Villeroy & Boch: karakteres Collaro kollekció

A Collaro ráültethető mosdók a Legato és Finion bútorokkal is kombinálhatók

Villeroy & Boch: A karakteres Collaro kollekció
Villeroy & Boch: A karakteres Collaro kollekció


A Collaro kollekciót, amely egy erősen karakteres család, a minőségi anyagok és a jellegzetes megjelenés rögtön felismerhetővé teszik. Az ízléses süllyesztett szél hangsúlyozza a TitanCeram mosdók karcsú alakját. Így a Collaro időtlenül szép életteret hoz létre, ami a jólét azonnali érzését közvetíti - meglepő áron.

A mosdó mindig a fürdőszoba központi eleme, mely meghatározza az egész helyiség hangulatát. A Collaro-t az egyszerű, hosszú és egyenes vonalak, a keskeny peremek, és a termékek vékony fala jellemzik. Így a Collaro könnyűség trendjét tükrözi, és ezáltal erősen különbözik más termékektől. A könnyűség új érzése a fürdőszobában az új anyagnak, a TitanCeramnak köszönhető. Ennek titán-oxid tartalma nemesíti a kerámiát, és olyan formák létrehozását teszi lehetővé, amelyekben a rendkívüli szilárdság az időtlen külső megjelenéssel párosul. A kivételes szépségű és rendkívüli tulajdonságokkal rendelkező TitanGlaze mázzal is kapható a kőfehér (Stone White) matt árnyalatában.

Tágas tárolóhelyet nyújtó fürdőszobaszekrényeket kínál a kollekció 10 divatos színben, miközben magas és oldal szekrényeket is tartalmaz, hogy minden helyigényt kielégíthessen. A Collaro ráültethető mosdók a Legato és Finion bútorokkal is kombinálhatók.

Az Collaro részét képező akrilkádak a mosdó jellegét tükrözik, egyszerre könnyűek és kényelmesek. A kecsesen hajló hullámos vonalak, és a lekerekített sarkok összhangja ihlette a kádak dinamikus formáját. Sajátosságai: a széles perem, mely praktikus tárolófelület; a több színben elérhető kifolyó-túlfolyó megoldás; a vízesésre hasonlító kádtöltő.

A Collaro az első kollekció, amely révén a TitanCeramból készült termékek nemcsak a legtehetősebbeknek, hanem a vásárlók széles rétegei számára is elérhetőek. A Collaro így átmenetet képez a Villeroy & Boch felsőkategóriás és középkategóriás kollekciói között. Így ideális választás azon vásárlók számára, akik minőségi anyagokból készült modern formatervezésű termékeket vennének elérhető áron.

Villeroy & Boch: A karakteres Collaro kollekció
Villeroy & Boch: A karakteres Collaro kollekció
Villeroy & Boch: A karakteres Collaro kollekció
Villeroy & Boch: A karakteres Collaro kollekció

A hírben szereplő termékek

Collaro fürdőszobai kollekció
 
Collaro fürdőszobai kollekció

A Collaro könnyűség trendjét tükrözi, és ezáltal erősen különbözik más termékektől. A könnyűség új érzése a fürdőszobában az új anyagnak, a TitanCeramnak köszönhető. Ennek titán-oxid tartalma nemesíti a kerámiát, és olyan formák létrehozását teszi lehetővé, amelyekben a rendkívüli szilárdság az időtlen külső megjelenéssel párosul. A kivételes szépségű és rendkívüli tulajdonságokkal rendelkező TitanGlaze mázzal is kapható a kőfehér (Stone White) matt árnyalatában.

CAD
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
Collaro fürdőszobai kollekció Architectura szanitercsalád O.novo szanitercsalád Venticello szanitercsalád
 
Villeroy & Boch szaniterek
5 termék

Egy tradicionális és egyedülálló európai márka. Klasszikus elegancia, visszafogott, letisztult stílusvilág, minőség és életstílus. A közel 270 évvel ezelőtt alapított Villeroy & Boch nagy utat tett meg 21. századig. Termékei a jó ízlés, a hagyomány és a folyamatosan változó dizájn egységét ötvözik, vásárlói a harmonikus, egyedi és elegáns megoldások miatt választják ezt a tradicionális márkát. A Villeroy & Boch négy formailag és funkcionálisan letisztult stílusa a Metropolitan, a Classic, az Easy és a Country mindenki számára mást és mást tartogat, ugyanakkor a környezetvédelem iránt való többoldalú elkötelezettség és a fenntarthatóságra való törekvés szintén a vállalat alapvető értékei, amelyek a 19. század kezdetére visszanyúló hagyományban gyökereznek. A mettlach-i (Németország) székhelyű Villeroy & Boch 15 termelőhellyel rendelkezik Európában, Mexikóban és Thaiföldön. A termékválaszték három nagy csoportra osztható: fürdőszobai és wellness termékek, asztali kultúra és burkolóanyagok. A közel 270 éves múltra visszatekintő, 125 országban működő Villeroy & Boch mára Európa egyik meghatározó kerámia márkája.

5 termék
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Fürdőszobabútorok
Fürdőszobabútorok
Mosdók, bidék, WC-k, piszoárok
Mosdók, bidék, WC-k, piszoárok
Bútorok
Bútorok
Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek
Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek
Berendezések
Berendezések

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...