Ragasztás nélküli szintezőtalp rendszer a Márka-Mix-től

Ragasztás nélküli szintezőtalp rendszer a Márka-Mix-től

Kültéri burkolás ragasztás nélkül?

Innováció – minőség – megbízhatóság

Íme egy rendszer, amelynek köszönhetően könnyedén, gyorsan, ragasztás nélkül lerakható a külső emelt gres burkolat, hiszen a klasszikus kültéri burkolással ellentétben itt a hosszadalmas ragasztási folyamat nélkül lehet olyan teraszt létrehozni, amilyenről mindig is álmodott.

Az Eterno Ivica olasz gyártó cég 35 éve gyártja ezeket a kiváló minőségű szintezőtalpakat, melyeket évről-évre a piaci igényekhez igazodva fejleszt. Ezeknek a rendszereknek köszönhetően teljes egyszerűséggel kifinomult és elegáns kültéri burkolatot hozhatunk létre, amely képes új stílust adni a kültéri tereknek, beleértve a teraszokat, erkélyeket vagy a kerteket.

A szintezőtalp rendszerről

A gres szintezőtalp rendszer különböző elemeivel 6 és 300 mm közötti szintemelési tartományt érhetünk el fix, illetve önbeálló fejegységgel.

Az EH RUBBER fix, a STAR.T GRES és az SB PLUS GRES állítható, valamint a SBPA PLUS GRES önbeálló szintezőtalp rendszer a 20 és 30 mm vastag gres burkolatok ragasztás nélküli elhelyezésére, szintezésére kifejlesztett rendszer. Az EH RUBBER fix szintezőtalp 6-16 mm közötti, a STAR.T Gres rendszer alapesetben 10-15 mm közötti szintező tartományban használható. Kiegészítő eleme a szintemelő elem, melynek felhasználásával 5 mm-rel emelhetjük a szintezési magasságokat. Az alapfelületben lévő 1-2% lejtési tartományok korrigálására ajánlott a rendszerhez tartozó 110 mm átmérőjű kompenzátor.

EH RUBBER fix szintezőtalp
EH RUBBER fix szintezőtalp

Az SB Plus Gres rendszer és az SB Plus önbeálló rendszer 4 mérettartományban érhető el, az előbbi alapesetben 29-122 mm, az utóbbi 37-128 mm közötti szintező magassági beállítással használható. Kiegészítő eleme a PSB-mentes toldóelem, melynek felhasználásával 60 mm-rel emelhetjük a szintezési magasságokat.

Egy új teraszburkolat bontás nélkül

Az SB Plus Gres állítható szintezőtalp rendszer nagy előnye, hogy ha meglévő teraszburkolatát szeretné cserélni, bontás nélkül kivitelezheti a szintezőtalp rendszerrel. A régi egyenetlen terasz fölé ugyanis a szintezőtalp rendszerrel álpadlórendszer alakítható ki, mely ideális, gyors és kényelmes megoldás.

Könnyen telepíthető és visszabontható

A szintezőtalp rendszerrel kialakított burkolat könnyen felszedhető, áttelepíthető, ennélfogva komolyabb bontási munkálatok nélkül bármikor megteheti és áthelyezheti új helyre.

Időjárástól függetlenül az év bármely szakában alkalmazható

Az SB Plus Gres állítható szintezőtalp rendszerrel az év bármely szakában az időjárási körülményektől függetlenül, bátran nekiállhatunk teraszunk vagy erkélyünk burkolásának.

Milyen előnyei vannak még az SB Plus Gres szintezőtalp rendszernek?

  • Az esetleges szintegyenlőtlenségek áthidalására is megoldást nyújt.
  • Hatékonyan vezeti el a csapadékot (teraszok, tetőteraszok esetében például nagy jelentősége van.)
  • A nem teljesen egyenletes aljzatokon is tökéletesen egyenes felület burkolását teszi lehetővé.
  • Preciziós beállítási lehetőség – mm-re be lehet állítani a szinteket az állítókulcs segítségével.
  • Lehetővé teszi a kábelcsatornák, csövek és berendezések egyszerű elhelyezését és későbbi karbantartását, mivel a szintezett technológiában nem kell a burkolatokat az alapfelülethez ragasztani.
  • Időtálló és nagy teherbíró képességgel rendelkezik.
  • A rendszer automatikusan rögzül a beállított szinten.
  • Ellenáll a -40 és +120 °C közötti hőmérsékletnek.
  • Ellenáll az időjárásnak, savaknak, kopásnak, UV-sugárzásnak.
  • Teljesen újrahasznosítható anyagból készül.
Kültéri burkolás ragasztás nélkül?
Állítókulcs

Az Eterno Ivica szintezőtalp rendszerben az a fantasztikus, hogy teljesen komplexen végezhető a segítségével a gres burkolatok elhelyezése. A komplexitásba beletartozik a végek és a sarkok esztétikus megoldása, lezárása és a precíz toldás.

Ebben segítenek a gres szintezőtalp rendszer elemei: az alumínium záróprofil, a külső sarok és a toldóelem, melyek 3 különböző méretben (30, 60, 90 mm) állnak rendelkezésre.

Az emelt burkolat esetében is ügyelni kell az emelési tartományok szép és esztétikus lezárására, amelyet a Gres záróprofillal meg lehet tenni.

GRES záróprofil
GRES záróprofil

Egységes teraszburkolatra az SB Plus Gres alsó és felső klipszek teszik lehetővé az emelési tartományok szép és esztétikus lezárását a gres burkolat saját anyagával.

SB PLUS GRES alsó és felső klipsz
SB PLUS GRES alsó és felső klipsz

A dilatációs távtartó egy olyan apró, de elengedhetetlen eleme a rendszernek, mellyen könnyedén kialakíthatóak a dilatációs hézagok, ezzel elkerülve a burkolat felválását, felrepedezését.

SB PLUS GRES PVC dilatációs távtartó
SB PLUS GRES PVC dilatációs távtartó

DM Gres fugatávtartó ideális megoldás a gres lapok tömörített kavicsos talajon történő elhelyezéséhez.

DM GRES fugatávtartó
DM GRES fugatávtartó
A hírben szereplő termékek
Gres alumínium záróprofil Gres záróprofilhoz külső sarokelem Gres záróprofilhoz toldóelem SB Plus Gres PVC dilatációs távtartó
 
Eterno Ivica szintezőtalp rendszerek
10 termék

A STAR.T és a SB Plus állítható szintezőtalp rendszerek.

10 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Burkolati profilok, kiegészítők
Burkolati profilok, kiegészítők
Burkolatok, padlók, térburkolatok
Burkolatok, padlók, térburkolatok
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...