proidea.hu online termékinformációs katalógus

Villeroy & Boch: karakteres Collaro kollekció


2019. július 26.

A Collaro ráültethető mosdók a Legato és Finion bútorokkal is kombinálhatók

Villeroy & Boch: A karakteres Collaro kollekció

A Collaro kollekciót, amely egy erősen karakteres család, a minőségi anyagok és a jellegzetes megjelenés rögtön felismerhetővé teszik. Az ízléses süllyesztett szél hangsúlyozza a TitanCeram mosdók karcsú alakját. Így a Collaro időtlenül szép életteret hoz létre, ami a jólét azonnali érzését közvetíti - meglepő áron.

A mosdó mindig a fürdőszoba központi eleme, mely meghatározza az egész helyiség hangulatát. A Collaro-t az egyszerű, hosszú és egyenes vonalak, a keskeny peremek, és a termékek vékony fala jellemzik. Így a Collaro könnyűség trendjét tükrözi, és ezáltal erősen különbözik más termékektől. A könnyűség új érzése a fürdőszobában az új anyagnak, a TitanCeramnak köszönhető. Ennek titán-oxid tartalma nemesíti a kerámiát, és olyan formák létrehozását teszi lehetővé, amelyekben a rendkívüli szilárdság az időtlen külső megjelenéssel párosul. A kivételes szépségű és rendkívüli tulajdonságokkal rendelkező TitanGlaze mázzal is kapható a kőfehér (Stone White) matt árnyalatában.

Tágas tárolóhelyet nyújtó fürdőszobaszekrényeket kínál a kollekció 10 divatos színben, miközben magas és oldal szekrényeket is tartalmaz, hogy minden helyigényt kielégíthessen. A Collaro ráültethető mosdók a Legato és Finion bútorokkal is kombinálhatók.

Az Collaro részét képező akrilkádak a mosdó jellegét tükrözik, egyszerre könnyűek és kényelmesek. A kecsesen hajló hullámos vonalak, és a lekerekített sarkok összhangja ihlette a kádak dinamikus formáját. Sajátosságai: a széles perem, mely praktikus tárolófelület; a több színben elérhető kifolyó-túlfolyó megoldás; a vízesésre hasonlító kádtöltő.

A Collaro az első kollekció, amely révén a TitanCeramból készült termékek nemcsak a legtehetősebbeknek, hanem a vásárlók széles rétegei számára is elérhetőek. A Collaro így átmenetet képez a Villeroy & Boch felsőkategóriás és középkategóriás kollekciói között. Így ideális választás azon vásárlók számára, akik minőségi anyagokból készült modern formatervezésű termékeket vennének elérhető áron.

Villeroy & Boch: A karakteres Collaro kollekció

Villeroy & Boch: A karakteres Collaro kollekció

 

Termék
Cég
Székhely: H-6800 Hódmezővásárhely, Erzsébeti út 7.
Telefon: +36 62 530 565
Fax: +36 62 530 573
Zöld szám: +36 80 820 144
E-mail:
Web: www.alfoldi.hu
Web: www.villeroy-boch.hu
Fehér Erzsébet
marketingvezető  
   
   
   
   
   
A Villeroy & Boch Magyarország Kft. elődje, az Alföldi Porcelángyár alapkövét 1965-ben tették le Hódmezővásárhelyen, ezzel megalakult Magyarország azóta egyik legismertebbé vált vállalata. A cég 1992 óta tartozik Európa egyik legnagyobb, közel 270 éves múltra visszatekintő kerámiagyártójához, a Villeroy & Boch konszernhez, és 1998 óta Villeroy & Boch Magyarország Kft. néven folytatja tevékenységét. Ez a változás a gyártókapacitás jelentős bővítésén túl együtt járt az európai minőségi követelményekhez történő alkalmazkodással is. Mára az Alföldi, amellett, hogy megőrizte vezető helyét a magyar finomkerámia-iparban, Európában is jegyzett gyártóvá lépett elő.
Kulcsszavak:  Villeroy  &  Boch  Collaro  kollekció  fürdőszoba  szaniter  mosdó  kád  Finion  Legato  bútor  TitanCeram  TitanGlaze