proidea.hu online termékinformációs katalógus

Az SR-THERM Kft. termékeivel bővült a proidea.hu


2017. november 24.

Gassero és Warmhaus márkájú kondenzációs gázkazánok hazai forgalmazója

A SR-THERM Kft. 2011. augusztusában alakult tüzeléstechnikai szervizelési, épületgépészeti valamint villamos tervezési és kivitelezési, kazánházi és épület-üzemeltetési tevékenységi körökkel.

Még abban az évben kapcsolatfelvétel történt a dán HS-Tarm kazángyártóval, amely főként faelgázosító, pellet és biomassza tüzelő berendezéseket gyárt. A megállapodást követően ellátják a cég hazai képviseletét.

2014-ben az SR-THERM Kft. megszerezte az MSZ EN ISO 9001: 2001 szabvány szerinti minősítést majd 2015. augusztusában az MSZ EN ISO 14001: 2001 szabvány szerinti minősítést is.

2014. augusztusában disztribútori szerződést kötnek a török Gassero kondenzációs gázkazánok magyarországi forgalmazására és szervizelésére, és az év őszén megkezdik a Gassero kazánok hazai forgalmazását. A cég a Gassero kazánokban a minőség, a rugalmasság és a kedvező ár összességét találta meg. A kazán vezérlése Siemens rendszerű, az alumínium-szilícium kazántest Bekaert márkájú. A rozsdamentes tűzterű kazánok kazánteste Giannoni márkájú, ami számos más minőségi, például olasz és német kazánban is megtalálható. Összességében tehát azért döntöttek a Gassero kazánok forgalmazása mellett, mivel műszaki paramétereiben nem marad el a piacon található neves olasz, német vagy holland kazánoktól. A kazán forgalmazásán kívül a cég a hazai szerviztevékenységet is ellátja, illetve az egyes kazánok és kazánházak telepítését is elvégzi.

Az SR-THERM Kft. nemrégiben megkezdte a szintén török Warmhaus fali kondenzációs gázkazánok magyarországi forgalmazását is. A kiváló minőségű Warmhaus kazánok a legkorszerűbb technológiával a legújabb EU standardnak megfelelően készülnek. Kompakt méretüknek köszönhetően elhelyezésük a legszűkebb helyen is kivitelezhető. A C63 minősítésük lehetőséget ad arra, hogy bármilyen égéstermék-elvezető rendszerrel telepíthető a berendezés. így nem okoz gondot az sem, hogy egy már meglévő rendszerhez illeszkedjen. Optimális fogyasztás és egyszerű kezelés jellemzi. Emelt használati melegvíz hozamának köszönhetően a konyhában és a fürdőszobában is egyszerre használhatjuk és élvezhetjük a meleg vizet. A Warmhaus kazánok Enerwa és Enerwa Plus kivitelben vásárolhatók meg, melyek a 24/31, 28/35, 33/40 kW teljesítménnyel minden komfort igénynek megfelelnek.

Az SR-THERM Kft. mintaboltja Budapesten, az Erzsébet királyné útja 98/a címen található meg.


Az SR-THERM Kft. ProIDEA online termékinformációs katalógusban szereplő termékeinek adatait, letölthető termékismertetőit megtalálja, ha a hír alatti termékképekre kattint. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb tájékoztatást szeretne kérni az SR-THERM Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 
 

Termék
Warmhaus Enerwa és EnerwaPlus kondenzációs kombi fali gázkazánok

A Warmhaus Premix rendszerű Enerwa és EnerwaPlus kondenzációs fali kombi kazánjai 24/31, 28/35 és 33/40 kW teljesítménnyel érhetők el. A kazánok mélysége mindössze 288 mm, így szűk helyen is egyszerűen felszerelhetők, illetve földgázzal és LPG gázzal is hatékonyan üzemelnek. A Warmhaus gázkazánok rendkívül alacsony (legfeljebb: 82 W) energiafogyasztásúak, a 10 mm vastag szigetelő borításnak köszönhetően pedig halk üzeműek és hőszigeteltek. Az adaptív gázvezérlő rendszer az ionizációs jel és a gázszelep egyidejű szabályozását teszi lehetővé. Az új moderált elektronikus kártya akár 1:10 fűtési arányt tesz lehetővé az elektronikus gázszelep és az új modulált ventilátor révén, ezáltal kisebb fogyasztás érhető el.

Cég
Székhely: H-1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 98/a.
Telefon: +36 1 363 3150
Fax: +36 1 363 3150
E-mail:
Web: www.srtherm.hu
Simkó Róbert
ügyvezető +36 30 934 5420
   
   
   
A cég 2011 augusztusában alakult meg SR-THERM Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. néven. Eredeti tevékenységeik mellett (tüzeléstechnikai szerviz, épületgépészeti tervezés és kivitelezés, villamos tervezés és kivitelezés, kazánházi és épület-üzemeltetés, hűtés- és klímatechnika) 2014-ben megkezdték a török Gassero, majd a Warmhaus kondenzációs gázkazánok forgalmazását Magyarországon.
Márkanevek: Gassero, Warmhaus
Kulcsszavak:  SR-Therm  SR  Therm  Gassero  Warmhaus  kondenzációs  gázkazán  falikazán  gázkazánok  fűtés  cirkó