proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új SupraFix 3.0 WC rögzítési rendszer


2017. december 18.

Fali WC rögzítése könnyedén a Villeroy & Boch-tól

A Villeroy & Boch prémium fürdőszobai márka számos innovációval jelentkezett a fürdőszobai termékek területén ez elmúlt években. Ezek egy része a napi használatot, egy része pedig a termék beszerelését könnyíti meg.

A SupraFix a fali-WC-k rögzítését megkönnyítő innováció, amellyel könnyedén rögzíthetők a WC-k, a WC-ülőke rögzítő furatán keresztül. Az innováció továbbfejlesztett változatával, a SupraFix 3.0-val további lehetőség nyílik a WC-ülőke helyzetének ízlés szerinti beállítására is.

SupraFix 3.0 WC rögzítési rendszer

SupraFix 3.0 - Újdonság

Megújul a SupraFix innováció: a SupraFix 3.0-val a WC egyszerű rögzítése mellett lehetőség nyílik a WC-ülőke helyzetének ízlés szerinti beállítására is.

SupraFix 3.0 WC rögzítési rendszer
SupraFix 3.0 WC rögzítési rendszer
SupraFix 3.0 beszerelése

A SupraFix 3.0 beszerelése minimálisan tér el a korábbi változattól. Az alábbi linken elérhető filmben megtekinthető a szerelés teljes folyamata és a WC-ülőke beállításának a lehetőségei is.


Amennyiben árajánlatot, katalógust vagy bővebb felvilágosítást szeretne kérni a Villeroy & Boch Magyarország Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Cég
Székhely: H-6800 Hódmezővásárhely, Erzsébeti út 7.
Telefon: +36 62 530 565
Fax: +36 62 530 573
Zöld szám: +36 80 820 144
E-mail:
Web: www.alfoldi.hu
Web: www.villeroy-boch.hu
Fehér Erzsébet
marketingvezető  
   
   
   
   
   
A Villeroy & Boch Magyarország Kft. elődje, az Alföldi Porcelángyár alapkövét 1965-ben tették le Hódmezővásárhelyen, ezzel megalakult Magyarország azóta egyik legismertebbé vált vállalata. A cég 1992 óta tartozik Európa egyik legnagyobb, közel 270 éves múltra visszatekintő kerámiagyártójához, a Villeroy & Boch konszernhez, és 1998 óta Villeroy & Boch Magyarország Kft. néven folytatja tevékenységét. Ez a változás a gyártókapacitás jelentős bővítésén túl együtt járt az európai minőségi követelményekhez történő alkalmazkodással is. Mára az Alföldi, amellett, hogy megőrizte vezető helyét a magyar finomkerámia-iparban, Európában is jegyzett gyártóvá lépett elő.
Kulcsszavak:  Villeroy  &  Boch  SupraFix  3  0  WC  rögzítési  rendszer  fali  wc