GEGGUS GmbH

GEGGUS GmbH

Geggus TOP CLEAN TREND szennyfogó szőnyeg Geggus TOP CLEAN TREND XL szennyfogó szőnyeg Geggus TOP CLEAN TREND XL Green Motion szennyfogó szőnyeg Geggus TOP CLEAN STABIL szennyfogó szőnyeg
 
Geggus alumínium profilú szőnyegek
10 termék

A GEGGUS alumínium profilszőnyegek egyedi méretre készülnek, és kiváló minőségükkel, valamint kedvező ár-érték arányukkal lenyűgözőek. Az alumínium profilszőnyegek sokféle kivitelben kaphatók, beltéri és kültéri használatra egyaránt. A bordák, kefelécek, kefeprofilok vagy kaparószalagok beltéri használatra, míg a kefeprofilok, gumiprofilok és kefelécek kültéri használatra alkalmasak. Minden változat felváltva is lehetséges. Háromzónás tisztítás (durva szennyeződések, köztes és belső területek) javasolt. A hatékony bejárati szőnyeg rendszer, ha megfelelően választják ki, segít csökkenteni az épületbe jutó szennyeződés és nedvesség mennyiségét, és ezzel megóvva a padlóburkolatok állagát, csökkentve a takarítási költségeket.

10 termék
Termékismertető
BIM
Tovább
Termék kártya
Geggus SAFE CLEAN TREND biztonsági szőnyegek Geggus taktilis vezetősáv rendszerek
 
Geggus biztonsági szőnyegek
2 termék

A szőnyegekbe integrált vizuális és taktilis rendszerek segítik a vakokat és a gyengénlátókat abban, hogy eligazodjanak az épület belsejében. A vezetőrendszer bármilyen szélességben elérhető és bármilyen profillal használható. Különféle profilok kombinálása lehetséges.

2 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Geggus KARO AS MINI univerzális szőnyeg Geggus KARO AS univerzális szőnyeg Geggus DOMINO univerzális szőnyeg Geggus ENTER univerzális szőnyeg
 
Geggus univerzális szőnyegek
5 termék

A Geggus univerzális bejárati szőnyegrendszerek beltéri, köztes és kültéri területeken egyaránt használhatók. A különféle anyagokból készült profilok az épületen kívül összegyűjtik a lábon lévő durva szennyeződést és nedvességet, ezáltal jelentősen csökkentve a csúszós padlón a balesetek kockázatát. A rendelkezésre álló magasságok és a változó vastagságú anyagelemek széles választékának köszönhetően minden bejárati területre optimális megoldásokat kínálnak.

5 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...