proidea.hu online termékinformációs katalógus

SR-THERM Kft.

 
Székhely: H-1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 98/a.
Telefon: +36 1 363 3150
Fax: +36 1 363 3150
E-mail:
Web: www.srtherm.hu
 
Simkó Róbert
ügyvezető +36 30 934 5420
   
   
   
 

A cég 2011 augusztusában alakult meg SR-THERM Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. néven. Eredeti tevékenységeik mellett (tüzeléstechnikai szerviz, épületgépészeti tervezés és kivitelezés, villamos tervezés és kivitelezés, kazánházi és épület-üzemeltetés, hűtés- és klímatechnika) 2014-ben megkezdték a török Gassero, majd a Warmhaus kondenzációs gázkazánok forgalmazását Magyarországon.

Márkanevek: Gassero, Warmhaus
Információ- és ajánlatkérés

Jelölje be a terméket, majd nyomja meg a megfelelő gombot. Kérése közvetlenül a gyártóhoz/forgalmazóhoz jut el.

Termék
Warmhaus Enerwa és EnerwaPlus kondenzációs kombi fali gázkazánok

A Warmhaus Premix rendszerű Enerwa és EnerwaPlus kondenzációs fali kombi kazánjai 24/31, 28/35 és 33/40 kW teljesítménnyel érhetők el. A kazánok mélysége mindössze 288 mm, így szűk helyen is egyszerűen felszerelhetők, illetve földgázzal és LPG gázzal is hatékonyan üzemelnek. A Warmhaus gázkazánok rendkívül alacsony (legfeljebb: 82 W) energiafogyasztásúak, a 10 mm vastag szigetelő borításnak köszönhetően pedig halk üzeműek és hőszigeteltek. Az adaptív gázvezérlő rendszer az ionizációs jel és a gázszelep egyidejű szabályozását teszi lehetővé. Az új moderált elektronikus kártya akár 1:10 fűtési arányt tesz lehetővé az elektronikus gázszelep és az új modulált ventilátor révén, ezáltal kisebb fogyasztás érhető el.

Hír
Az SR-THERM Kft. termékeivel bővült a proidea.hu
2017.11.24    
Információ- és ajánlatkérés

Jelölje be a terméket, majd nyomja meg a megfelelő gombot. Kérése közvetlenül a gyártóhoz/forgalmazóhoz jut el.

Kulcsszavak:  Alucon  Wallcon  Alubox  Ultrabox  Enerwa  EnerwaPlus  kondenzációs  gázkazán  falikazán  álló  kazán  kombi  kazán  fűtés  gázfűtés