proidea.hu online termékinformációs katalógus

Színes HPL fülkerendszereket adott át a B&K Kft.


2017. április 26.

A fehér, beige és szürke alapszínektől eltérő válaszfalak laminált lapokból, eloxált alumínium élzárással készültek

A miskolci Szinvapark bevásárlóközpontban adták át a négy női és három férfi illemhelyet elválasztó, eloxált alumínium szegéllyel épített, HPL lapokból álló fülkerendszert. A férfi mosdóban kék (china blue), a női mosdóban pedig sötét rózsaszín (pink) fülkéket vehetnek birtokba az üzletközpont látogatói.

A most átadott illemhelyek is jól példázzák, hogy a hagyományosan fehér, beige és szürke alapszínekből épített válaszfalak és fülkerendszerek mellett a színes elgondolásokra is van megoldása a B&K Kft.-nek.
A szaniter fülkerendszerek katalógusát a hír alatti termékképre kattintva töltheti le. Ha árajánlatot vagy bővebb felvilágosítást szeretne kérni a B&K Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-2200 Monor, Mátyás király u. 11.
Telefon: +36 29 413 553
Fax: +36 29 413 535
E-mail:
Web: http://www.bandk.hu
Web: http://www.nyilvanoswc.eu
Varga Gábor Zoltán
marketing manager +36 30 385 9971
   
   
   
   
A B&K Kft. 1991-ben alakult azzal a céllal, hogy kiváló minőségű épületgépészeti, higiéniai termékeket gyártson és forgalmazzon az építőipar és az élelmiszeripar számára. A cég termékstruktúráját úgy alakította ki és formálja ma is, hogy partnerei számára biztosítani tudjon mindent ami a közösségi mosdókba kell, ami az élelmiszeripari, vendéglátói, kórházi higiéniához szükséges. A B&K Kft. 1996-tól rendelkezik ISO 9001 minőség tanúsítással, folyamataikat figyelve fejlesztik szervezetüket, technológiáikat, termékeiket és képezik kollégáikat.
Kulcsszavak:  b&k  Szinvapark  china  blue  pink  hpl  színes  WC  válaszfal  WC  kabin  szaniter  fülkerendszer  paravánfal  elválasztó  paraván  közösségi  mosdó  mosdóhelyiség