SIMO GROUP Kft.

SIMO GROUP Kft.

SIMO Rapid egyrétegű térelválasztó üvegfal rendszer SIMO Blade kétrétegű bordamentes üvegfalrendszer SIMO Economic kétrétegű üvegfal rendszer
 
SIMO térelválasztó és belsőépítészeti rendszerek
3 termék

A SIMO térelválasztó falrendszerek kiváló technológiák, újítások és prémium minőségű alapanyagok ötvözetei. A cég térelválasztó falaik kialakításában nagy hangsúlyt fektet az egyediségre. Nyitottak a legkomplikáltabb belsőépítészeti és irodakiépítési elképzelések valóra váltására, térelválasztó rendszereik testre szabására és megrendeléshez alakított termékek kifejlesztésére.

3 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
KOMANDOR MAW110 tömör mobilfal KOMANDOR MAW48 mobil üvegfalrendszer
 
KOMANDOR mozgatható térelválasztó falrendszerek
2 termék

A KOMANDOR Walls prémium minőségű mobil térelválasztó falrendszert kifejezetten változó igényű teremkialakításhoz fejlesztették ki, ezáltal kiváló megoldást nyújtanak irodákba, tárgyalók kialakításához, de akár konferenciatermek, rendezvénytermek, iskolák vagy hotelek számára is. A KOMANDOR mobilfalak többféle kivitelben, egyedi méretekkel biztosítják a személyre szabott megoldások megvalósítását.

2 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
FECOwand tömör térelválasztó rendszer FECOfix üveg elválasztó fal FECOstruct üveg válaszfal
 
FECO prémium belső térelválasztó falak
3 termék

A FECO prémium kategóriás német gyártó termékei között minden megtalálható, amire a térelválasztás során szükség lehet: tömör felületű térelválasztó falak, egy- és kétrétegű üveg térelválasztó megoldások, keretes- és keretmentes megjelenés egyaránt. A FECO térelválasztó falai nem csak esztétikai értéküket tekintve kerülnek a prémium kategóriába. A gyártó falrendszereivel hangszigetelési és tűzgátló megoldásokat is megvalósíthatunk éppúgy, ahogy a hangelnyelő panelek segítségével a helyiség térakusztikáján is javíthatunk.

3 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...