Egyedi infrafűtésekkel bővítette termékpalettáját a Czinege és Fiai Kft.

Oldalfalra szerelhető infrapanelek különböző teljesítményekben, méretben, és homlokzati felülettel


A termosztátos infrapanellel csökkenthetők a rezsiköltségek, és külön-külön beállíthatók a szobák hőmérsékletei.

Az infrapanelen található mikroprocesszoros hőmérséklet szabályzó (termosztát) magas szintű kényelmet, hatékonyságot és biztonságot nyújt az elektromos fűtés használóinak. Az infrapanelen a fűtést két hőmérséklet érzékelő szabályozza. Az egyik a szoba hőmérsékletét méri, a másik érzékelő a maximális biztonság érdekében az infrapanel felületi hőmérsékletét méri. A termosztátot be lehet úgy állítani, hogy alacsonyabb felületi hőmérsékleten fűtsünk, ezzel a használat akár gyermekszobákban is teljesen biztonságos.

A felhasználó maga állíthatja be az infrapanelen a kívánt szobai hőmérsékletet, a termosztát - a szoba hőveszteségének függvényében - szabályozza a panel szükséges felületi hőmérsékletét és a teljesítményét (50% vagy 100%). A fűtés csak annyit üzemel/fogyaszt, amennyi a beállított hőmérséklet fenntartásához szükséges.

Az elektromos fűtőpanel használata rendkívül kényelmes, egyszerűen (4 csavarral) oldalfalra szerelhető, a dobozában található sín segítségével biztonságosan rögzíthető.
Típus Teljesítmény Méret (mm)HD-SWT 400 fém400 W813 × 377 × 14HD-SWT 700 fém700 W1123 × 471 × 14HD-SWT 1000 fém1000 W1123 × 571 × 14HD-C400T/01 kerámia400 W600 × 601 × 14HD-C600T/03 kerámia
550 W900 × 601 × 18HD-C800T/03 kerámia730 W1200 × 601 × 16

Az alábbi képre kattintva letöltheti pdf formátumban az új oldafali infrapanelek termékismertetőjét. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a Czinege és Fiai Kft. munkatársától, küldje el kérését, kérdését az alábbi gombok egyikének használatával.
 

A hírben szereplő termékek

 
HD oldalfali infrapanelek

Oldalfalra szerelhető, sugárzó hőt adó, egyedi digitális termosztáttal ellátott infrapanelek porszórt fehér fém homlokfelülettel, vagy különböző kerámia előlappal. A termosztátos infrapanellel csökkenthetők a rezsiköltségek, és külön-külön beállíthatók a szobák hőmérsékletei. Az elektromos fűtőpanelek különböző teljesítményekben kaphatók, így helyiségenként jellemzően akár 1-2 darab infrapanel is elegendő.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Elektromos fűtőkészülékek, fűtőszálak
Elektromos fűtőkészülékek, fűtőszálak
Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények
Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények
Épületgépészet
Épületgépészet

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...