Új TS 5000 SoftClose ajtócsukó a GEZE-től

Ajtócsukás biztonságosan és csendesen

A TS 5000-rel a GEZE már egy igazi univerzális megoldást kínál a tűz- és füstgátló ajtók biztonságos és független zárására. Az innovatív ajtó-, ablak- és biztonsági technológia szakemberei most továbbfejlesztették bestsellerüket, piacra dobva a TS 5000 SoftClose ajtócsukót. Ez a változat mindenhol használható, ahol az ajtót maximális biztonsággal, de minimális zajszinttel kell zárni. Az új ajtócsukó ugyanakkor rendkívül gyorsan és egyszerűen felszerelhető, mivel csak egy szelepe van a megfelelő beállításához.

Az új TS 5000 SoftClose ajtócsukó a GEZE-től
Új TS 5000 SoftClose ajtócsukó a GEZE-től

Megoldás zajérzékeny területeken, ahol biztonságos hozzáférés szükséges
A TS 5000 SoftClose ajtócsukó elegáns megoldás minden beépítési helyzethez, kihívást jelentő környezeti viszonyok között, például szélben, huzatban vagy változó nyomásviszonyban záródó ajtóknál és lépcsőházakban. Itt segít a nehéz ajtók megbízható, de hangtalan bezárásában. Emiatt ideális ajtócsukóvá válik zajérzékeny környezetben: szállodákban vagy éttermekben, ahol a vendégek zavartalanul szeretnének aludni vagy élvezni az ételeiket, vagy egészségügyi intézményekben, például kórházakban, ahol az embereknek nyugalomra és csendre van szükségük. A biztonságos beléptetést igénylő területek, beleértve a háziorvosi rendelőket, irodákat és hatósági épületeket is, biztonságosan és csendesen bezárhatók a TS 5000 SoftClose segítségével.

Előnyök a szerelő cégek számára: gyors szerelés és egyszerű utólagos felszerelés
A TS 5000 SoftClose a szerelő cégek számára is nagy lehetőségeket kínál: a jól átgondolt és bevált konstrukciónak köszönhetően, amely megegyezik a TS 5000-rel, az ajtócsukó felszerelése rendkívül időtakarékos. A reteszelés pontos beállítása is nagyon egyszerű egyetlen szeleppel, további alkatrészek csatlakoztatása nélkül. Ugyanakkor a TS 5000 SoftClose egyszerűen, utólag is beszerelhető, mivel ugyanolyan kompakt méretekkel rendelkezik, mint a TS 5000. A zárási sebesség elölről állítható, 15 és 0 fok között változtatható állításokkal. A vizuális záróerő kijelző is megkönnyíti a feladatot.

Nagyobb kényelem és bizonyított biztonság a felhasználók számára
Az új TS 5000 SoftClose egyértelmű előnyökkel jár a felhasználók számára: nagyobb kényelmet és bizonyított biztonságot kínál. A TS 5000-hez hasonlóan garantált az előírásoknak való megfelelés, például a tűzvédelem kapcsán. A TS 5000 SoftClose ajtócsukó könnyű állíthatóságának köszönhetően bármely ajtó egyedileg illeszthető a körülményekhez és követelményekhez a helyszínen, hogy megakadályozza az ajtók zavaró dörömbölését még szél vagy huzat esetén is. Mivel a TS 5000-es családon belüli csere egyszerű, nincs többletköltség az extra komponensekért, és nem okoznak fennakadást a felhasználók üzleti folyamataiban.

Kategóriák
Nyitószerkezetek, vezérlések nyílászárókhoz, felülvilágítókhoz
Nyitószerkezetek, vezérlések nyílászárókhoz, felülvilágítókhoz
Tűzvédelmi, hanggátló, árvízvédelmi, hűtőházi ajtók, füstkötényfalak
Tűzvédelmi, hanggátló, árvízvédelmi, hűtőházi ajtók, füstkötényfalak
Nyílászárók, felülvilágítók, vasalatok
Nyílászárók, felülvilágítók, vasalatok
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...