Gunnebo Magyarország Kft. Gunnebo üvegszárnyas forgókapu

A Gunnebo GlasStile R üvegszárnyas forgókapuja az irodaházak és középületek költséghatékony, esztétikus beléptető eszköze. A kártyaolvasó felerősíthető a szálcsiszolt fémkorlátra vagy elhelyezhető önálló kártyaolvasó oszlopon.
Az üvegszárnyas forgókapu mellett az akadálymentesített áthaladáshoz a távvezérelhető GlasStile S motoros lengőkaput ajánlják.

  • Irodaházak költséghatékony beléptetőeszköze
  • Egyszerű telepítés
  • Tervezett élettartam 12-15 év rendszeres karbantartás esetén
Letöltések

További termékek a cégtől

Moduláris Gunnebo RotaSec teljes magas forgókereszt kapu
 
Moduláris Gunnebo RotaSec teljes magas forgókereszt kapu

A Gunnebo RotaSec teljes magas forgókapujánál a tartókeret és a forgórész egymástól függetlenül választható. A forgórész lehet háromszárnyú, 120 fokos szöget bezáró szárnyakkal, vagy négyszárnyú, 90 fokos szöget záró szárnyakkal. A forgórész és a tartókeret felülete egymástól függetlenül lehet porfestett vagy szálcsiszolt rozsdamentes acél. Nagy forgalom esetén helytakarékos a dupla teljes magas forgókereszt alkalmazása. A RotaSec kapu kültéri alkalmazásra készül, és az opcióként rendelhető beépített fűtéssel télen is használható. A folyamatos eső és a nyári napsütés okozta felmelegedéstől védőtetővel kell óvni, ezért az opciók között szerepel egy integrált védőtető is.

CAD
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
Gunnebo forgóvillák Moduláris Gunnebo RotaSec teljes magas forgókereszt kapu Gunnebo ClearSec teljes magas forgókereszt kapu Gunnebo üvegszárnyas forgókapu
 
Gunnebo beléptető kapuk
7 termék

A Gunnebo az épületekbe lépő és azokat elhagyó emberek áthaladásának szabályozásához forgókapuk teljes termékskáláját kínálja. Olyan helyszíneken, ahol nap-mint nap nagy számú embertömeg halad át, beltéri forgóvillás, derékmagasságú forgó-, vagy gyorskapu biztosítja az épület diszkrét védelmét.

7 termék
Termékismertető
CAD
BIM
Tovább
Termék kártya
Gunnebo GyroSec forgókapu
 
Gunnebo GyroSec forgókapu

A Gunnebo GyroSec forgókapu a RevoSec-hez hasonló elegáns kivitelű, de motoros működésű, többféle méretben is elérhető biztonsági forgókapu. A Gunnebo GyroSec biztonsági opcióinak a választéka meglehetősen széles, lehetőség van többek között fémdetektorral, BR2, BR3 és BR4 golyóálló üveggel vagy RC2 és RC3 betörésálló kivitelben való megrendelésre is.

BIM
Termékismertető
BIM
Tovább
Termék kártya
Gunnebo ClearSec teljes magas forgókereszt kapu
 
Gunnebo ClearSec teljes magas forgókereszt kapu

A Gunnebo ClearSec teljes magas forgókereszt kapu igényes kivitelű szálcsiszolt acél felületű blokkja kompromisszumok nélkül alkalmazható pénzintézetek, ékszerboltok, értéktárak vagy bármilyen más, igényes belsőépítészeti kialakítású intézményekben, kültérben és beltérben egyaránt. Időjárásálló, alapkivitelben tartalmazza a beépített fűtést. A négyszárnyas forgórész és a keret biztonsági üvegbetétjei révén közvetlen személyi felügyelet nélküli beléptetésre alkalmas. A duplakeresztes változattal helytakarékosan telepíthető ki két, egymástól függetlenül működő átjáró.

CAD
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
Gunnebo RevoSec forgókapu
 
Gunnebo RevoSec forgókapu

A Gunnebo RevoSec biztonsági beltéri forgókapu a teljes magas forgókereszt kapuk csoportjába tartozó beléptetőeszköz. Igényes kialakításának köszönhetően olyan helyszíneken is alkalmazható, ahol sok esetben nem gondolnak ilyen eszköz felhasználására, bankok, szállodák, irodaházak, stb. Működése azonos a RotaSec és ClearSec kapuk működésével, a kapun való áthaladáshoz személyi jogosultságot igazoló eszköz, belépőkártya szükséges. Hitelesítés nélküli belépés, vagy egyidejűleg több személy belépése esetén a kapu forgórésze blokkolódik.

CAD
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya

Ajánlott kategóriák

Forgókapuk, forgóvillák, terelők
Forgókapuk, forgóvillák, terelők
Beléptető és parkoló rendszerek
Beléptető és parkoló rendszerek
Automata ajtók
Automata ajtók

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...