proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új kiadványokkal bővült az Euro Purator ProIDEA megjelenése


2018. november 19.

A PROBIG kotrórendszerekhez katalógusok, a JWC szennyvízaprítókhoz tervezési segédletek kerültek feltöltésre

Új termékkatalógusok kerültek feltöltésre a PROBIG műanyag kotrórendszerekhez. A hét darab eddig még nem elérhető katalógusból megismerheti a PROBIG API kotrókat, a DAF kotrórendszereket, a lebegő szennyeződések eltávolítására alkalmas szállítócsigákat, a kotróláncokat és kotrólapátokat, az ülepítőkotrókat, valamint a tengervíz sótlanításnál és az olaj- és gáziparban alkalmazható termékeket, megoldásokat.

PROBIG API kotró

A PROBIG katalógusok mellett elérhetővé váltak a JWC szennyvízaprítók tervezési segédletei is. A Muffin Monster és a Channel Monster szennyvízaprítókhoz feltöltött segédleteket hasznos segítséget nyújtanak a tervezés során. A pdf formátumú dokumentumok termék típusonként egy-egy zip fájlban kerültek feltöltésre, mely megoldásnak köszönhetően az információk célzottan, termékenként érhetők el anélkül, hogy nagyobb állományok letöltésére lenne szükség.

JWC szennyvízaprító tervezési segédlet

A PROBIG kotrórendszerek új katalógusait, valamint a JWC szennyvízaprítók tervezési segédleteit letöltheti, ha hír alatti termékképekre kattint. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni az Euro-Purator Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-1016 Budapest, Piroska u. 5.
Telefon: +36 1 279 2393
Fax: +36 1 279 2391
E-mail:
Web: www.euro-purator.hu
Oberst Zoltán
termékmenedzser +36 20 418 5100
   
   
   
A cég 1998-ban alakult magyar és szlovén társaságok vegyes vállalataként, alapvetően villamosipari mérőműszer és más gépgyártási illetve kereskedelmi tevékenységek bonyolítására. A társaság életében 2013-ban következett be változás, amikor a vállalat kizárólagos magyar tulajdonba került a BanKonzult csoport tagjaként. A cég magyar tulajdonosa és szakmai befektetői úgy határoztak, hogy Euro-Purator Környezetvédelmi és Kereskedelmi Kft. néven a környezetvédelemhez kapcsolódó tevékenységekkel kibővülve szervezik újjá a működést. A szervezet elsődlegesen a víziközművekhez tartozó ágazatokkal kapcsolatos beruházásokhoz és üzemeltetési feladatokhoz biztosít termékeket, szolgáltatásokat és komplex technológiákat.
Márkanevek: Sweillem, MEA, JWC, Drainex, Ductil, GEROfit, ECOLIP
További hírek a Szennyvíztisztító berendezések termékkategóriában
További hírek a Mélyépítés termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  Euro-Purator  PROBIG  JWC  kotrórendszer  szennyvízaprító  katalógus  tervezési  segédlet  műanyag  kotrórendszerek  szennyvíztisztítás