proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új matt mázfelület a Villeroy & Boch-tól


2018. augusztus 22.

A TitanGlaze matt mázfelület nagyon tartós és korszerű dizájnt kölcsönöz a kerámiáknak

A matt szín nemcsak az autókon, bútorokon és konyhákban divatos manapság, hanem a fürdőszobákban is.

A Villeroy & Boch TitanGlaze mázfelülete olyan, matt megjelenésű új felület, amely a kerámiáknak korszerű dizájnt kölcsönöz, amellett hogy nagyon tartós is. Az új TitanGlaze első színeként a Stone White (RW) a világos fehér kerámiákat bársonyos matt felületűvé teszi.

Az új máz - a korábbi matt felülettel ellentétben - sokkal ellenállóbb a sérülésekkel szemben is. A korábbi Edelweiss (S3) 2018. április 30-ig maradt gyártásban, így már csak készletről rendelhető.

A TitanGlaze minden esetben a takarítást megkönnyítő CeramicPlus mázfelülettel kerül kombinálásra.

Az új mázfelület az alábbi termékek esetében rendelhető:
Antheus kollekció,
Finion kollekció,
Artis kollekció,
Venticello kollekció (néhány modell kivételével),
Subway (7513 01, 7513 00, 7513 05, 9956 S1),
Avento (5405 00, 5656 HR).
TitanGlaze mázfelület - Villeroly & Boch
TitanGlaze mázfelület - Villeroly & Boch
TitanGlaze mázfelület - Villeroly & Boch


Amennyiben a Villeroy & Boch TitanGlaze mázfelülettel kapcsolatban árajánlatot, katalógust vagy bővebb felvilágosítást szeretne kérni a Villeroy & Boch Magyarország Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Termékcsalád  Villeroy & Boch szaniterek

Egy tradicionális és egyedülálló európai márka. Klasszikus elegancia, visszafogott, letisztult stílusvilág, minőség és életstílus. A közel 270 évvel ezelőtt alapított Villeroy & Boch nagy utat tett meg 21. századig. Termékei a jó ízlés, a hagyomány és a folyamatosan változó dizájn egységét ötvözik, vásárlói a harmonikus, egyedi és elegáns megoldások miatt választják ezt a tradicionális márkát. A Villeroy & Boch négy formailag és funkcionálisan letisztult stílusa a Metropolitan, a Classic, az Easy és a Country mindenki számára mást és mást tartogat, ugyanakkor a környezetvédelem iránt való többoldalú elkötelezettség és a fenntarthatóságra való törekvés szintén a vállalat alapvető értékei, amelyek a 19. század kezdetére visszanyúló hagyományban gyökereznek. A mettlach-i (Németország) székhelyű Villeroy & Boch 15 termelőhellyel rendelkezik Európában, Mexikóban és Thaiföldön. A termékválaszték három nagy csoportra osztható: fürdőszobai és wellness termékek, asztali kultúra és burkolóanyagok. A közel 270 éves múltra visszatekintő, 125 országban működő Villeroy & Boch mára Európa egyik meghatározó kerámia márkája.

Cég
Székhely: H-6800 Hódmezővásárhely, Erzsébeti út 7.
Telefon: +36 62 530 565
Fax: +36 62 530 573
Zöld szám: +36 80 820 144
E-mail:
Web: www.alfoldi.hu
Web: www.villeroy-boch.hu
Fehér Erzsébet
marketingvezető  
   
   
   
   
   
A Villeroy & Boch Magyarország Kft. elődje, az Alföldi Porcelángyár alapkövét 1965-ben tették le Hódmezővásárhelyen, ezzel megalakult Magyarország azóta egyik legismertebbé vált vállalata. A cég 1992 óta tartozik Európa egyik legnagyobb, közel 270 éves múltra visszatekintő kerámiagyártójához, a Villeroy & Boch konszernhez, és 1998 óta Villeroy & Boch Magyarország Kft. néven folytatja tevékenységét. Ez a változás a gyártókapacitás jelentős bővítésén túl együtt járt az európai minőségi követelményekhez történő alkalmazkodással is. Mára az Alföldi, amellett, hogy megőrizte vezető helyét a magyar finomkerámia-iparban, Európában is jegyzett gyártóvá lépett elő.
További hírek a Komplett fürdőszobai termékcsaládok termékkategóriában
További hírek a Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  Villeroy  &  Boch  TitánGlaze  matt  mázfelület  kerámia