proidea.hu online termékinformációs katalógus

A SIMO GROUP termékeivel bővült a proidea.hu


2019. május 06.

Korszerű, esztétikus térelválasztó rendszerek, átfogó és ügyfélcentrikus szolgáltatások

A SIMO térelválasztó falrendszerek a legkiválóbb technológiák, újítások és prémium minőségű alapanyagok ötvözetei. A termékek korszerűségben, minőségben bármely jelenleg ismert rendszerrel szemben versenyképesek. A cégcsoport a nemzetközi piac legjelentősebb térelválasztó fal-, üvegfal- és akusztikai rendszerek gyártóival dolgozik együtt, állandó betekintést nyerve ezáltal a legújabb technológiákba és divatirányzatokba. Ezen felül folyamatosan részt vesznek a piacvezető térelválasztó fal rendszerek gyártási, szerelési és költséghatékonysági fejlesztéseiben egyaránt.

A SIMO GROUP leányvállalata, a WALL CONSTRUCTOR Kft., Németország, Svájc és Ausztria egyik piacvezető irodakiépítési vállalata, mely több tízezer irodai munkahely, térelválasztó fal kivitelezésére lehet büszke. Az ambiciózus családi vállalkozás szenvedélyesen törekszik a megrendelői igények maximális kielégítésére, az egyediségre és a jó együttműködésre.

A SIMO GROUP saját fejlesztésű válaszfalrendszerei között egyaránt szerepelnek egy- és kétrétegű üvegezett falrendszerek, hangszigetelő, vagy tömör térelválasztó falak, valamint hangelnyelő és látványelemek, melyek alkalmasak nyitott munkaállomások hatékony kialakítására és különálló terek, például vezetői irodák, exkluzív megjelenésű irodák és tárgyalók létrehozására.

SIMO térelválasztó üvegfal rendszer SIMO térelválasztók a Construma 2019 kiállításon

Ha a SIMO GROUP termékeinek adatait meg szeretné tekinteni, termékismertetőit letölteni, kattintson az alábbi termékképre. Ajánlatkérését vagy további kérdéseit elküldheti írásban a SIMO GROUP Kft. munkatársának az alábbi gombok használatával.
 
 

Termék
Cég
Székhely: H-6321 Újsolt, Táncsics M. u. 4.
Telefon: +36 70 623 1144
E-mail:
Web: www.simogroup.hu
Simó Attila Botond
ügyvezető igazgató +36 70 623 1144
   
   
A SIMO GROUP cégcsoport a nemzetközi piac legjelentősebb térelválasztó fal, üvegfal és akusztikai rendszerek gyártóival dolgozik együtt, így folyamatosan betekintést nyernek a legújabb technológiákba és divatirányzatokba. Folyamatosan részt vesznek a piacvezető térelválasztó fal rendszerek gyártási, szerelési és költséghatékonysági fejlesztéseiben egyaránt. A SIMO GROUP leányvállalata, a WALL CONSTRUCTOR Kft., Németország, Svájc és Ausztria egyik piacvezető irodakiépítési vállalata, mely több tízezer irodai munkahely, térelválasztó fal kivitelezésére lehet büszke.
Márkanevek: SIMO
Kulcsszavak:  Simo  Group  térelválasztó  rendszer  szerelt  válaszfal  üvegfal  könnyűszerkezetes  fal  hangszigetelő  válaszfal