proidea.hu online termékinformációs katalógus

PROBIG kotrórendszerek a Váci szennyvíztisztító telepen


2019. augusztus 28.

A láncos kotrók telepítési és szerelési munkáit az Euro-Purator Kft. végzi

Vác város szennyvíztisztító telepének bővítési és fejlesztési projektjének keretében az Euro-Purator Kft. végzi a telepen lévő láncos kotrók telepítési és szerelési munkáit.

A telepen 2-2 medencepárban kerül kivitelezésre 4 db kotrórendszer. A kotrórendszer - az uszadék-elviteli csövön, a fő és egyéb tengelyeken, valamint a rögzítő-elemeken kívül - melyek rozsdamentes acélból készültek - kizárólag műanyag alkatrészeket tartalmaz, mely miatt az élettartama is meglehetősen hosszú, illetve a karbantartási igénye is kicsi. Minden egyes kotró külön motorral van ellátva. A medencepárokban az uszadék-elviteli csövek párosával és egymással összeköttetésben vannak szerelve, így az uszadék-elvitel egyetlen csőrendszerrel kezelhető. Alapvetően folyamatos üzemű, emberi beavatkozást nem igényel, tekintve, hogy el van látva egyedi, úgynevezett kotrás-figyelő rendszerrel, amely mechanikai probléma esetén leállítja a rendszer működését, ezáltal megakadályozva a rendszer további, vagy nagyobb mérvű rongálódását. A medencék egyenként 32,7 m hosszúak, a kotrólapátok pedig 7,4 m szélességben 1,5 m/s sebességgel végzik a feladatukat. A berendezésre az Euro-Purator Kft. 36 hónap garanciát vállal.

PROBIG műanyag kotrórendszer - Vác

A PROBIG, mint minden esetben, így most is egy tökéletesen kompatibilis, rendkívül hatékony és teljeskörű megoldást dolgozott ki annak érdekében, hogy az alkalmazási területnek megfeleljenek. Rugalmas kivitelezési módszereket biztosítanak különböző tervek és anyagok felhasználásával. Amennyiben igény mutatkozik rá, akkor a már létező berendezéseket is a költségek szempontjából leghatékonyabb módon alakítják át, melyhez láncok, lánckerekek és kiegészítők exkluzív körét használják fel, mellyel a világon egyedülálló módon a legszélesebb választékot kínálják.

PROBIG műanyag kotrórendszerek

 

Termék
Cég
Székhely: H-1016 Budapest, Piroska u. 5.
Telefon: +36 1 279 2393
Fax: +36 1 279 2391
E-mail:
Web: www.euro-purator.hu
Oberst Zoltán
termékmenedzser +36 20 418 5100
   
   
   
A cég 1998-ban alakult magyar és szlovén társaságok vegyes vállalataként, alapvetően villamosipari mérőműszer és más gépgyártási illetve kereskedelmi tevékenységek bonyolítására. A társaság életében 2013-ban következett be változás, amikor a vállalat kizárólagos magyar tulajdonba került a BanKonzult csoport tagjaként. A cég magyar tulajdonosa és szakmai befektetői úgy határoztak, hogy Euro-Purator Környezetvédelmi és Kereskedelmi Kft. néven a környezetvédelemhez kapcsolódó tevékenységekkel kibővülve szervezik újjá a működést. A szervezet elsődlegesen a víziközművekhez tartozó ágazatokkal kapcsolatos beruházásokhoz és üzemeltetési feladatokhoz biztosít termékeket, szolgáltatásokat és komplex technológiákat.
Márkanevek: Sweillem, MEA, JWC, Drainex, Ductil, GEROfit, ECOLIP
További hírek a Szennyvíztisztító berendezések termékkategóriában
További hírek a Mélyépítés termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  probig  kotrórendszer  szennyvíztisztító  telep  vác  szennyvíz  kezelés  láncos  kotró  ülepítő  kotró