Védőrácsok a Betafence-től

Különböző megoldások lakosságtól az iparig

Lakossági védőrácsok
Családi házak, társasházak, lakóparkok pincéinek, tároló helyiség, kerékpártároló kialakításához kiválóan alkalmazható elválasztó rács megoldások.
A biztos és szortírozott tárolás könnyen megvalósítható a rendszerek segítségével. A rács termékek a helyiséghez szabottan egyedi méretre készíthetők.
Lakossági védőrács
Lakossági védőrács
Védőrács ipari üzemben
Automata gépek, gépsorok biztonsági lezárására számos megoldást kínálnak, elsősorban Nylofor rendszereiket, továbbá Fortinet tábláikat, illetve speciális, kis hálóosztással készült rácsaikat javasolják. Talplemezes oszlopaik, rögzítő rendszereik a későbbi variálhatóságot is biztosítják. Egyedi, figyelemfelkeltő, vagy színben, megjelenésben a cég arculatához illő rács, illetve kerítés tábla és oszlop szintén rendelhető.
Védőrács ipari üzemben
Védőrács ipari üzemben
Védőrács raktárban
Raktárak elkülönített részére kapukkal, targonca bejárókkal kínálnak raktári leválasztó falakat, lezáró rácsokat.
A biztonsági rács szerelhető külön talplemezzel telepített oszlopokra, raktári polcok hátuljára, padlótól a plafonig húzódó tartókra.
Védőrács raktárban
Védőrács raktárban
Konténer rács
Számos méretben és kivitelben kínálnak rács alapanyagú konténereket, akár helytakarékos, használaton kívül összecsukható változatban is. A konténerek különféle drótvastagságú és hálóosztású rács alapanyag felhasználásával készülhetnek, így teherbírásukat tekintve is széleskörű kínálatot képviselnek.
Védőrács parkolóházban
Parkolóházak biztonsági rács szerkezeteihez, garázsok, kerékpártárolók kialakítására kínálnak rács megoldásokat.
A világos teret, mégis biztonságot szavatoló rács rendszereik gazdaságos és biztos megoldást jelentenek minden parkolóház számára.
Védőrács az építészetben
Rács alapanyagaik az építőiparban, sokféle építészeti megoldás megvalósításánál is hatékonyan alkalmazhatók. Többek között felüljárók zuhanásbiztonságának kialakításához, erkélyek, teraszok korlátjaként, padlófűtés beépítéséhez, zöldfalak kialakításánál növényfuttatáshoz, sőt díszítő elemként is alkalmaznak többféle rács terméket.
Ha a védőrácsokkal kapcsolatban árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a Kerítésrendszerek Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

Kapcsolódó hírek

Új védőrácsok weboldal a Betafence-től
Új védőrácsok weboldal a Betafence-től
Védőrácsok, korlátok, ipari és lakossági rács termékek honlapja
Új védőrácsok weboldal a Betafence-től

Kategóriák

Kerítések
Kerítések
Ipari kapuk, garázskapuk, kapuk, kerítések
Ipari kapuk, garázskapuk, kapuk, kerítések
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...