A Gunnebo SpeedStile gyorskapuk esztétikus, sokféle környezetbe illeszthető berendezések

Feladatból lehetőség a belsőépítészeknek

A belsőépítész egyik feladata az épület működését biztosító berendezések, gépészeti elemek elrejtése, vagy valamilyen módon való integrálása a belső tér kialakításába. Az épület bérlői vagy használói számára természetes, hogy rejtve vannak a csövek, kábelek, a szellőzőrendszer és az egyéb épületgépészeti elemek.

Vannak olyan berendezések amelyek funkciójukból fakadóan nem rejthetőek el. Közéjük tartoznak tipikusan a biztonsági eszközök. Ezeket általában szigorú műszaki előírások és élettartam normák szerint tervezik, ezért sokszor kevés figyelem jut a külső, esztétikus megjelenésre, hiszen nem az a fő feladatuk, hogy szépek legyenek.

A Gunnebo SpeedStile gyorskapuit többek között az különbözteti meg a versenytársak termékeitől, hogy tervezőik célja egy esztétikus, sokféle környezetbe illeszthető berendezés létrehozása volt, amely nem feladatot, hanem inkább lehetőséget ad a belsőépítészeknek.

A gyorskapuk - mind az elforduló üvegajtajú, mind pedig az oldalra nyíló üvegpaneles változatok - többféle esztétikus kivitelben érhetőek el, a színválaszték pedig minden egyes típuson belül tucatnyi.

A www.speedstile.com weboldal részletesen bemutatja a kapukat, és letölthető róla egy PDF alapú tervezőeszköz, amellyel 3D nézetben nagyítható és forgatható a kiválasztott SpeedStile lengőkapu összeállítás.

A Gunnebo magyarországi képviselete ezt a termékcsaládot is teljes műszaki és kereskedelmi támogatással forgalmazza, az igényfelméréstől és tanácsadástól a telepítésig, a garanciális, és a garancia időn túli szervizig és karbantartásig.

Gunnebo SpeedStile gyorskapuk
Gunnebo SpeedStile gyorskapuk
Gunnebo SpeedStile gyorskapuk
Gunnebo SpeedStile gyorskapuk


A Gunnebo SpeedStile gyorskapuk letölthető katalógusaiért kattintson a hír alatti termékképre, ha árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a Gunnebo Magyarország Kft. munkatársától, használja az Információkérés gombot.

A hírben szereplő termékek

Gunnebo gyorskapuk
 
Gunnebo gyorskapuk

A Gunnebo gyorskapuk nagy személyforgalmat bonyolítanak le, jól alkalmazkodnak a belsőépítészeti térkialakításhoz és rendszeres karbantartással hosszú élettartamúak. A gyorskapuk 90 cm széles átjárószélességgel is rendelhetők, így az akadálymentesített áthaladást is biztosítani tudják. A gyorskapu nyitása történhet az ajtószárnyak tengely körüli elfordulásával, vagy oldalirányban, a kaputestbe való becsúszásával. Az első változatnál a kaputest helyigénye kisebb, a Gunnebo választékában a SpeedStile FLs és SpeedStile FL típusok működnek ezen a módon. A SpeedStile BP és FP típusoknál az ajtók üvegszárnyai a kaputestbe csúszva nyitnak szabad utat. A kártyaolvasók valamennyi típusnál elhelyezhetők a kaputestbe süllyesztve is.

CAD
BIM
Termékismertető
CAD
BIM
Tovább
Termék kártya

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...