proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új, automatikus működtetésű köztéri illemhelyek


2006. október 20.

A B&K Kft. a Moholy–Nagy Művészeti Egyetemmel együttműködve fejlesztette ki termékcsoportjának legújabb generációját.

A monori B&K Kft. - hazánkban egyedüliként - már korábban is gyártott köztéri illemhelyeket, amelyek a fővárosban és néhány vidéki városunkban jelenleg is üzemelnek. A termékválaszték bővítése érdekében a Moholy–Nagy Művészeti Egyetemmel együttműködve kifejlesztették termékcsoportjuk legújabb generációját. A projekt formatervezett köztéri illemhelyek kialakítására és azok automatizálására irányult.Az épületek tervezésénél arra törekedtek, hogy a lüktető, modern városhoz valamint a századforduló hangulatát idéző elegáns környezethez is harmonikusan illeszkedő WC-fülkék szülessenek.

Mindkét új típus megőrizte a korábbi B&K illemhelyek felszereltségét, és ezen felül automatikus működtetésű bejárati ajtóval, valamint beépített kommunikációs egységgel szerelték fel őket. A belső terek felszereltsége és kialakítása lehetővé teszi mozgáskorlátozottak számára is az akadálymentes használatot.

A prototípusok elkészítése a következő hónapokban várható. A fejlesztési projekt az EU társfinanszírozásával, az Európa Terv keretében valósul meg.

Ízelítő a korábbi modellekből:

Új, automatikus működtetésű köztéri illemhelyek

 

Termék
Cég
Székhely: H-2200 Monor, Mátyás király u. 11.
Telefon: +36 29 413 553
Fax: +36 29 413 535
E-mail:
Web: http://www.bandk.hu
Web: http://www.nyilvanoswc.eu
   
   
   
   
   
   
A B&K Kft. 1991-ben alakult azzal a céllal, hogy kiváló minőségű épületgépészeti, higiéniai termékeket gyártson és forgalmazzon az építőipar és az élelmiszeripar számára. A cég termékstruktúráját úgy alakította ki és formálja ma is, hogy partnerei számára biztosítani tudjon mindent ami a közösségi mosdókba kell, ami az élelmiszeripari, vendéglátói, kórházi higiéniához szükséges. A B&K Kft. 1996-tól rendelkezik ISO 9001 minőség tanúsítással, folyamataikat figyelve fejlesztik szervezetüket, technológiáikat, termékeiket és képezik kollégáikat.
További hírek az Iroda-, raktár- és szaniterkonténerek, mobil wc-k termékkategóriában