proidea.hu online termékinformációs katalógus

Victory kollekció - új irodaszék és tárgyalószék család a Hungaro-Rim Kft. kínálatában


2018. november 28.

A világhírű Massimo Costaglia által tervezett olasz design nagy sikert aratottAz új Victory kollekciót a világhírű tervező, Massimo Costaglia tervezte. A széket az elegáns ívek és karcsú vonalak teszik látványossá, de ugyanakkor kényelmessé is. A gyűjtemény irodai forgószéket és konferenciaszékeket is magában foglal, amelyek együttesen három magasságú háttámlát biztosítanak a sokoldalúsághoz.
Victory forgőszékek és tárgyalószékek A forgószék fekete illetve fehér műanyagból készülhet, mely egyszerűen bármilyen anyaggal vagy színnel kombinálva friss, modern megjelenést kölcsönöz. A Victory kiemelkedik a modern irodák vagy tárgyalótermek környezetéből, amit a mai trendek szem előtt tartanak.
Victory székek egy modern irodában
Victory székek egy modern irodában

Ha az új Victory irodaszék kollekcióról katalógust, árajánlatot vagy egyéb információt szeretne kérni a Hungaro-Rim Kft. munkatársaitól, küldje el írásban kérdését, kérését a megfelelő gomb használatával.
 
 

Cég
Székhely: H-1163 Budapest, Cziráki u. 26-32., 27-es épület, 1. em.
Telefon: +36 1 404 3093
Fax: +36 1 404 1471
E-mail:
Web: www.hungarorim.hu
Makay-Vajai Tímea
értékesítési menedzser +36 30 184 7029
   
   
   
A Hungaro-Rim Kft. olyan, a maga kategóriájában piacvezető nemzetközi irodabútor márkák kizárólagos magyarországi képviselője, mint a cseh RIM konszern valamint a MyDva group a.s., és importőre a német Dauphin csoport és svájci ZÜCO bútorgyárnak. A Hungaro-Rim Kft. működésének alapjait a forma, az ergonómia, a termékek széles használhatósága, a természetet kímélő gyártás és a felhasználók hosszú távú egészsége és megelégedettsége képezi. A cég egyedülállóan széles és igényesen válogatott termékválasztéka és magas minőségű ügyfélszolgálati és after-sales tevékenysége is azt a célt szolgálják, hogy egyre több ember tapasztalhassa meg Magyarországon is, hogy lehet hosszú távon egészségesen ülni és dolgozni.
Márkanevek: Rim, Dauphin, Züco,
További hírek az Irodabútorok termékkategóriában
További hírek a Bútorok termékkategóriában
További hírek a Berendezések termékkategóriában
Kulcsszavak:  Hungaro-Rim  Kft  RIM  Victory  irodaszék  tárgyalószék  forgószék  konferenciaszék  irodabútor