Burgerhout

Burgerhout Hybalans+ elszívó rendszerek

A megfelelő szellőztető rendszer minden otthonban fontos, ezt minden új építésű vagy felújítási projekt előkészítése során figyelembe kell venni. A Burgerhout Hybalans+ egy forradalmi levegőelosztó rendszer, amely megoldást nyújt minden szellőzési problémára. A Hybalans+ rendszer által biztosított befúvás és elszívás számos előnnyel jár. Ez az intelligens moduláris rendszer mindenkor egészséges beltéri komfortot biztosít. Könnyen tervezhető és telepíthető, folyamatosan megfelelő szellőzési komfortot eredményez.

Termékcsalád tagjai

Burgerhout Hybalans+ mesterséges elszívó
 
Burgerhout Hybalans+ mesterséges elszívó "C" típusú rendszer, kerek légcsatornával

A "C" típusú szellőztetőrendszer a természetes és a mesterséges szellőztetés kombinációja. A természetes levegőellátás rácsokon vagy külső fali szellőzőnyílásokon keresztül történik, a szennyezett levegő elszívása pedig mesterségesen zajlik. Ventilátor segítségével távolítja el a szennyezett és nedves levegőt a párás helyiségekből, mint például a fürdőszobából, a mellékhelyiségekből vagy a konyhából. Ez helyet ad a friss levegőnek, amely a szellőzőrácsokon és ablakokon keresztül áramlik be a lakóterekbe, mint például a nappaliba vagy a hálószobába.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Burgerhout Hybalans+ mesterséges elszívó
 
Burgerhout Hybalans+ mesterséges elszívó "C" típusú rendszer, ovális légcsatornával

Vannak olyan helyzetek, amikor laposabb megoldásra van szükség, így a mesterséges elszívó "C" rendszere ovális változatban is elérhető. Az ovális légcsatorna kivételesen lapos: mindössze 52 mm. Az ovális Hybalans+ rendszer alkalmas padlóra vagy padló alá, valamint fő- és válaszfalba való beépítésre. Ideális megoldás esztrichpadlókhoz, álmennyezetekhez. A rendszer az optimális tervezési szabadság érdekében kombinálható kerek légcsatornákkal is.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...