Az SR-THERM Kft. termékeivel bővült a proidea.hu

Gassero és Warmhaus márkájú kondenzációs gázkazánok hazai forgalmazója

A SR-THERM Kft. 2011. augusztusában alakult tüzeléstechnikai szervizelési, épületgépészeti valamint villamos tervezési és kivitelezési, kazánházi és épület-üzemeltetési tevékenységi körökkel.

Még abban az évben kapcsolatfelvétel történt a dán HS-Tarm kazángyártóval, amely főként faelgázosító, pellet és biomassza tüzelő berendezéseket gyárt. A megállapodást követően ellátják a cég hazai képviseletét.

2014-ben az SR-THERM Kft. megszerezte az MSZ EN ISO 9001: 2001 szabvány szerinti minősítést majd 2015. augusztusában az MSZ EN ISO 14001: 2001 szabvány szerinti minősítést is.

2014. augusztusában disztribútori szerződést kötnek a török Gassero kondenzációs gázkazánok magyarországi forgalmazására és szervizelésére, és az év őszén megkezdik a Gassero kazánok hazai forgalmazását. A cég a Gassero kazánokban a minőség, a rugalmasság és a kedvező ár összességét találta meg. A kazán vezérlése Siemens rendszerű, az alumínium-szilícium kazántest Bekaert márkájú. A rozsdamentes tűzterű kazánok kazánteste Giannoni márkájú, ami számos más minőségi, például olasz és német kazánban is megtalálható. Összességében tehát azért döntöttek a Gassero kazánok forgalmazása mellett, mivel műszaki paramétereiben nem marad el a piacon található neves olasz, német vagy holland kazánoktól. A kazán forgalmazásán kívül a cég a hazai szerviztevékenységet is ellátja, illetve az egyes kazánok és kazánházak telepítését is elvégzi.

Az SR-THERM Kft. nemrégiben megkezdte a szintén török Warmhaus fali kondenzációs gázkazánok magyarországi forgalmazását is. A kiváló minőségű Warmhaus kazánok a legkorszerűbb technológiával a legújabb EU standardnak megfelelően készülnek. Kompakt méretüknek köszönhetően elhelyezésük a legszűkebb helyen is kivitelezhető. A C63 minősítésük lehetőséget ad arra, hogy bármilyen égéstermék-elvezető rendszerrel telepíthető a berendezés. így nem okoz gondot az sem, hogy egy már meglévő rendszerhez illeszkedjen. Optimális fogyasztás és egyszerű kezelés jellemzi. Emelt használati melegvíz hozamának köszönhetően a konyhában és a fürdőszobában is egyszerre használhatjuk és élvezhetjük a meleg vizet. A Warmhaus kazánok Enerwa és Enerwa Plus kivitelben vásárolhatók meg, melyek a 24/31, 28/35, 33/40 kW teljesítménnyel minden komfort igénynek megfelelnek.

Az SR-THERM Kft. mintaboltja Budapesten, az Erzsébet királyné útja 98/a címen található meg.


Az SR-THERM Kft. ProIDEA online termékinformációs katalógusban szereplő termékeinek adatait, letölthető termékismertetőit megtalálja, ha a hír alatti termékképekre kattint. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb tájékoztatást szeretne kérni az SR-THERM Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

A hírben szereplő termékek

Gassero Alucon 50-150 kW kondenzációs fali gázkazán Gassero Wallcon X-treme 42-150 kW kondenzációs fali gázkazánok
 
Gassero kondenzációs fali gázkazánok
2 termék

Falra szerelhető gázkazánok 50 és 160 kW közötti teljesítménnyel. A török Gassero cég nagyteljesítményű kondenzációs gázkazánok tervezésére és kivitelezésére specializálódott, a ma elérhető legújabb technológiát használva a magas hatékonysági és automatizálási szint elérésért. A CE, SELO és EAC tanúsítványokkal rendelkező Gassero gázüzemű kazánokat többek között kompakt kivitel, könnyű beszerelhetőség, alacsony NOx kibocsátás, jövőbe mutató automatizáció, automatikus fagyvédelem és teljes körű szabályozás jellemzi.

2 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Enerwa kondenzációs kombi fali gázkazánok EnerwaPlus kondenzációs kombi és fűtő fali kazánok
 
Warmhaus Enerwa és EnerwaPlus kondenzációs kombi fali gázkazánok
2 termék

A Warmhaus a Beyçelik Holding leányvállalata, amely gázkazánokat, nagy kapacitású, falra felfüggesztett gázkazánokat és acél panel radiátorokat gyárt, több mint 23 éves gyártási tapasztalattal, modernizált gyártósorokkal és kiváló minőségű termékekkel. A Warmhaus több mint 35 országban fűti a házakat és az épületeket.

2 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Gassero Ultrabox 210-945 kW kondenzációs álló gázkazán Gassero Ultrabox 1100-1125 kW kondenzációs álló gázkazán Gassero Alubox 70-2200 kW kondenzációs álló gázkazán Gassero Alubox X-treme 250-3100 kW kondenzációs álló gázkazán
 
Gassero kondenzációs álló gázkazánok
4 termék

Álló kivitelű kondenzációs gázkazánok 50 és 2200 kW közötti teljesítménnyel. A török Gassero cég nagyteljesítményű kondenzációs gázkazánok tervezésére és kivitelezésére specializálódott, a ma elérhető legújabb technológiát használva a magas hatékonysági és automatizálási szint elérésért. A CE, SELO és EAC tanúsítványokkal rendelkező Gassero gázüzemű kazánokat többek között kompakt kivitel, könnyű beszerelhetőség, alacsony NOx kibocsátás, jövőbe mutató automatizáció, automatikus fagyvédelem és teljes körű szabályozás jellemzi.

4 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Gáztüzelésű és olajtüzelésű falikazánok
Gáztüzelésű és olajtüzelésű falikazánok
Gáztüzelésű és olajtüzelésű álló kazánok
Gáztüzelésű és olajtüzelésű álló kazánok
Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények
Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények
Épületgépészet
Épületgépészet

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...