Az SSAB a világon elsőként kínál fosszilis anyagok felhasználása nélküli acélmegoldást

Hogyan csökkenthető az üvegházhatású gázok kibocsátása?

Hogyan csökkenthető az üvegházhatású gázok kibocsátása
Hogyan csökkenthető az üvegházhatású gázok kibocsátása

A hat legfontosabb érv amellett, hogy az Ön vállalkozása fosszilis anyagok felhasználása nélkül készülő acélra váltson:

A fosszilis anyagok felhasználása nélkül készülő acél ugyanolyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a hagyományos acél. Ugyanolyan szilárdságú, de szinte egyáltalán nincs CO₂-kibocsátása. Az acél felhasználójaként Ön nem fog különbséget észrevenni, a bolygó azonban igen. Íme hat érv, amiért érdemes csatlakozni a fosszilis anyagoktól mentes jövőhöz.

1. Az Ön vállalkozása úttörő szerepet fog játszani az üvegházhatású gázok kibocsátásának fosszilis anyagok felhasználása nélkül készülő acél segítségével történő csökkentésében
A CO₂-kibocsátás megszüntetése létfontosságú a globális felmelegedés megállításához. Mivel jelenleg az acélipar felelős a globális CO₂-kibocsátás hét százalékáért, azzal, hogy egy terméket fosszilis anyagok felhasználása nélkül előállított acél alkalmazásával készít el, Ön hozzájárul az iparág egészét érintő átalakuláshoz.

2. A fosszilis anyagok felhasználása nélkül készülő acél minden jelenlegi acélipari alkalmazáshoz megfelelő
Az Ön fosszilis anyagok felhasználása nélkül készülő acélból készült jövőbeni termékeinek teljesítménye biztosított. A minőség megkérdőjelezhetetlen, mivel ez ugyanaz a kiváló minőségű acél, mint amilyenek az SSAB jelenlegi termékpalettájában is szerepelnek, csak éppen negatív környezeti hatások nélkül.
 
3. Vállalkozása lépést tud tartani a zöld megoldások iránti egyre növekvő igényekkel
A teljes értéklánc mentén egyre nagyobb igény mutatkozik az olyan technológiákba és megoldásokba való beruházásra, amelyek a lehető legkörnyezetbarátabbá teszik a termékeket, szolgáltatásokat és folyamatokat. Emellett a fogyasztók világszerte egyre inkább a fenntartható termékeket részesítik előnyben. Azzal, hogy fosszilis anyagok felhasználása nélkül előállított acélból készült termékeket kínál a végfelhasználók számára, hozzájárulhat egy jobb jövőhöz.

4. Legyen Ön is a zöld átállás egyik előfutára
A jogszabályok és előírások egyre inkább arra kényszerítik az iparágakat, hogy olyan infrastruktúrát és folyamatokat alakítsanak ki, amelyek megfelelnek az adott környezeti feltételeknek.  Ha a fosszilis anyagok felhasználása nélkül készülő acél alkalmazása mellett dönt, Ön és vállalata a trendet megelőzve segítheti elő a pozitív változások ösztönzését.
 
5. Fosszilis anyagok felhasználásától mentes értéklánc az Ön vállalata számára
Az iparágat a tudatosság és a fenntartható értékláncok iránti igény határozza meg és ösztönzi. A fosszilis anyagok felhasználása nélkül készülő acél kulcsfontosságú összetevője lesz az Ön vállalkozására vonatkozó zéró kibocsátási célok elérésének mind a termelési, mind a forgalmazási láncban. Az SSAB létrehozott egy zéró kibocsátással kapcsolatos platformot, hogy Önt, mint ügyfelét támogassa az üvegházhatású gázok kibocsátásának drasztikus csökkentésében, illetve a fosszilis anyagok felhasználásától teljes egészében mentes, egészen a végfelhasználóig vezető értéklánc kiépítésében.
 
6. Ön jó társaságba került
Az SSAB a világon elsőként kínál fosszilis anyagok felhasználása nélküli acélmegoldást. Már több nagyvállalattal – például a Volvo Grouppal, az Alfa-Lavallal, a Mercedes-Benzzel és a Cargotec-kel – dolgoznak együtt, közös projekteket létrehozva az új, fosszilis anyagok felhasználása nélküli acélmegoldás alkalmazásával. Most Ön is csatlakozhat hozzájuk. Partnereikkel egy egyedülálló közösséget hoznak létre, hogy tudást és támogatást nyújtsanak Önnek, lehetővé téve, hogy a lehető leghamarabb bevezesse a fosszilis anyagok felhasználása nélkül készülő acélt a gyártási folyamataiba.

További információ az SSAB újrahasznosított és fosszilis anyagoktól mentes acéltermékeiről.

A hírben szereplő termékek
COR-TEN® acél durvalemezek, melegen és hidegen hengerelt szalagok és csövek
 
COR-TEN® acél durvalemezek, melegen és hidegen hengerelt szalagok és csövek

A COR-TEN® portfólió durvalemezek, valamint melegen és hidegen hengerelt szalagok és csövek széles választékát tartalmazza. A COR-TEN® kiváló tulajdonságokkal rendelkezik az alakításhoz, a forgácsoláshoz és hegesztéshez. Az COR-TEN® termékportfólió a mechanikai tulajdonságok és mérettűrések széles körével rendelkező acélminőségeket tartalmaz, amelyek általában meghaladják az EN 10025-5 és az ASTM szabványok szerinti acélminőségekre vonatkozó előírásokat. Az eredeti COR-TEN® acélt az SSAB gyártja a US Steel Corporation acélipari vállalat engedélye alapján.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
GreenCoat® színes festékbevonattal rendelkező acéllemezek
 
GreenCoat® színes festékbevonattal rendelkező acéllemezek

A GreenCoat® a tetőkhöz, épülethomlokzatokhoz és esővíz-elvezető rendszerekhez készült innovatív, fenntartható, színes festékbevonattal rendelkező acéltermékek márkája. A fenntartható építészetben széles körben alkalmazott, svéd repceolaj felhasználásával készült GreenCoat® termékek kiterjedt szín- és bevonat választékot kínálnak.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Kapcsolódó hírek
A Lindab újrahasznosított acélból készült légtechnikai termékeket vezet be, amelyeknek 62 százalékkal alacsonyabb a környezeti hatása
A Lindab újrahasznosított acélból készült légtechnikai termékeket vezet be
Környezeti hatásuk 62 százalékkal alacsonyabb
A Lindab újrahasznosított acélból készült légtechnikai termékeket vezet be
A világon elsőként gyárt a Lindab fosszilis anyagoktól mentes acélból légcsatornákat
A világon elsőként gyárt a Lindab fosszilis anyagoktól mentes acélból légcsatornákat
A világ kevés vállalatának egyikeként kap a Lindab fosszilis anyagoktól mentes acélból tesztszállítmányt. A Lindab így limitált mennyiségben tud kínálni ügyfeleinek fosszilmentes acélból készült légtechnikai és egyéb építési termékeket.
A világon elsőként gyárt a Lindab fosszilis anyagoktól mentes acélból légcsatornákat
Kategóriák
Légcsatornák, szellőzőcsövek
Légcsatornák, szellőzőcsövek
Fém félkész termékek
Fém félkész termékek
Ereszcsatornák
Ereszcsatornák
Kazettás és sávos fém homlokzatburkolatok
Kazettás és sávos fém homlokzatburkolatok
Kiselemes fém tetőburkolatok és homlokzatburkolatok
Kiselemes fém tetőburkolatok és homlokzatburkolatok
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...