problémákat, így javítja az épület hőszigetelési hatékonyságát, a megfelelő zajvédelmet, jelentős szerepe van az energiamegtakarítás mellett a lakókomfort emelésében és az épületszerkezetek tartós védelmében.
A Soudal egy új termékcsalád bevezetésével segíti a megfelelő légtömörség kialakítását, egyúttal egyszerűbbé és gyorsabbá teszi a nyílászárók beépítését. A Soudatight család rendkívül egyszerűen használható, könnyedén felvihető a legtöbb építőiparban előforduló felületre, beleértve akár a purhabokat is. Száradás után finom, mégis ellenálló és rugalmas réteget képez, amely tökéletesen levegő- és párazáró megoldást alkot.

A Soudatight az alábbi verziókban érhető el:

Soudatight SP - vízbázisú, szálerősítés nélküli, kompresszoros pisztollyal szórható folyékony membrán, mellyel könnyedén és gyorsan tehetjük légtömörré többek között nyílászáró és fal, fal és aljzat, vagy fal és mennyezet találkozásainkat.

Soudatight LQ - vízbázisú, üvegszál erősített kivitel, amely ecsettel könnyedén felhordható a kívánt felületekre. Alkalmazható többek között faláttörések, ablak csatlakozások, fal és aljzat vagy fal és mennyezet találkozások esetén.

Soudatight Hybrid - MS Polymer bázisú, akár szórható, víz- és időjárás álló tömítő, amellyel a falak és nyílászárók csatlakozásait a külső oldalakon zárhatjuk le, így tartósan biztosítva a megfelelő légtömörséget.
Soudatight SP
szórható folyékony membrán
Soudatight LQ
kenhető folyékony membrán
Soudatight Hybrid
kenhető és szórható folyékony membrán

A Soudatight folyékony membránok termékismertető katalógusát a hír alatti termékképre kattintva töltheti le. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb felvilágosítást szeretne kérni a Soudal Magyarország Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-2040 Budaörs, Gyár u. 2.
Telefon: +36 23 880 802
Fax: +36 23 880 810
E-mail:
Web: www.soudal.hu
Oltyán János
ügyvezető igazgató  
   
   
   
A Soudal egy 100% belga vállalat, melyet Vic Swerts alapított 1966-ban. Kis családi cégből gyorsan vezető világméretű vállalattá vált, például a poliuretán hab, a tömítők, a ragasztók, a tetőszigetelő anyagok piacán. 2011-ben a Soudal elnyerte az év nemzetközi vállalata díjat az Ernst & Young-tól. A Soudal Holding több mint 2100 főt alkalmaz, ebből 800 főt Turnhoutban, Belgiumban. A vállalat 40 leányvállalattal, több mint 120 országban van jelen.
Kulcsszavak:  Soudal  ablakbeépítés  nyílászárók  Soudatight  SP  Soudatight  LQ  Soudatight  Hybrid  kenhető  szórható  folyékony  membrán  szigetelés  légtömörség