proidea.hu online termékinformációs katalógus

Egyedi infrafűtésekkel bővítette termékpalettáját a Czinege és Fiai Kft.


2017. július 28.

Oldalfalra szerelhető infrapanelek különböző teljesítményekben, méretben, és homlokzati felülettel

Korábban csak a mennyezetre, álmennyezetbe szerelhető infrapanel volt elérhető a Czinege és Fiai Kft.-nél. Most azonban megjelent az oldalfalra szerelhető, egyedi digitális termosztáttal ellátott infrapanel, amely nem radiátor, keskeny, és sugárzó hőt ad le.

A termosztátos infrapanellel csökkenthetők a rezsiköltségek, és külön-külön beállíthatók a szobák hőmérsékletei.

Az infrapanelen található mikroprocesszoros hőmérséklet szabályzó (termosztát) magas szintű kényelmet, hatékonyságot és biztonságot nyújt az elektromos fűtés használóinak. Az infrapanelen a fűtést két hőmérséklet érzékelő szabályozza. Az egyik a szoba hőmérsékletét méri, a másik érzékelő a maximális biztonság érdekében az infrapanel felületi hőmérsékletét méri. A termosztátot be lehet úgy állítani, hogy alacsonyabb felületi hőmérsékleten fűtsünk, ezzel a használat akár gyermekszobákban is teljesen biztonságos.

A felhasználó maga állíthatja be az infrapanelen a kívánt szobai hőmérsékletet, a termosztát - a szoba hőveszteségének függvényében - szabályozza a panel szükséges felületi hőmérsékletét és a teljesítményét (50% vagy 100%). A fűtés csak annyit üzemel/fogyaszt, amennyi a beállított hőmérséklet fenntartásához szükséges.

Az elektromos fűtőpanel használata rendkívül kényelmes, egyszerűen (4 csavarral) oldalfalra szerelhető, a dobozában található sín segítségével biztonságosan rögzíthető.

Az infrapanel elérhető porszórt fehér fém homlokfelülettel, vagy különböző kerámia előlappal is. A fehér fém felület nagyszerűen illeszkedik bármely környezetbe, legyen szó magánházról vagy egy irodáról, bárhová remek választás. Ezáltal egyaránt kielégíti igényeit az egyszerű, letisztult, illetve a pompát kedvelő személyeknek is.

Az elektromos fűtőpanel különböző teljesítményekben kapható, így akár helyiségenként jellemzően 1-2 darab infrapanel is elegendő.

A panelek az alábbi teljesítményekben, méretben és homlokzati felülettel választhatók:
 
Típus Teljesítmény Méret (mm)
HD-SWT 400 fém 400 W 813 × 377 × 14
HD-SWT 700 fém 700 W 1123 × 471 × 14
HD-SWT 1000 fém 1000 W 1123 × 571 × 14
HD-C400T/01 kerámia 400 W 600 × 601 × 14
HD-C600T/03 kerámia
550 W 900 × 601 × 18
HD-C800T/03 kerámia 730 W 1200 × 601 × 16

Az alábbi képre kattintva letöltheti pdf formátumban az új oldafali infrapanelek termékismertetőjét. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a Czinege és Fiai Kft. munkatársától, küldje el kérését, kérdését az alábbi gombok egyikének használatával.
 
 

Termék
Cég
Székhely: H-5100 Jászberény, Pesti u. 36.
Telefon: +36 57 500 194
Fax: +36 57 500 191
E-mail:
Web: www.elektromosfutes.hu
Web: www.thermoshield.hu
ifj. Czinege Károly
ügyvezető +36 30 938 9921
   
   
   
   
A céget 1997-ben családi vállalkozásként alapították. A Czinege és Fiai Kft. tevékenységi körébe jelenleg a Garnish, Etherma, Eltherm, Frico márkájú elektromos fűtések (csempefűtés, rámpafűtés, ereszcsatorna, csőkisérő, tükör , ipari és talaj fűtések), valamint a ThermoShield termokeramikus membránbevonat mellett forrasztásmentes gyorscsatlakozók, extrudált ABS és polisztirol lapok és ablakba szerelhető réssellőzők forgalmazása tartozik. A cég törekvése olyan kül- és belföldi szállítóktól vásárolni, amelyek mögött biztos anyagi, fejlesztési háttér és működő minőségirányítási rendszer áll.

Elektromos fűtésekkel foglalkozó honlapjaik: https://elektromosfutes-tervezoknek.hu/, http://infrasugarzo.com/, http://webshop.infrasugarzo.com/
ThermoShield termékcsaláddal foglalkozó honlapjaik: http://favedelem.com/, http://belterifestek.hu/, http://homlokzatifestek.hu/, http://penesz.hu/
Márkanevek:
- elektromos fűtések: Garnisch; Etherma; Eltherm, Demista
- bevonat: ThermoShield
További hírek az Elektromos fűtőkészülékek, fűtőszálak termékkategóriában
További hírek a Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  Czinege  és  Fiai  Kft  infrapanel  infrapanelek  infrafűtés  infrasugárzó  elektromos  fűtőpanelek  elektromos  fűtés  fűtőpanel