proidea.hu online termékinformációs katalógus

A Sport Floor Kft. szállította a Rátgéber Akadémia minőségi sportburkolatát


2018. december 20.

A Junckers Unobat 62 Sylvasport Beech Club sportparkettára esett a választás

A Rátgéber Akadémia a Nemzeti Kosárlabda Akadémia jóvoltából felépítette gyönyörű csarnokát Pécsett, ahova a Sport Floor szállította a minőségi sportburkolatot.
Junckers Unobat 62 Sylvasport Beech Club válogatásra esett a választása a megrendelőnek, tekintettel a kiválasztott burkolat technikai paramétereire.

A Junckers számtalan alkalommal bizonyította szakértelmét, így gyakran használt márka sportpadlók esetén.
Rátgéber Akadémia - Junckers UnoBat 62+ fix sportparketta

A Junckers UnoBat 62+ fix sportparketta rendszer letölthető adatlapjáért kattintson a hír alatti termékképre. Amennyiben további információra van szüksége vagy árajánlatot szeretne kérni a Sport Floor Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

 

Termék
Cég
Székhely: H-1025 Budapest, Lívia u. 5.
Telefon: +36 1 610 5697
Fax: +36 1 247 0768
E-mail:
Web: www.sportfloor.hu
Módos Zoltán
értékesítési vezető +36 30 469 8975
   
   
   
A Sport Floor Kft. Magyarországon és a régióban magas minőségű, komplex szolgáltatást nyújt, mint sporttechnológiai beszállító és kivitelező vállalkozás. A csapat a tervezési fázistól a kivitelezés végéig, építészekkel és beruházókkal karöltve dolgozik, így garantálva a hosszan tartó, professzionális végeredményt. A széles körű logisztikai és partneri hálózatnak köszönhetően, a sportburkolatok forgalmazásán túl, többek közt sportkiegészítők, lelátók, öltözői berendezések beszerzésében, illetve sportcsarnokok, stadionok, tornatermek, edzőtermek, öltözők, kültéri sportpályák kivitelezésével kapcsolatos projektekkel foglalkoznak.
Márkanevek: ELAN-Inventa, Junckers
További hírek a Sportpálya burkolatok termékkategóriában
További hírek a Burkolatok, padlók, térburkolatok termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  Sport  Floor  sportparketta  sportburkolat  Junckers  Unobat  62+  Rátgéber  Akadémia  sportcsarnok  sportpálya  sport  padlóburkolat