Emeletráépítés ALBAGIPS rendszerekkel, költséghatékonyan

Mostanában jelentősen lecsökkent a kivitelezési projektek száma és volumene Magyarországon. Ennek mindenki által ismert financiális okai vannak. A gazdasági helyzet javulásáig a továbbra is aktív fejlesztők más, talán jobban is jövedelmező, de összeségében bonyolultabb projektek után néztek. Ezek a jellemzően forgalmas belvárosi negyedekben található, századelőn épült nagypolgári házak emeletráépítései, melyek a lokáció miatt vonzó befektetési lehetőséget jelentenek napjainkban is.

Emelet ráépítés Albagips rendszerekkel, költséghatékonyan
Emeletráépítés ALBAGIPS rendszerekkel, költséghatékonyan

Ezeknél a projekteknél kiemelten fontos, egyrészről a forgalmas környezetből adódó logisztikai problémák miatt, másrészről a bentlakó régi lakók érzékenysége okán a gyors, hatékony projekt lebonyolítás. Kézenfekvő megoldás ezekben az esetekben az ALBAGIPS gyors száraz technológiák alkalmazása. Ebben a szegmensben,– köszönhetően a vásárlói igények változásának – jobban elfogadottá váltak a könnyűszerkezetes megoldások (nagyobb akusztikai komfort, egészségesebb, és a későbbiekben szabadabban változtatható belső környezet).

Jelenleg is több olyan átépítés, emeletráépítés projektje fut a cégnek az ország számos pontján, ahol kiemelten fontos a:

  • költséghatékony kivitelezés,
  • gyors száraz technológiák használata,
  • gyors, pontos, komplex logisztikai szolgáltatások elegye.

Az ALBAGIPS rendszerei használatával a vizes technológiák visszaesnek az eredeti mennyiség közel ¼-ére.

20 lakásnál vakolt technológiákkal ~ 3000 m² vakolattal lehet kalkulálni, az ALBAGIPS technológiák használatával ez ~ 800 m²-re csökken, ha a külső falak belső oldalát meghagyjuk vakoltnak.

Ezekhez a megváltozott igényekhez kiváló választást nyújtanak az ALBAGIPS rendszerek, melyek ötvözik a száraz technológiát, a magas minőséget, a masszív szerkezeti anyagokkal.

Az ALBAGIPS rendszerei között megtalálhatóak a hagyományos gipszkarton rendszerek, a falazott válaszfal szerkezetek, valamint a gipszrost technológia is, amely egyértelműen a szárazépítészet legmagasabb minőségét képviseli akusztikai, tűzvédelmi és mechanikai szilárdság oldaláról egyaránt.

Emeletráépítés Albagips rendszerekkel, költséghatékonyan
Emeletráépítés ALBAGIPS rendszerekkel, költséghatékonyan

Az ALBAGIPS FIBRAN szárazépítészeti rendszerek használatával nem kell kompromisszumot kötnie, mindent meg tud oldani szárazépítészeti rendszerükkel a legköltséghatékonyabban. Nem kell több beszállító partner anyagait koordinálni, hiszen az ALBAGIPS FIBRAN szerkezetek egy kiszállítással ki tudnak érkezni a projektre. A falazott szerkezet és a szerelt szerkezet egyaránt, az ALBAFAL válaszfalaktól a szigetelő anyagokon keresztül a giszkarton profilig bezárólag.

Az ALBAGIPS FIBRAN rendszerek segítenek Önnek projektje:

  • válaszfalainál
  • hanggátló/elválasztó szerkezeteinél
  • álmennyezeti rendszereinél
  • külső szerelt falszerkezeteinél
A hírben szereplő termékek
ALBAFAL GYPS BLOC válaszfalelem
 
ALBAFAL GYPS BLOC válaszfalelem

Az AlbaFal fedett falak építéséhez használható négy oldalán illesztékekkel ellátott elem. A teljes felületen lévő tökéletes gipszborítás a hangszigetelés, vízfelvevő képesség (hidroszkópikus jellemzők) és tűzállóság vitathatatlan előnyei mellett a fal gyors és egyszerű felhúzását teszi lehetővé. A kész fal teljesen sík, nem szükséges vakolni, csak egy egyszeri glettelést igényel.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
ALBAGIPS TECNOBOARD szerelt gipsz válaszfal rendszer
 
ALBAGIPS TECNOBOARD szerelt gipsz válaszfal rendszer

A TECNOBOARD olyan fedett terekben használatos önhordó, szerelt építési rendszer, mely ideális választás térelhatároló-, lakáselválasztó-, magas- és előtétfalak valamint sík álmennyezetek építéséhez kiemelkedő tűz-, hanggátlást biztosítva. A rendszer alapja az élein nútféderes kialakítású, kerámiarostokkal erősített gipszlap, melynek szerelése horganyzott acél profilvázra történik. A lapok felülete tökéletesen sík, ami csak egy vékony glett réteget igényel, bandázsolni nem kell. A TECNOBOARD egyesíti a hagyományos falazott válaszfalak és a szerelt gipszkarton szerkezetek előnyeit, továbbá számos pozitív tulajdonsággal bír. A rendszer felépítéséből adódóan száraz technológiának minősül, kivitelezése gyors és egyszerű (oldalanként csak egy réteg TECNOBOARD lap szükséges), állékonysága a falazott szerkezetekkel vetekszik. A gipszkartonnal szemben az építkezés korábbi szakaszában beépíthető. A gépészeti szerelvények elhelyezésére akusztikai és tűzvédelmi szempontból is megnyugtató megoldást kínál. Megfelelő rögzítőelem alkalmazásával a szerkezet nagy súlyokkal terhelhető erősített borda használata nélkül ellentétben a gipszkarton szerkezetekkel.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Szerelt válaszfalak
Szerelt válaszfalak
Téglák, falazóblokkok
Téglák, falazóblokkok
Szerelt válaszfalak, álmennyezetek, álpadlók
Szerelt válaszfalak, álmennyezetek, álpadlók
Teherhordó szerkezetek, falazatok
Teherhordó szerkezetek, falazatok
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...