Sport Floor Kft. által forgalmazott termékek az Illyés-Aramis Futsal Sportcsarnokban

Junckers sportpadló válogatás és ELAN-Inventa kézilabda kapu

A Sport Floor Kft. nem csak vidéki helyszíneken, Budapest vonzáskörzetében is prezentálja kiválóságát. Legújabb referenciája, az Illyés-Aramis Futsal Sportcsarnok Budaörsön került átadásra. A többfunkciós közösségi tér tovább emeli Budaörs színvonalát. A sportcsarnok alkalmas futsal, kézilabda, röplabda, kosárlabda mérkőzések rendezésére, hazai és nemzetközi szinten egyaránt. A kiváló minőségű padlóburkolatnak köszönhetően nem csak sport, hanem egyéb kulturális rendezvények helyszínére is tökéletes az épület.

A sportcsarnok padlóburkolata Junckers UnoBat45 Club sportpadló válogatás. A Junckers a világon egyedülálló gyártási technológiájának köszönhetően tömör faburkolatai a minőségre koncentrálva kínálnak stabilitást, és a kiváló teljesítményhez szükséges tulajdonságokat.
A sportburkolat mellett a kézilabda kapu kiválasztásánál is egy, a Sport Floor által forgalmazott termékre esett a választás. Az ELAN-Inventa IHF kézilabda kapu számos előnnyel rendelkezik. Mindamellett, hogy kifejezetten könnyen szerelhető és biztonságos, még egyedi esztétikai igényeknek is eleget tud tenni. Továbbá a Nemzeti Kézilabda Szövetség által akkreditált sporttechnikai kiegészítő.
Az ELAN-Inventa kapuk termékismertetőjét a hír alatti termékképekre kattintva töltheti le. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a Sport Floor Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
Kategóriák
Sportpályaelemek, sportszer tárolók
Sportpályaelemek, sportszer tárolók
Sportlétesítmények, játszóterek berendezései
Sportlétesítmények, játszóterek berendezései
Berendezések
Berendezések
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...