SR-THERM Kft.

SR-THERM Kft.

Kapcsolat
 
Gassero kondenzációs álló gázkazánok
3 termék

Álló kivitelű kondenzációs gázkazánok 50 és 2200 kW közötti teljesítménnyel. A török Gassero cég nagyteljesítményű kondenzációs gázkazánok tervezésére és kivitelezésére specializálódott, a ma elérhető legújabb technológiát használva a magas hatékonysági és automatizálási szint elérésért. A CE, SELO és EAC tanúsítványokkal rendelkező Gassero gázüzemű kazánokat többek között kompakt kivitel, könnyű beszerelhetőség, alacsony NOx kibocsátás, jövőbe mutató automatizáció, automatikus fagyvédelem és teljes körű szabályozás jellemzi.

3 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
Gassero kondenzációs fali gázkazánok
2 termék

Falra szerelhető gázkazánok 50 és 160 kW közötti teljesítménnyel. A török Gassero cég nagyteljesítményű kondenzációs gázkazánok tervezésére és kivitelezésére specializálódott, a ma elérhető legújabb technológiát használva a magas hatékonysági és automatizálási szint elérésért. A CE, SELO és EAC tanúsítványokkal rendelkező Gassero gázüzemű kazánokat többek között kompakt kivitel, könnyű beszerelhetőség, alacsony NOx kibocsátás, jövőbe mutató automatizáció, automatikus fagyvédelem és teljes körű szabályozás jellemzi.

2 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
Warmhaus Enerwa és EnerwaPlus kondenzációs kombi fali gázkazánok

A Warmhaus a Beyçelik Holding leányvállalata, amely gázkazánokat, nagy kapacitású, falra felfüggesztett gázkazánokat és acél panel radiátorokat gyárt, több mint 23 éves gyártási tapasztalattal, modernizált gyártósorokkal és kiváló minőségű termékekkel. A Warmhaus több mint 35 országban fűti a házakat és az épületeket.

CAD
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...