Cleartex Kft.

Alutrend® alumínium sínes szennyfogók

Alutrend® alumínium sínes szennyfogó rendszerek használatával védhetők meg leghatékonyabban az épületek belső terei a beáramló szennyeződésektől. Az Alutrend® szennyfogó szőnyegek három különböző zónába készülnek, a sínek kül- illetve beltéri járófelületekkel egyaránt szerelhetők. Ily módon egységes szerkezetben jelenhet meg mind a három funkció, ami valóban hatékony prevenciót, és esztétikus megjelenést ad a bejárat egészének. Optimális esetben a szennyeződések letisztítása már az épület előtt elkezdődik, ez a feladat a kültéri szennyfogóké. A tisztítási terület jellemzője, hogy a nagyobb szennyeződések eltávolítására fókuszál, mely leginkább időjárásálló kefe, vagy kefe-gumi járófelülettel lehetséges. Második feladat a már kisebb méretű szilárd részecskék eltávolítása, illetve a nedvesség felszívásának megkezdése. A por, a homok begyűjtése nagy tároló kapacitást és vegyes szálszerkezetű lábtörlőt igényel. Egy ideális bejáratnál ez a feladat a szélfogóban, vagy a forgóajtóban valósul meg, ide tehát vegyes szálösszetételű textilekkel szerelt Alutrend® telepítése javasolt. A szennyfogó rendszerek végén a feladat a nedvesség maradéktalan eltüntetése, vagyis a talpak szárazzá tétele. A zónába magas nedvszívó képességű, sok kapilláris szálat tartalmazó textil járófelülettel ellátott Alutrend® kerülhet, hogy megelőzhetők legyenek az elcsúszásból eredő balesetek.

Termékcsalád tagjai

Alutrend® Maxi Rub bordázott gumis kültéri szennyfogók
 
Alutrend® Maxi kültéri szennyfogók

Az Alutrend® szennyfogó rendszerek három különböző sínméretből készülnek. Intenzív gyalogos, bevásárlókocsis és kerekesszékes forgalomra az Alutrend® Maxi profilú szennyfogó típus való. Nagy forgalmú bejáratokba, több zónás kialakítás mellett is ajánlott hosszabb első zónás kültéri kialakítás, mert a legtöbb koszt és kavicsot ez a szakasz távolítja el. Rövidebb első zóna esetén célszerű a második, azaz szélfogó zónába vegyes járófelületű (kaparó és nedvszívó) szennyfogót telepíteni.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Alutrend® Compact Rasp kaparó szálas textil kültéri szennyfogók
 
Alutrend® Compact kültéri szennyfogók

Az Alutrend® szennyfogó rendszerek három különböző sínméretből készülnek. Kis gyalogos forgalomra az Alutrend® Compact profilú szennyfogó típus javasolt, mely az Alutrend® család legfiatalabb tagja. Kis forgalmú bejáratokba telepíthető, vékony profilos, alumíniumsínes szennyfogó, ami akár otthoni felhasználásra is tökéletes.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Alutrend® Maxi Dry Standard tűfilc beltéri szennyfogók
 
Alutrend® Maxi beltéri szennyfogók

Az Alutrend® szennyfogó rendszerek három különböző sínméretből készülnek. Intenzív gyalogos, bevásárlókocsis és kerekesszékes forgalomra az Alutrend® Maxi profilú szennyfogó típus való. Nagy forgalmú bejáratoknál, második zónás alkalmazásra, azaz szélfogóba, vagy forgóajtóba ajánlottak a vegyes felületű beltéri szennyfogók. A harmadik, azaz belső területek felőli zónába nedvszívó textilek vagy logózott, nyomtatott textil lábtörlők ideálisak.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Alutrend® Mini Dry Premium nedvszívó textil beltéri szennyfogók
 
Alutrend® Mini beltéri szennyfogók

Az Alutrend® szennyfogó rendszerek három különböző sínméretből készülnek. Közepes gyalogos és mérsékelt kerekesszékes forgalomra az Alutrend® Mini profilú szennyfogó típus optimális. Közepes forgalmú bejáratoknál, második zónás alkalmazásra, azaz szélfogóba, vagy forgóajtóba ajánlottak a vegyes felületű beltéri szennyfogók. A harmadik, azaz belső területek felőli zónába nedvszívó textilek vagy logózott, nyomtatott textil lábtörlők ideálisak.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Alutrend® Compact Dry tűfilc beltéri szennyfogók
 
Alutrend® Compact beltéri szennyfogók

Az Alutrend® szennyfogó rendszerek három különböző sínméretből készülnek. Kis gyalogos forgalomra az Alutrend® Compact profilú szennyfogó típus ideális, mely az Alutrend® család legfiatalabb tagja. Kis forgalmú bejáratokba telepíthető, vékony profilos, alumíniumsínes szennyfogó, ami akár otthoni felhasználásra is tökéletes.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Letöltések

Cleartex alusínes lábtörlők - általános termékismertető

általános termékismertető

pdf 16.1 MB
Cleartex alusínes lábtörlők
 
Cleartex Alutrend® Compact alumínium sínes szennyfogó szőnyegek - általános termékismertető

általános termékismertető

pdf 4.0 MB
Cleartex Alutrend® Compact alumínium sínes szennyfogó szőnyegek
 

Nem találta meg, amit keres?

Dokumentum igénylése
Kapcsolódó hírek
Alutrend® szennyfogó szőnyegek a budapesti MVM DOME csarnokban<br>Fotó: Cleartex Kft.
Alutrend szennyfogó szőnyegek a budapesti MVM DOME csarnokban
Több, mint 390 m² Cleartex Alutrend szennyfogó rendszer került telepítésre
Alutrend szennyfogó szőnyegek a budapesti MVM DOME csarnokban
Új Cleartex iroda és gyártócsarnok
Törökbálintra költözött a Cleartex Kft. irodája és gyártócsarnoka
A középületek, irodaházak, bevásárlóközpontok, ipari létesítmények bejárataihoz egyedileg tervezett szennyfogó rendszerek gyártója, a Cleartex Kft. az évek során kinőtte a budaörsi ipari parkban létesített székhelyét. A megnövekedett megrendelői igények gyors és hatékony kiszolgálását szem előtt tartva a cég a régi székhelyétől mindössze 8 km-re alakította ki  új központját és gyártóbázisát.
Törökbálintra költözött a Cleartex Kft. irodája és gyártócsarnoka
Alutrend szennyfogó beépítése a MOM Művelődési Ház példáján
Alutrend szennyfogó beépítése a MOM Művelődési Ház példáján
Az alapos felmérés és a precíz előkészítés megkönnyíti a helyszíni beépítést
Alutrend szennyfogó beépítése a MOM Művelődési Ház példáján
Ajánlott kategóriák
Szennyfogó szőnyegek, szennyfogó rácsok, szennyfogó tálcák
Szennyfogó szőnyegek, szennyfogó rácsok, szennyfogó tálcák
Burkolati profilok, kiegészítők
Burkolati profilok, kiegészítők
Automata ajtók
Automata ajtók
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...