SFERA Kerámia

SFERA Kerámia

Cotto d'Este Secret Stone kerámiaburkolat Cotto d'Este X-Beton kerámiaburkolat Cotto d'Este Blend Stone kerámiaburkolat
 
Cotto d'Este kerámiaburkolatok
3 termék

A Cotto d’Este-t a kezdetektől fogva a magas minőség és a luxus jellemezi, és mind a mai napig azokhoz szól, akik az exkluzivitásban nem ismernek kompromisszumot. Paolo Mussini, a gyár alapítója, egy olyan új, a porcelán burkolatok terén üde színfoltot hozott létre, amely a padlótól a falig, csempéről csempére tárja fel különleges világát, tele apró részlettel és kézzel készített elemekkel. Ezek a természetes porcelán burkolatok egytől-egyig a vásárlók különlegességét hivatottak hangsúlyozni.

3 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Kerlite StarLight kerámia homlokzatburkolati rendszer Kerlite StarLight nagytáblás kerámiaburkolat Kerlite Advantage Skin kerámia homlokzatburkolati rendszer Kerlite Advantage Skin nagytáblás kerámiaburkolat
 
Kerlite kerámiaburkolatok
35 termék

A Cotto d'Este által kifejlesztett Kerlite kerámia burkolólap nagyformátumú, legfeljebb 100x300 cm vagy 120x260 cm méretű. Elérhető 3,5 mm, 5,5 mm és 6,5 mm vastagságban. A legmagasabb minőségű és tisztaságú alapanyagokból (világos agyag, földpát és kerámia pigmentek) állítják elő. A gyártási folyamat során a porlasztott alapanyagokat sajtolják, amelyet ezután 1200 °C feletti hőmérsékleten égetnek ki. Az innovatív gyártási folyamatnak köszönhetően egy könnyű, sík és rugalmas burkolólapot állítanak elő, mely tömör, nem nedvszívó, fagyálló, ellenáll a foltoknak, a vegyi anyagoknak és a hőnek, valamint rendkívül sokoldalúan és egyszerűen alkalmazható, ezáltal felhasználása széleskörű. Az univerzális burkolat az építészet és a design világának számtalan területén alkalmazható, mellyel nem csak padlókat és falakat burkolhatunk, de akár bútorokat, konyhákat és munkalapokat, átszellőztetett homlokzatokat, medencéket is.

35 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
BIM
Tovább
Termék kártya
LEA Ceramiche Anthology kerámiaburkolat LEA Ceramiche Masterpiece kerámiaburkolat
 
LEA Ceramiche kerámiaburkolatok
2 termék

Elegancia, stílus, technológia és minőség: ezek a LEA Ceramiche alapvető jellemvonásai, és ezek azok, amelyeknek a modenai kerámia burkolatgyár a hírnevét köszönheti. A világ egyik legdinamikusabban fejlődő burkolat márkájaként a magas minőség és a tökéletes esztétikum alapkövetelmény a LEA Ceramiche kerámialapoknál.

2 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Slimtech Absolute kerámia homlokzatburkolati rendszer Slimtech Absolute nagytáblás kerámiaburkolat Slimtech Basaltina Stone Project kerámia homlokzatburkolati rendszer Slimtech Basaltina Stone Project nagytáblás kerámiaburkolat
 
Slimtech kerámiaburkolatok
18 termék

A LEA Ceramiche kínálatában megtalálhatóak vékonyított táblás kerámiaburkolatok is, melyek Slimtech márkanévre hallgatnak.

18 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
BIM
Tovább
Termék kártya
Panaria Context nagytáblás kerámiaburkolat Panaria Urbanature kerámia homlokzatburkolati rendszer Panaria Stone Trace kerámia homlokzatburkolati rendszer Panaria Stone Trace nagytáblás kerámiaburkolat
 
Panaria Ceramica kerámiaburkolatok
17 termék

A Panaria Ceramica 1974 óta gyárt hagyományos, laminált és kőporcelán burkolatokat, beltéri és kültéri padlólapokat és fali csempéket egyaránt, amelyek kiválóan kielégítik az aktuális igényeket.

17 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
BIM
Tovább
Termék kártya
Margres Concept kerámiaburkolat Margres Natural kerámiaburkolat Margres Hybrid kerámiaburkolat Margres Underground kerámiaburkolat
 
Margres kerámiaburkolatok
4 termék

A Margres prémium porcelán kőburkolatot gyárt, otthonra, hivatalos terekre, padlóra és falakra egyaránt. Egyedisége a legmodernebb technológiából, a magas minőségből, a különleges hozzávalókból fakad, melyek mind a kortárs ízlésnek, mind a legmerészebb építészeti megoldásoknak megfelelnek.

4 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Linea Cosmos kerámia homlokzatburkolati rendszer Linea Cosmos nagytáblás kerámiaburkolat Linea Endless kerámia homlokzatburkolati rendszer Linea Endless nagytáblás kerámiaburkolatok
 
Linea kerámiaburkolatok
18 termék

A Margres kínálatában megtalálhatóak vékonyított táblás termékek is, melyek Linea márkanévre hallgatnak. Háromféle vastagságban érhetőek el: 3,5 mm és 5,5 mm és 6 mm. Maximális méretük 3×1 m. Felhasználásuk széleskörű: zuhanykabin, konyhapult, medence és egyedi bútor is készíthető belőle.

18 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
BIM
Tovább
Termék kártya
BalancePro szintező talp PrimeUP szintező talp MiniBalance szintező talp Balance szintező talp
 
Impertek kültéri álpadló rendszer
4 termék

Közterületek, teraszok, tetőkertek esztétikus, praktikus és időtálló burkolásához, szintkülönbség áthidalására kínálja széles elemkészlettel rendelkező álpadló lábait az olasz Impertek gyár. Ezzel a száraz burkolási rendszerrel egyszerűen és biztonságosan oldható meg a kültéri hidegburkolatok felfagyás mentes kivitelezése. A szintező talpak 1-100 cm magasság között fokozatmentesen állíthatók, 5% dőlésszögig önbeállók, így a végleges burkolat vízszintbe rakható, még jelentős talajegyenetlenségek, szintkülönbségek esetén is. A 2 cm vastag kőporcelán lapokat a sarkoknál alátámasztva, ragasztás nélkül helyezik el a megfelelően kialakított beton aljzatra vagy közvetlenül a vízszigetelésre. A lapok közt kialakított 2 vagy 4 mm vastag fugahézagok elvezetik a csapadékvizet, ami a burkolat alatt elfolyik a csatorna rendszerbe.

4 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...