Megjelent a SIMO GROUP új termékkatalógusa és műszaki katalógusa

Megjelent a SIMO GROUP új termékkatalógusa és műszaki katalógusa

SIMO GROUP – A térelválasztó falrendszerek szakértője

Saját termékeik megálmodásakor a SIMO GROUP nem csak kiváló minőségű falrendszereket szeretett volna létrehozni, hanem olyan színvonalas termékeket, melyek a modern technológiákra és az eredeti tervezési megoldásokra összpontosítanak a végfelhasználói igények maximális szem előtt tartása mellett.

A SIMO GROUP most megjelentette legfrissebb, 2022-es termék- és műszaki katalógusát, melyet nagy örömmel mutat be meglévő és potenciális ügyfeleinek.

A SIMO GROUP elhivatottan keresi a legjobb, testreszabott megoldásokat az üvegfalak és térelválasztó rendszerek területén. A 2019-ben megkezdett átfogó és dinamikus piackutatásuknak köszönhetően élesben mérhették fel a hazai piac igényeit és trendjeit, mely alapján pontos és naprakész képet kaptak a szakmát érintő hiányoságokról. Az így szerzett tapasztalatok birtokában átalakították és teljes mértékben a magyar piachoz igazították saját fejlesztésű termékeik palettáját, mely mostanra minden tekintetben kielégíti az A+ kategóriás prémium irodák térfelosztási igényeit is, mindezt ideális árfekvés mellett. Ehhez társul egyedülálló garanciális csomagjuk, mely határozott ideig felármentesen, akár 6 év jótállást is biztosít ügyfeleik számára. Prémium minőségű rendszereiken felül folyamatosan optimalizálják szolgáltatásaikat is, hogy az elérhető legmagasabb színvonalú támogatást tudják biztosítani.

Megújult weboldalukon átfogó képet adnak saját gyártású SIMO falrendszereik mellett a hazánkban kizárólag náluk elérhető feco válaszfalakról és Komandor mobilfalakról.

A hírben szereplő termékek
SIMO Economic kétrétegű üvegfal rendszer
 
SIMO Economic kétrétegű üvegfal rendszer

A saját fejlesztésű SIMO Economic irodai üvegfal rendszer kiváló hanggátló funkciójával és esztétikus, keretes/látszóbordás megjelenésével tökéletes megoldást nyújt irodai vagy más környezetbe egyaránt. A hazai igényekre igazított SIMO Economic irodai üvegfal rendszer alumínium profilszerkezetének

CAD
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
SIMO Rapid egyrétegű térelválasztó üvegfal rendszer
 
SIMO Rapid egyrétegű térelválasztó üvegfal rendszer

A SIMO Rapid egy saját fejlesztésű üvegfal rendszer, melynek minimalizált alumínium szerkezete és gyors szerelhetősége tökéletes választást biztosít a legtöbb vállalat számára. Az üvegek befogadását egy többrészes, kis méretű alumínium szerkezet biztosítja, mely bármilyen RAL színnel ellátható. A SIMO Rapid a cég legnagyobb üvegfelületet biztosító rendszere. A prémium minőségű alapanyagok, a rögzítéstechnika, a tömítések és ajtóvasalatok mind hosszú élettartamot biztosítanak. A SIMO Rapid rendszer egyaránt alkalmas nyitott munkaállomások hatékony kialakítására és különálló terek létrehozására.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
SIMO Blade kétrétegű bordamentes üvegfalrendszer
 
SIMO Blade kétrétegű bordamentes üvegfalrendszer

A saját fejlesztésű SIMO Blade üvegfal rendszer egybefüggő üvegfelületeinek köszönhetően tökéletes esztétika és kiváló hangszigetelés érhető el. Az alumínium profilszerkezet CNC előre gyártással történő megmunkálása egyedülálló minőséget biztosít. A szerkezet bármilyen RAL színnel rendelhető selyem, matt vagy strukturált felülettel. A SIMO Blade kétrétegű bordamentes üvegfal rendszer különösen alkalmas különálló, zárt terek kialakítására, például vezetői irodákhoz és tárgyalókhoz.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Szerelt válaszfalak
Szerelt válaszfalak
Szerelt válaszfalak, álmennyezetek, álpadlók
Szerelt válaszfalak, álmennyezetek, álpadlók
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...