Megnyitott a SFERA Kerámia, Szokol Zsuzsi budai alkotóműhelye

Megnyitott a SFERA Kerámia, Szokol Zsuzsi budai alkotóműhelye

2022 májusában megnyitotta kapuit a SFERA Kerámia Dél-Buda kulturális központjában, a Villányi út 22/B-ben

A korábban Mattonella by Szokol Zsuzsi néven működő cég az elmúlt két évtizedben letette névjegyét a köz- és lakóépület burkolás terén, amely révén egyebek mellett olyan középületek, mint a Kútvölgyi Kórház, a salgótarjáni Szent Lázár Kórház, a Turai Kastély, a Magyar Zene Háza, vagy az Etele Plaza viseli külső jegyeiben az olasz burkolatok letisztult eleganciáját.

Megnyitott a SFERA Kerámia, Szokol Zsuzsi budai alkotóműhelye
Megnyitott a SFERA Kerámia, Szokol Zsuzsi budai alkotóműhelye

2022-ben tehát elérkezett az idő, hogy nem csupán üzlethelyiséget, de léptéket is váltson a cég. A több mint 25 éves szakmai tapasztalattal rendelkező Szokol Zsuzsi és csapata, új szalonja falai között egyesíti a klasszikus bemutatóterem, az alkotóműhely és a szakmai tanácsadás hármasát, mindezt megbolondítva a már jól ismert olasz dolce vita-val.

Megnyitott a SFERA Kerámia, Szokol Zsuzsi budai alkotóműhelye
Megnyitott a SFERA Kerámia, Szokol Zsuzsi budai alkotóműhelye

A SFERA által képviselt Panariagroup és az Impertek termékkínálata megtekinthető a XI. kerületi szalonban, és a tervezői munka elősegítése érdekében a burkolatok nagy lapméretekben is kiállításra kerültek helyben.

Megnyitott a SFERA Kerámia, Szokol Zsuzsi budai alkotóműhelye
Megnyitott a SFERA Kerámia, Szokol Zsuzsi budai alkotóműhelye

A SFERA-ban elérhető a legújabb trendek szerinti Kerlite, Slimtech és Linea laminált gres termékek előnye, hogy az építészek koncepcióban gondolkodhatnak a tervezés során, a lapok falra, padlóra, homlokzatra, ajtóra, polcokra, konyhapultra, mosdó- és mosogatótálcába is burkolhatóak, a felhasználási lehetőségeknek csak a kreativitás szab határt.

A SFERA komplex alkotóműhely, amely a széles és exkluzív termékkínálaton felül szakmai tanácsadással, homlokzati- és álpadló rendszerei bemutatásával, termékminták biztosításával várja a köz- és lakóépület tervező szakembereket. Mindeközben a képzésekre is nagy hangsúlyt fordítanak, és ahogy azt korábban megszokhatták a partnerek, a SFERA a jövőben is indít szakmai továbbképzéseket termékeik professzionális alkalmazása érdekében. A cég nem csupán helyszínt és nevet váltott, a közeljövőben megújuló honlapjával szintén szakmai partnerei munkáját kívánja támogatni.

Szakmai konzultáció a SFERA Kerámiában időpont egyeztetéssel lehetséges az alábbi elérhetőségeken:
telefon: +36 20 927 1615
e-mail: info@sferakeramia.hu

A hírben szereplő termékek
Kerlite StarLight greslap Kerlite Advance Skin greslap Kerlite Wonderwall greslap Kerlite Metal greslap
 
Kerlite kőporcelán greslapok
8 termék

2004-ben a Cotto d’Este új kategóriát teremtett a kerámiagyártásban: kifejlesztette a Kerlite ultrakönnyű laminált porcelán greslapot. Technológiájának köszönhetően könnyebb, mint az alumínium, és ellenállóbb, mint a kő. Maximális tábla mérete: 100x300 cm. 3 különböző vastagságban készül: 3,5 mm és 5,5 mm és 6,5 mm. Tökéletesen sík a felülete, ugyanakkor rendkívül rugalmas anyag. Könnyen vágható, fúrható, ami 40%-kal csökkenti a feldolgozási időt a hagyományos csempékkel szemben. Az építészet és a design világának számtalan területén alkalmazható, nemcsak padlókat és falakat burkolhatunk vele, de akár bútorokat, konyhákat és munkalapokat, átszellőztetett homlokzatokat, medencéket is.

