EMCO BAD magyarországi képviselet

emco mosdó összeállítások

Intelligens mosdók és mosdó megoldások, melyek az Ön igényeihez igazodnak. Három termék a választékban: Touch 450 és Touch 600 intelligens mosdók és az Asis mosdó+szekrény összeállítások.

  • széles méretválaszték
  • magas minőségű alumínium konstrukció
  • üveg front és szekrény oldal, vagy üveg front és magasfényű MDF oldal

Termékcsalád tagjai

Touch 450 mosdó összeállítás
 
Touch 450 mosdó összeállítás

A Touch 450-es modellt a vendég WC helyiségek és fürdőszobák számára ajánlják. Az all-in-one megoldás magában foglalja az öntött ásványból készült prémium mosdót és az alatta lévő nyílóajtós szekrényt, amelynek alumínium szerkezete fehér vagy fekete üveggel borított. A szekrény oldalára kéztörlőtartó is szerelhető. A fényt a keretbe süllyesztett integrált érintőpanelen lévő két nyomógomb vezérli, lehetővé téve a mosdóegység megvilágításának beállítását. A fényerősséget három fokozatban, a fény színhőmérsékletet hideg-meleg fénytartományban fokozatmentes állíthatjuk. A szabályozás történhet távirányítóval vagy mobiltelefonon a Casambi app segítségével is. Az időzítő funkciónak köszönhetően a fény már fel van kapcsolva, amikor reggel belép a fürdőszobájába. A víz mennyisége és hőmérséklete a dönthető és forgatható kar segítségével könnyen szabályozható.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Touch 600 mosdó összeállítás
 
Touch 600 mosdó összeállítás

A Touch 600-as modellt fürdőszobák számára ajánlják. Az all-in-one megoldás magában foglalja az öntött ásványból készült prémium mosdót és az alatta lévő fiókos szekrényt, amelynek alumínium szerkezete fehér vagy fekete üveggel borított. A szekrény oldalára kéztörlőtartó is szerelhető. A fényt a keretbe süllyesztett integrált érintőpanelen lévő két nyomógomb vezérli, lehetővé téve a mosdóegység megvilágításának beállítását. A fényerősséget három fokozatban, a fény színhőmérsékletet hideg-meleg fénytartományban fokozatmentes állíthatjuk. A világítás működésével egy időben a tükörfűtés is üzemel, amely megakadályozza a tükör párásodását. A szabályozás történhet távirányítóval vagy mobiltelefonon a Casambi app segítségével is. Az időzítő funkciónak köszönhetően a fény már fel van kapcsolva, amikor reggel belép a fürdőszobájába. A víz mennyisége és hőmérséklete a dönthető és forgatható kar segítségével könnyen szabályozható.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Asis mosdó összeállítás
 
Asis mosdó összeállítás

Az Asis egy kompletten új mosdó választék alsó szekrénnyel és illeszkedő csapteleppel. Az öntött ásványból készült prémium mosdó, amely 400 x 320, 600 x 475 és 800, 1000, 1.200 x 522 mm méretekben rendelhető. A mosdó alatti szekrény frontja üveg, oldalfalai magasfényű MDF. A 400 mm-változat 1 nyílóajtóval (jobbos/balos), a 600-1200 mm változatok kihúzható fiókkal és belső tároló rendszerrel rendelkeznek.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Letöltések

emco ASIS - dwg - CAD fájl

emco ASIS - dwg

zip 33.4 MB
CAD fájl
 
emco ASIS - dxf - CAD fájl

emco ASIS - dxf

zip 8.2 MB
CAD fájl
 

Nem találta meg, amit keres?

Dokumentum igénylése
Ajánlott kategóriák
Komplett fürdőszobai termékcsaládok
Komplett fürdőszobai termékcsaládok
Mosdók, bidék, WC-k, piszoárok
Mosdók, bidék, WC-k, piszoárok
Fürdőszobabútorok
Fürdőszobabútorok
Fürdőszobai és konyhai csaptelepek
Fürdőszobai és konyhai csaptelepek
Zuhanytálcák, zuhanyok, zuhanykabinok
Zuhanytálcák, zuhanyok, zuhanykabinok
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...