proidea.hu online termékinformációs katalógus

Megjelent a PROBIG műanyag kotrórendszerek katalógusa


2018. augusztus 08.

Víz- és szennyvízkezelési technológia

Az Euro-Purator Kft. és a PROBIG GmbH közötti folyamatosan fejlődő együttműködés és a magyar piacra való intenzív belépés jeléül kiadta a PROBIG műanyag kotrórendszerek magyar nyelvű katalógusát, melyet más katalógusokhoz hasonlóan az Euro-Purator Kft. szakemberei fordítottak.

Megjelent a PROBIG műanyag kotrórendszerek katalógusa

A PROBIG műanyag kotrórendszerek katalógusát letöltheti, ha a fenti képre, vagy a hír alatti termékképre kattint. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni az Euro-Purator Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-1016 Budapest, Piroska u. 5.
Telefon: +36 1 279 2393
Fax: +36 1 279 2391
E-mail:
Web: www.euro-purator.hu
Oberst Zoltán
termékmenedzser +36 20 418 5100
   
   
   
A cég 1998-ban alakult magyar és szlovén társaságok vegyes vállalataként, alapvetően villamosipari mérőműszer és más gépgyártási illetve kereskedelmi tevékenységek bonyolítására. A társaság életében 2013-ban következett be változás, amikor a vállalat kizárólagos magyar tulajdonba került a BanKonzult csoport tagjaként. A cég magyar tulajdonosa és szakmai befektetői úgy határoztak, hogy Euro-Purator Környezetvédelmi és Kereskedelmi Kft. néven a környezetvédelemhez kapcsolódó tevékenységekkel kibővülve szervezik újjá a működést. A szervezet elsődlegesen a víziközművekhez tartozó ágazatokkal kapcsolatos beruházásokhoz és üzemeltetési feladatokhoz biztosít termékeket, szolgáltatásokat és komplex technológiákat.
Márkanevek: Sweillem, MEA, JWC, Drainex, Ductil, GEROfit, ECOLIP
További hírek a Szennyvíztisztító berendezések termékkategóriában
További hírek a Mélyépítés termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  Euro-Purator  probig  kotró  rendszer  szennyvíz  kezelés  láncos  kotró  ülepítő  kotró