Új, automatikus működtetésű köztéri illemhelyek

A B&K Kft. a Moholy–Nagy Művészeti Egyetemmel együttműködve fejlesztette ki termékcsoportjának legújabb generációját.Az épületek tervezésénél arra törekedtek, hogy a lüktető, modern városhoz valamint a századforduló hangulatát idéző elegáns környezethez is harmonikusan illeszkedő WC-fülkék szülessenek.

Mindkét új típus megőrizte a korábbi B&K illemhelyek felszereltségét, és ezen felül automatikus működtetésű bejárati ajtóval, valamint beépített kommunikációs egységgel szerelték fel őket. A belső terek felszereltsége és kialakítása lehetővé teszi mozgáskorlátozottak számára is az akadálymentes használatot.

A prototípusok elkészítése a következő hónapokban várható. A fejlesztési projekt az EU társfinanszírozásával, az Európa Terv keretében valósul meg.

Ízelítő a korábbi modellekből:

Új, automatikus működtetésű köztéri illemhelyek
Új, automatikus működtetésű köztéri illemhelyek
A hírben szereplő termékek
Piano Automatic, automatikus működtetésű köztéri illemhely Art Relic Automatic, utcabútor jellegű, automatikus működésű köztéri illemhely Art Relic Professional Plus automatikus működtetésű köztéri illemhely, padló és wc mosással
 
Utcabútor jellegű automata nyilvános WC-k
3 termék

Automatikus működésű, mozgáskorlátozottak által is használható köztéri illemhelyek többféle formai kialakításban, vandálbiztos kivitelben is. Alaprajzuk szerint lehetnek zongora alapúak és téglalap alapúak. Felszereltség szerint: basic, automatic, professional, professional plusz. Vandálbiztos berendezések. Alapszínük és dekorációs lehetőségük adott palettáról választható.

3 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Iroda-, raktár- és szaniterkonténerek, mobil wc-k
Iroda-, raktár- és szaniterkonténerek, mobil wc-k
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...