Egy videó többet ér ezer szónál - bemutató a Gunnebo QFG harmonika kapu gyorsaságáról

A kaput egyedülálló nyitási sebessége alkalmassá teszi a sorompó helyettesítésére, és zárt állapotában a járókelők jogosulatlan belépését is megakadályozza

A Gunnebo QFG harmonika gyorskapuja segítségével kiküszöbölhető az eddig fennálló probléma, azaz hogy a járókelők kijátszva az őr éberségét a sorompó mellett be tudnak surranni a védett területre. Miután a nagy forgalmú bejáratoknál az alacsony nyitási/zárási sebességük miatt a hagyományos lengő-, toló- vagy úszókapuk alkalmazása nem célszerű, sok helyen a sorompókkal oldják meg a területre történő behajtás korlátozását. Ezzel azonban megnyílik a lehetőség a besurranásra, amennyiben az őr nem figyel. A QFG gyorskapu olyan gyorsan nyit és zár mint egy sorompó: 1 m/s sebességgel 3-6 másodperc alatt nyílik és zár a kapu mértétől függően (a kaput a Gunnebo 0,5 m-es lépésekben 3 m-től 6 m-ig terjedő szabad átjáró szélességgel gyártja 2,05 m illetve 2,45 m magassággal).

A harmonika gyorskapuval kapcsolatban további információért kattintson a hír alatti termékképre, ha árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a Gunnebo Magyarország Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

Kategóriák
Sorompók, nyitható útakadályok
Sorompók, nyitható útakadályok
Ipari kapuk, gyorskapuk
Ipari kapuk, gyorskapuk
Ipari kapuk, garázskapuk, kapuk, kerítések
Ipari kapuk, garázskapuk, kapuk, kerítések
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...