A Megalux Fénytechnikai Kft. termékeivel bővült a proidea.hu

LED videokijelzők, sportpálya perimeter kijelzők és eredményjelzők sportlétesítményekhez

A Megalux Fénytechnikai Kft. 1990-ben alakult sok olyan szakemberrel, akik a cégalapítás előtt is ezen a területen tevékenykedtek és tapasztalatuk egészen a 60-as évek óta folyamatosan gyarapodik. A cég fő tevékenységi köre szuperfényes LED-es kül- és beltéri videotáblák, eredményjelzők, utastájékoztató berendezések és fényújságok fejlesztése, tervezése, gyártása és forgalmazása. Mindez az elmúlt pár évben olyan új területekkel egészült ki, mint videotáblák bérbeadása, szerződéses üzemeltetése. Termékeiket a nagy fényerő, kis tömeg, könnyű mobilizálhatóság, energiatakarékos üzemeltetés és nagyfokú megbízhatóság jellemzi.

Megalux videokijelzők a Groupama Arénában
A Megalux Fénytechnikai Kft. termékeivel bővült a proidea.hu

A Megalux Fénytechnikai Kft. referenciáinak jelentős része különböző stadionokhoz és sportlétesítményekhez kapcsolódik. Az igények jelentősen eltérhetnek egymástól: a helyszín, a felhasználás módja, a rendelkezésre álló erőforrások egyedi megoldásokat kívánnak meg. A felkínált berendezéseikhez tartozó sportági programok alkalmasak futball, jégkorong, kézilabda, kosárlabda, röplabda, tenisz, teremfutball mérkőzések levezetésére, illetve igény szerint tetszőleges más sportcélú program elkészítését is vállalják.

A több lehetőséggel rendelkező létesítmények általában a videó és reklám közlésére is alkalmas nagyméretű színes videokijelzőket részesítik előnyben, melyeken megjeleníthetők az adott sportágak információi, míg a kisebb létesítmények az egyszínű, esetenként grafika és video megjelenítésére is alkalmas eredményjelzőket választják.

Megalux eredményjelző a Puskás Ferenc Stadionban
A Megalux Fénytechnikai Kft. termékeivel bővült a proidea.hu

A Megalux Fénytechnikai Kft. ügyfelei számára egyedi megoldásokat kínál, melyet igényeiknek megfelelően készítenek el. A felhasználás módja, a nézőszám, a látótávolságok és szögek, a helyszín adottságai függvényében összeállítják a leginkább megfelelő technikai paraméterekkel bíró berendezés(ek) konfigurációját.

A cég tervei alapján a szintén ISO minőségbiztosítással rendelkező alvállalkozóik legyártják a berendezés részegységeit. Az alkatrészeket az iparág piacvezető, legjobb minőséget nyújtó gyártóitól szerzik be (Nichia, Philips, Texas Instruments), és a teljes gyártási folyamat során szigorúan ellenőrzik a munkafázisokat és azok végtermékének minőségét.

Az elkészült berendezést összeszerelik, majd napokig tartó, alapos tesztelési fázis után ismét részeire bontják és előkészítik a helyszínre szállításra. A cég szakemberei a berendezést a helyszínen ismét összeállítják, elvégzik a végső beállításokat, majd rövid tesztüzem után átadják a megrendelőnek. Az installálással párhuzamosan megtörténik a kezelőszemélyzet betanítása is. A kezelők megtanulják a berendezés üzemeltetésével, karbantartásával kapcsolatos teendőket csakúgy, mint az ehhez szükséges számítógépes rendszer szakszerű kezelését.

Megalux videotáblák vezérlése
A Megalux Fénytechnikai Kft. termékeivel bővült a proidea.hu

A vezérlőrendszer - melynek feladata a különböző beérkező információk, analóg és digitális videojelek kijelző felületre juttatása - különálló egységet alkot, a kijelzőtől akár nagyobb távolságra is telepíthető. A vezérlés a megjelenítő felülethez üvegszál és elektromos kábelen keresztül kapcsolódik, az előbbi a képi és szöveges információ a kijelzőre juttatásáért felelős, az utóbbi a berendezés ki/bekapcsolásához szükséges, valamint egyéb vezérlőinformációk (diagnosztika, analóg és digitális órák) továbbítását szolgálja.

A vezérlőrendszer központi részét egy vagy több számítógép alkotja. Az általános célú szövegkiíró, grafikus és videolejátszó programokon kívül a berendezés rendeltetésétől függően speciális sportcélú és reklámprogramok is tartozhatnak a vezérlőrendszerhez. A vezérlőrendszer programjai kiegészülnek grafikus szerkesztő és animációs programokkal is, melyek számos izgalmas lehetőséggel bővítik ki a berendezés tudását. A grafikus és videotáblákhoz külön multimédia számítógépet szállítanak, mely a grafikák szerkesztésén és animációk készítésén túl alkalmas videók digitalizálására, reklám klipek összeállítására is.

A hírben szereplő termékek

Megalux videokijelzők sportlétesítményekhez Megalux eredményjelzők sportlétesítményekhez Megalux sportpálya perimeter kijelzők Megalux sporteseményt lebonyolító szoftverek
 
Megalux LED kijelzők és eredményjelzők sportlétesítményekhez
4 termék

A Megalux Fénytechnikai Kft. sportpályákra készített elektronikus kijelzői a sportrendezvények lebonyolításához szükséges bel- és kültéri telepített vagy mobil LED videotáblákat, eredményjelzőket, sportpálya körüli vagy karzati perimeter kijelzőket, illetve a kivetített információkat több irányból látható videocsillárokat tartalmaznak. A termékpalettához a cég a sportágnak megfelelő szoftvert is biztosít.

4 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Elektronikus tájékoztató rendszerek
Elektronikus tájékoztató rendszerek
Színházak, sportlétesítmények, játszóterek berendezései
Színházak, sportlétesítmények, játszóterek berendezései
Információs rendszerek
Információs rendszerek
Berendezések
Berendezések

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...