8 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
BIM
Tovább
Termék kártya
Cotto d'Este Limestone greslap Cotto d'Este Lithos greslap Cotto d'Este Secret Stone greslap Cotto d'Este X-Beton greslap
 
Cotto d'Este greslapok
5 termék

A Cotto d’Este-t a kezdetektől fogva a magas minőség és a luxus jellemezi, és mind a mai napig azokhoz szól, akik az exkluzivitásban nem ismernek kompromisszumot. Paolo Mussini, a gyár alapítója, egy olyan új, a porcelán burkolatok terén üde színfoltot hozott létre, amely a padlótól a falig, csempéről csempére tárja fel különleges világát, tele apró részlettel és kézzel készített elemekkel. Ezek a természetes porcelán burkolatok egytől-egyig a vásárlók különlegességét hivatottak hangsúlyozni.

5 termék
Termékismertető
BIM
Tovább
Termék kártya
Panaria Context greslap Panaria Stone Trace greslap Panaria Memory Mood greslap Panaria Blade greslap
 
Panaria Ceramica kőporcelán greslapok
8 termék

A Panaria Ceramica 1974 óta gyárt hagyományos, laminált és kőporcelán burkolatokat, beltéri és kültéri padlólapokat és fali csempéket egyaránt, amelyek kiválóan kielégítik az aktuális igényeket.

8 termék
Termékismertető
BIM
Tovább
Termék kártya
BalancePro szintező talp PrimeUP szintező talp MiniBalance szintező talp Balance szintező talp
 
Impertek kültéri álpadló rendszer
4 termék

Közterületek, teraszok, tetőkertek esztétikus, praktikus és időtálló burkolásához, szintkülönbség áthidalására kínálja széles elemkészlettel rendelkező álpadló lábait az olasz Impertek gyár. Ezzel a száraz burkolási rendszerrel egyszerűen és biztonságosan oldható meg a kültéri hidegburkolatok felfagyás mentes kivitelezése. A szintező talpak 1-100 cm magasság között fokozatmentesen állíthatók, 5% dőlésszögig önbeállók, így a végleges burkolat vízszintbe rakható, még jelentős talajegyenetlenségek, szintkülönbségek esetén is. A 2 cm vastag kőporcelán lapokat a sarkoknál alátámasztva, ragasztás nélkül helyezik el a megfelelően kialakított beton aljzatra vagy közvetlenül a vízszigetelésre. A lapok közt kialakított 2 vagy 4 mm vastag fugahézagok elvezetik a csapadékvizet, ami a burkolat alatt elfolyik a csatorna rendszerbe.

4 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Linea Cosmos greslap Linea Slabstone greslap Linea Subway greslap Linea Prestige greslap
 
Linea kőporcelán greslapok
7 termék

A Margres kínálatában megtalálhatóak vékonyított táblás termékek is, melyek Linea márkanévre hallgatnak. Háromféle vastagságban érhetőek el: 3,5 mm és 5,5 mm és 6 mm. Maximális méretük 3×1 m. Felhasználásuk széleskörű: zuhanykabin, konyhapult, medence és egyedi bútor is készíthető belőle.

7 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Slimtech Synestesia kerámialap Slimtech Nextone kerámialap Slimtech Concreto kerámialap Slimtech Absolute kerámialap
 
Slimtech kerámialapok
5 termék

A Lea Ceramiche kínálatában megtalálhatóak vékonyított táblás termékek is, melyek Slimtech márkanévre hallgatnak. Háromféle vastagságban érhetőek el: 3,5 mm és 5,5 mm és 6 mm. Maximális méretük 3×1 méter. Felhasználásuk széleskörű: zuhanykabin, konyhapult, medence és egyedi bútor is készíthető belőlük.

5 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Margres Concept greslap Mergres Slabstone greslap Margres Subway greslap Margres Natural greslap
 
Margres kőporcelán greslapok
6 termék

A Margres prémium porcelán kőburkolatot gyárt, otthonra, hivatalos terekre, padlóra és falakra egyaránt. Egyedisége a legmodernebb technológiából, a magas minőségből, a különleges hozzávalókból fakad, melyek mind a kortárs ízlésnek, mind a legmerészebb építészeti megoldásoknak megfelelnek.

6 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Lea Ceramiche Antology kerámialap Lea Ceramiche Nextone kerámialap Lea Ceramiche Waterfall kerámialap Lea Ceramiche Masterpiece kerámialap
 
Lea Ceramiche kerámialapok
5 termék

Elegancia, stílus, technológia és minőség: ezek a Lea Ceramiche alapvető jellemvonásai, és ezek azok, amelyeknek a modenai kerámia burkolatgyár a hírnevét köszönheti. A világ egyik legdinamikusabban fejlődő burkolat márkájaként a magas minőség és a tökéletes esztétikum alapkövetelmény a Lea Ceramiche kerámialapoknál.

5 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...